16 / 05 / 2024

Konyaaltı belediyesi halk eğitim merkezi tadilatı

Konyaaltı belediyesi halk eğitim merkezi tadilatı

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi'nin iç ve dış cephesini onararak, binada baştan sona yapılması gereken tadilat işlemlerini tamamladı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

Konyaaltı Belediyesi, Antalya'da imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 15 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Konyaaltı Belediyesi ticaret imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konyaaltı Belediyesi Antalya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Bir zam da halk ekmeğe Belediyeler işin içinden çıkamadı

Artan girdi maliyetleri nedeniyle iğneden ipliğe zam gelirken belediyeler de halk ekmek fiyatlarına zam yapmak zorunda kaldı. Ankara’nın ardından İzmir ve İstanbul’dan da halk ekmeğe zam haberi geldi. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi halk ekmek fiyatının 3 liraya çıktığını duyurdu.

Antalya Konyaaltı Belediyesi'nden kira müjdesi

Antalya Konyaalatı Belediyesi, Mayıs ayı Olağan toplantısında Mayıs ayı için esnaflardan kira ödemesi alınmamasına karar verildi. 

Ankara Altındağ'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor! 

Ankara'ya bağlı Altındağ Belediyesi, halk sağlığını riske atan metruk yapılara izin vermiyor. Atıfbey Mahallesi'nde bulunan metruk yapılar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Halk Ege Et'in 15. şubesi Nazilli'de açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi halkın sağlı ve uygun fiyatlı ürünleri satın alması için hayata geçirdiği Halk Ege Et'in 15. şubesi Nazilli'de açıldı. 

Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi yenilendi!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi'nin iç ve dış cephesini onararak, binada baştan sona yapılması gereken tadilat işlemlerini tamamladı. 

İBB'den Halk Ekmek'e yüzde 33 zam!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek'e yüzde 33 zam yaptı. 75 kuruştan satılan normal ekmek fiyatı 1.00 TL'ye yükseldi.

Antalya Konyaaltı'ndaki aykırı işletmelere müdahale edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahili’nde kendi alanı dışına taşan işletmelerin halkın plajı kullanımını kısıtlayıcı uygulamalarına müdahalede bulundu. Vatandaşların sahilden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için, localar ve ihlaller işletme sınırları içine alındı. 

İBB'den 10 okula daha yeni spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu modern, nitelikli ve ulaşılabilir spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İnşaatı tamamlanan 10 spor salonu, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin ve İstanbulluların kullanımına açılacak.

Konyaaltı belediyesi halk eğitim merkezi tadilatı Haberi

Konyaaltı belediyesi halk eğitim merkezi tadilatı

Antalya Konyaaltı Belediyesi'nin eğitim kurumlarına yönelik desteği devam ediyor. Milliyet'te yer alan habere göre; 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi öncesinde Konyaaltı'ndaki okulların çevre düzenlemesini gerçekleştiren ve birçok okulda tadilat desteği sağlayan Konyaaltı Belediyesi, bu kez ilçedeki Halk Eğitim Merkezi'nin boya ve tadilat işlemini yaptırdı.

Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Halk Eğitim Merkezi'nin iç ve dış cephesini onardı. Ekipler binada 3 bin metrekarelik alanı komple boyadı. Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi'nde bir adet yeni teknik personel odası ve mutfak yapılırken, tuvaletlerin kullanım alanı genişletilerek su tesisatı yenilendi.

Eğitime destek devam ediyor 

Yürütülen çalışmalar kapsamında açıklama yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, destek isteyen kamu kurumlarına imkanlar dahilinde her türlü desteği sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Esen, özellikle eğitim kurumlarının isteklerine önem verdiklerine dikkat çekerek, "Her eğitim...