29 / 04 / 2024

Konyaaltı Belediyesi Park çalışmaları

Konyaaltı Belediyesi Park çalışmaları

Konyaaltı Belediyesi, Hurma Mahallesi’nde bir yeni park çalışması daha başlattı. Başkan Böcek, “Park, aydınlatma sistemiyle de gece kullanımına uygun hale getirilecek” dedi.

Antalya Konyaaltı'nda 2 yeni park hizmete girdi!

Gürsu Mahallesi'nde park yapımı için start veren Konyaaltı Belediyesi, 2 bin metrekare büyüklüğünde iki yeni parkı hizmete açtı.

Konyaaltı Belediyesi, Antalya'da imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 15 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Konyaaltı Belediyesi ticaret imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konyaaltı Belediyesi Antalya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya Konyaaltı Belediyesi'nden kira müjdesi

Antalya Konyaalatı Belediyesi, Mayıs ayı Olağan toplantısında Mayıs ayı için esnaflardan kira ödemesi alınmamasına karar verildi. 

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi yenilendi!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi'nin iç ve dış cephesini onararak, binada baştan sona yapılması gereken tadilat işlemlerini tamamladı. 

Konyaaltı Belediyesi'nden mesire alanı ihalesine 2 milyon liralık teklif!

Antalya kent merkezinde bulunan 117 dönümlük mesire alanın ihalesi katılan Konyaaltı Belediyesi, 2 milyon lira ile en fazla teklif verdi.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Konyaaltı Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor!

Konyaaltı Belediyesi, Pınarbaşı Mahallesi’nde park yapımında sona geldi.

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Konyaaltı Belediyesi Park çalışmaları Haberi

Konyaaltı Belediyesi Park çalışmaları

Konyaaltı Belediyesi, Hurma Mahallesi’nde bir yeni park çalışması daha başlattı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Hurma Mahallesi’nde 14. parkın startını verdi. Hurma Mahallesi’nde 239-240 sokak kesiminde bin 570 metrekare alan üzerine inşa edilen park içerisinde, çocuk oyun alanı, tahterevalli, yetişkinler için oturma grupları ve görme engelli vatandaşlar içinde engelli karosu yer alacak. Başkan Böcek, “Engelli vatandaşların parkta güvenle yürümelerine imkan tanıyan ikaz-takip taban tuğlasının kullanılacağı park, aydınlatma sistemiyle de gece kullanımına uygun hale getirilecek” dedi.

Konyaaltı’nın yeşil dokusunu korumak ve geliştirmek adına projeleri büyük bir titizlikle hayata geçirdiklerini belirten Böcek, “Sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığı Hurma Mahallemizde park ve meydan çalışması başlattık. Son olarak Hurma Mahallesi’nde 239-240 sokak kesiminde bin 570 metrekare alan üzerine yeni park çalışmasına başladık. Son derece...