27 / 04 / 2024

Konyaaltı denizi

Konyaaltı denizi

Antalya Valiliğince, Konyaaltı sahilinde denizin bazı bölümlerinde renginin yeşile dönüşmesiyle ilgili, bu durumun alg (deniz yosunu) patlamasından kaynaklanabileceği ancak halk sağlığı açısından herhangi bir sakınca yaratmadığı bildirildi.

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahil Projesi yanıtı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'ya kazandırmak istediği Konyaaltı Sahil Projesi ile ilgili ATSO Başkanı Davut Çetin'in önerisine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den olumlu yanıt geldi.

Antalya'da Konyaaltı Sahili tartışması yaşandı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ’konyaaltı sahili özel sektöre devredilemez’ diyen CHP milletvekili ve il Başkanına "CHP’li Konyaaltı Belediyesi 10 sene Konyaaltı’nı özel sektöre işlettirirken neredeydiniz" diye sordu.

Konyaaltı Sahili Projesi ihalesi ertelendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek "Konyaaltı Sahili Projesi"nin ihalesine katılım olmadı.

Konyaaltı Sahil Projesi ihalesi canlı yayınlanacak!

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı 6 kilometre uzunluğundaki Konyaaltı Sahili’ne uygulanacak dünya çapındaki projeyi 17 Kasım Perşembe günü ihaleye çıkarıyor. Antalya’nın geleceğine yön verecek dev proje belediye web sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Antalya Konyaaltı Sahil projesinin ihalesi 17 Kasım'da!

Dünyaca ünlü Konyaalƨ sahilinin yeniden düzenlenmesi amacıyla hazırlanan ‘Konyaaltı Sahil Projesi’nin ihalesi 17 Kasım’da kapalı teklif usulü yapılacak.

Antalya Konyaaltı'da projeler hazır!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Öğretmenevleri Mahallesi'nde Kapalı Semt Pazarı; Uncu Ali Parkı içersinde ise ATM Parkı yapımı için projeleri tamamlandı Konyaaltı Belediyesi, modern kent yapısının bir parçası haline gelen kapalı semt pazarı sayısını artırıyor.

Konyaaltı Uncalı Muhtar Evi hizmete açıldı!

Konyaaltı Belediyesi, Uncalı Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan muhtar evini hizmeti açtı. Başkan Böcek, “Konyaaltı Belediyesi olarak muhtar hizmet binalarını kısa bir süre içinde inşa ediyoruz." dedi.

Antalya Konyaaltı Sahili ihaleye çıkacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi temmuz ayı devam oturumu gerçekleşti. Oturumda Konyaaltı Sahili'nin ihaleye çıkarılması için belediye encümenine yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Konyaaltı Belediyesi yeni projeler için hazır!

Konyaaltı Belediyesi, 5 ayrı muhtarevi, kapalı semt pazar yeri, anfi tiyatro ve kırsal bölgeler için sosyal etkinlik alanı projeleri için ihale sürecini başlatıyor.

İşte Antalya Konyaaltı'nda ihaleye çıkacak projeler!

Konyaaltı Belediyesi, 5 ayrı muhtarevi, kapalı semt pazar yeri, anfi tiyatro ve kırsal bölgeler için sosyal etkinlik alanı projeleri için ihale sürecini başlatıyor.

Ahmet Vefik Alp'den Marmara Denizi’nin ulaşımını rahatlatacak proje!

Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp Marmara Denizi’nin ulaşımını rahatlatacak Büyük Marmara Çemberi projesini ve Pendik-Yeşilköy By-Pass Yüzer Viadük projesini tanıttı.

Recep Tokgöz: Konyaaltı Sahili’nde proje uygulamak yanlış!

Dolgu imar planı olmayan Konyaaltı Sahili’nde proje uygulamanın yanlış olduğunu belirten CHP’li Recep Tokgöz, “2014’te sahilleri bedava yapacaklarını söyleyenlerin sistemi çöktü. Şimdi yeni formül arıyorlar” dedi

Konyaaltı Kent Meydanı kaçak yapıların işgali altında!

Konyaaltı Kent Meydanı’ndaki bazı işletmeler neredeyse 100 katı büyüdü. Meydan kaçak, ruhsatsız ve imara aykırı bazı yapılarla adeta işgal altında.

Konyaaltı denizi Haberi

Konyaaltı denizi

Antalya Valiliğince, Konyaaltı sahilinde denizin bazı bölümlerinde renginin yeşile dönüşmesiyle ilgili, bu durumun alg (deniz yosunu) patlamasından kaynaklanabileceği ancak halk sağlığı açısından herhangi bir sakınca yaratmadığı bildirildi.


Antalya Valiliği tarafından önceki gün Konyaaltı sahilinde denizin bazı bölümlerinde rengin değişmesiyle ilgili yapılan yazılı açıklamada, deniz suyunda oluşan yeşilimsi tabaka hakkında İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ekiplerince söz konusu yerlerden 2 bakteriyolojik numune alındığı ve bölgenin fotoğraflarının çekildiği belirtildi. 


Gerek sabah, gerekse öğleden sonra yapılan deniz suyu incelemelerinde fiziksel olarak herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığı vurgulanan açıklamada, plajlarda çalışan güvenlik görevlileriyle de görüşüldüğü ve olumsuzluk olmadığı yönünde bilgi alındığı kaydedildi. 


Sahilde yapılan kontrollerde ise balık ölümüne rastlanılmadığına işaret edilen açıklamada, "Deniz suyunun yeşil rengi almasının nedeninin alg (deniz yosunu) patlamasından kaynaklanabileceği kanaatine varılmıştır. Bunun da normal...