06 / 05 / 2024

Konyaaltı Geyikbayırı Karadere Göleti inşaat çalışmaları ne durumda

Konyaaltı Geyikbayırı Karadere Göleti inşaat çalışmaları ne durumda

Antalya'nın Konyaaltı Geyikbayırı Karadere Göleti inşaatında çalışmalar devam ediyor. DSİ gölet ve sulaması İkmali inşaatı ile ilgili bilgi verdi.

Nafiz Karadere kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Nafiz Karadere kimdir? Kaç yaşında? Nafiz Karadere daha evvel hangi  vazifelerde bulunmuştur? Nafiz Karadere'nin eğitim hayatı nasıldı?

Konyaaltı Belediyesi, Antalya'da imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 15 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Consus Endüstriyel Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Consus Endüstriyel Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karadere tarafından kuruldu.

Konyaaltı Belediyesi ticaret imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konyaaltı Belediyesi Antalya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Karadere Metal İnşaat Elektrik Hafriyat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadere Metal İnşaat Elektrik Hafriyat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Esengül Bal tarafından kuruldu.

Antalya Konyaaltı-Varsak tramvayı için çalışmalar başladı!

Antalya'da hayata geçirilecek olan Konyaaltı- Varsak tramvay hattı için görüşmelere başladı.

Antalya Konyaaltı'nda kamu arazisindeki lüks konut inşaatı için suç duyurusu!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde 1980 öncesinde üniversite alanı olarak kamulaştırılan sonrasında 30 Temmuz 2018'de Millet Bahçesi yapılması sebebiyle önce TOKİ’ye, oradan da özel bir inşaat şirketine satılan alanda lüks konut ve iş yeri inşaatı yapımı sürüyor...

Antalya Konyaaltı'ndaki aykırı işletmelere müdahale edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahili’nde kendi alanı dışına taşan işletmelerin halkın plajı kullanımını kısıtlayıcı uygulamalarına müdahalede bulundu. Vatandaşların sahilden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için, localar ve ihlaller işletme sınırları içine alındı. 

Konyaaltı'da 83 yaşındaki Elif ninenin ev hayali gerçekleşti!

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Karatepe Mahallesi’nde zor şartlarda yaşayan 83 yaşındaki Alzheimer hastası Elif Yıldırım’ı ev sahibi yaptı.

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı Sahili açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili işletme ihalesi iptali ile ilgili bir açıklama yaptı. Böcek, “Resmi olarak belediyemize yazı girmemiştir, yürütmeyi durdurma nihai bir karar değildir. Türk adaletine güvenimiz tamdır” diye konuştu.

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptali hakkında açıklama! 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesine ilişkin mahkemece verilen yürütmeyi durdurma kararına ilişkin şunları söyledi; "Bize resmi yazı geldiği an itibarıyla tüm belgelerimizi belediye olarak vereceğiz, sonucu hep birlikte bekleyeceğiz" 

Konyaaltı Geyikbayırı Karadere Göleti inşaat çalışmaları ne durumda Haberi

Konyaaltı Geyikbayırı Karadere Göleti inşaat çalışmaları ne durumda

Antalya'nın Konyaaltı Geyikbayırı Karadere Göleti inşaatında çalışmalar devam ediyor. Toplanacak su ile 4 bin 130 dekar tarım arazisini sulayacak olan Gölet ve Sulaması İkmali inşaatı ile ilgili bilgi veren DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, "İnşaatımızı en kısa zamanda tamamlayıp bu bölgedeki verimli tarım arazilerini suya kavuşturup, vatandaşımızın ve ülkemizin ekonomisine ciddi katkılar sağlamış olacağız" dedi. 


Sabah...