12 / 05 / 2024

Konyaaltı hastane projesi

Konyaaltı hastane projesi

Antalya'nın Konyaaltı ilçesine 150 yataklı devlet hastanesi yapılacak. Sarısu Mahallesi’nde yapılacak hastanin 2022'de açılması planlanıyor.

Antalya Konyaaltı'na 5 yıldızlı 220 odalı yeni otel geliyor!

Eryap Mobilya San. Ve Tic. A.Ş. Antalya Konyaaltı ilçesine yeni otel projesi için hareket geçti. Yeni otel projesi 163 milyon 915 TL'ye mal olacak.

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Konyaaltı'ndaki karma projeye dava: Şehrin silüetini bozacak!

Antalya Mimarlar Odası, Antalya Konyaaltı Liman bölgesinde AVM, Otel ve Konut fonksiyonlarının da olduğu Fenix Center projesi projenin durdurulması istemiyle dava açtı. Dilekçede, boyu 70 metreyi bulacak projenin şehrin siluetini bozacağı belirtildi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem çalışması Konyaaltı Caddesi'ne ulaştı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında Falez Kavşağı ile Konyaaltı Caddesi Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü kavşağı arasında yapılan etabın çalışmalarına başlandı.

Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor!

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Akın Akıncı, 2020 yılı  3’üncü olağan üye toplantısında yaptığı konuşmada," Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor dedi...

Antalya Büyükşehir'den Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına yanıt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer ve Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına cevap verdi.

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptali hakkında açıklama! 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesine ilişkin mahkemece verilen yürütmeyi durdurma kararına ilişkin şunları söyledi; "Bize resmi yazı geldiği an itibarıyla tüm belgelerimizi belediye olarak vereceğiz, sonucu hep birlikte bekleyeceğiz" 

Konyaaltı Sahil Projesi iptal edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı ile Konyaaltı Sahil Projesi iptal kararı alındı. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek ve 3 encümen üyesi çeşitli sebeplerden dolayı toplantıya katılmadı ve kararı imzalamadı.

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu 4 yeni hastane projesi üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması planlanan hastenelerin 3'ü İstanbul'da, 1'i İzmir'de açılacak.  

Antalya Bisiklet Yolu projesi için çalışmalar başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Lara-Konyaaltı arasında kesintisiz bisikletli ulaşımı sağlayacak olan Bisiklet Yolu Projesi için çalışmalar başladı.

Sarıyer'deki dev hastane projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın itirazı üzerine Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yapacağı spor akademisi ve spor hastanesinin plan değişikliğini iptal etti.

Konyaaltı hastane projesi Haberi

Konyaaltı hastane projesi

Antalya'nın Konyaaltı ilçesine 150 yataklı devlet hastanesi müjdesi verildi. Sabah Gazetesi'nden Furkan Yazıcı'nın haberine göre; Sağlık Bakanlığı tarafından Sarısu Mahallesi'nde 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek devlet hastanesinin fizibilite ve proje çalışmaları tamamlanıp ihaleye çıkılacak. 

2022'DE HİZMETE AÇILACAK

Sarısu bölgesinde Konyaaltı Belediyesi sağlık tesis alanı olarak ayrılan 15 bin metrekarelik arsa Sağlık Bakanlığı'na 15 yıllık süre ile tahsis edildi. Bakanlık 150 yataklı bir devlet hastanesi yapılma kararının ardından fizibilite çalışmalarının ardından proje tamamlandı. İhale aşamasının yapılmasınını ardından bölge ilk devlet hastanesine...