02 / 05 / 2024

Konyaaltı icra

Konyaaltı icra

Antalya Konyaaltı Arapsuyu Mahallesi' nde bulunan bir binada 2 bağımsız bölüm ve Konyaaltı Yarbaşçandır Köyü' nde bulunan 1 gayrimenkul icradan satılıyor. Satış 21 Mart 2014 günü gerçekleştirilecek...

Sözlü kira sözleşmesi icra takibi!

Kiranın ödenmemesi, mal sahibine tahliye etme hakkını doğuruyor. Bu tahliye icra takibi ile de yapılabiliyor. Peki, sözlü kira sözleşmelerinde durum değişir mi? Sözlü kira sözleşmesi icra takibi nasıl olur?

Antalya Konyaaltı Hurma Merkez Cami genişletildi!

Konyaaltı Belediyesi, Hurma Merkez Cami’ni yeni inşa ettiği binayla genişletti. Şadırvanı da yenilenen cami, 60 metrekare alan ahşap gölgelikle kapatılarak güneş ve yağmura karşı korunaklı hale getirildi.

ATO borcunu ödemeyen 28 bin üyesine icra takibi başlattı!

Ankara Ticaret Odası (ATO), Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın genelge ve yazıları uyarınca zaman aşımına uğrayacak olan ve aidatlarını ödemeyerek askıya alınan yaklaşık 28 bin üyesine icra takibi başlattı.

Antalya Konyaaltı'nda 2 yeni park hizmete girdi!

Gürsu Mahallesi'nde park yapımı için start veren Konyaaltı Belediyesi, 2 bin metrekare büyüklüğünde iki yeni parkı hizmete açtı.

Konyaaltı'nda iki yeni park hizmete girdi!

Gürsu Mahallesi’nde park yapımı için start veren Konyaaltı Belediyesi, 2 bin metrekare büyüklüğünde iki yeni parkı hizmete açtı.

Konyaaltı’nda sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor!

Bu yıl 15 kilometre sıcak asfalt yapmayı hedeflediklerini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sıcak asfalt çalışmalarına Hurma Mahallesi’nde devam ettiklerini bildirdi. İşte ayrıntılar...

Konyaaltı'nda yol çalışmaları devam ediyor!

Konyaaltı Belediyesi, başlatmış olduğu asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sıcak asfalt çalışmalarına Hurma Mahallesi’nde devam ettiklerini bildirdi.

Tahliye taahhütnamesi icra takibi nasıl yapılır?

Tahliye taahhütnamesi ile kiracı kiraladığı taşınmazı tahliye edeceği tarihi bildirmiş oluyor. Peki, tahliye taahhütnamesi icra takibi nasıl yapılır? Tahliye taahhütnamesi ile kiracı nasıl tahliye edilir?

Konyaaltı Aşağıkaraman Muhtarevi hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı İlçesi Aşağıkaraman Mahallesi’nde yaptığı Muhtarevi, Başkan Menderes Türel tarafından hizmete açıldı. Açılışa Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Özdoğan Enç de katıldı...

İcra satış isteme süresi!

Hacizli taşınmazın satışı için her alacaklı, hacizli malın satış talebinde bulunabiliyor. Peki, icradaki malın satışı ne zaman istenebiliyor. Satış isteme hakkı ne zaman düşüyor? İşte icra satış isteme süresi..

İcra mahkemesine başvuru dilekçesi!

Borçlunun alacaklıya olan borcunu ödememesi durumunda alacaklı bazı haklara sahip oluyor. Borcun tahsili için alacaklı icra mahkemesine bir dilekçe il müracaat edebiliyor. İşte icra mahkemesine başvuru dilekçesi...

İcra mahkemesine nasıl başvurulur?

Borçlu olan kişi borcunu ödeyemeyecek durumda ise alacaklı, icra mahkemesi aracılığıyla borçlunun mallarından kendi alacaklarının ödenmesini sağlayabiliyor. Peki, icra mahkemesine nasıl başvurulur?

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nin inşaatı devam ediyor!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından geçtiğimiz aylarda düzenlenen törenle temeli atılan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nde inşaat çalışmaları devam ediyor.

Konyaaltı icra Haberi

Konyaaltı icra

Antalya 6. İcra Dairesi tarafından bugün gazetede verilen ilana göre Antalya Konyaaltı Arapsuyu Mahallesi'nde bulunan bir binada 2 bağımsız bölüm ve Konyaaltı Yarbaşçandır Köyü'nde bulunan 1 gayrimenkul satılıyor. 


Değerlerinin 350 bin lira, 250 bin lira ve 1 milyon 1555 bin 530 lira  olarak belirlendiği gayrimenkullerin satışı 21 Mart 2014 günü saat 09.30'da Antalya 6. İcra Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek.


İlanı görmek için