28 / 04 / 2024

Konyaaltı Karamersin asfalt çalışmaları

Konyaaltı Karamersin asfalt çalışmaları

KONYAALTI Belediyesi, Molla Yusuf Mahallesi Karamersin mevkiinde sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

Antalya Konyaaltı Sahili'nde asfaltlar yenileniyor!

Konyaaltı Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına Altınkum Mahallesi'nde devam ediyor. Alt yapı çalışmaları nedeniyle yıpranan asfalt ilk olarak iş makinesiyle kazınıyor, ardından yeniden asfaltlanarak modern görünüme kavuşturuluyor.

Antalya Konyaaltı'na asfalt müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri sıcak asfalt çalışmalarına merkeze uzak mahallelerde devam ederken, merkez ilçelerde de hız kesmeden planlı bir şekilde devam ediyor.

Konyaaltı Karamersin'de yol çalışmaları başladı!

KONYAALTI Belediyesi, Molla Yusuf Mahallesi Karamersin mevkiinde sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

Antalya Konyaaltı'nda yeni yol çalışmaları başlatıldı!

Molla Yusuf Mahallesi'nde alt yapı çalışması tamamlanan yollarda asfalt çalışmalarına devam eden Konyaaltı Belediyesi, Karamersin mevkisinde ise imar çalışması bitmiş yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Konyaaltı’nda sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor!

Bu yıl 15 kilometre sıcak asfalt yapmayı hedeflediklerini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sıcak asfalt çalışmalarına Hurma Mahallesi’nde devam ettiklerini bildirdi. İşte ayrıntılar...

Konyaaltı'nda yol çalışmaları devam ediyor!

Konyaaltı Belediyesi, başlatmış olduğu asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sıcak asfalt çalışmalarına Hurma Mahallesi’nde devam ettiklerini bildirdi.

Denizli Çal'da asfalt çalışmaları devam ediyor!

Çal Belediyesi tarafından ilçede yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. İlçede asfalt çalışması yapılıyor. Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan da Akça Asfalt tarafından ilçede yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceliyor.

1954 yılında Florya'da deniz ve asfalt kenarında metrekaresi 7 liraya arsa!

Reşat Altın'ın 57 liraya satıldığı 1954 yılında Florya'da deniz kenarında ve asfalt kenarında bulunan, 150, 200, 300 metrekare olarak parsellenen arsaları, metrekaresi 7 ile 9 liraya satın almak mümkünmüş.

Burdur Yeni Sanayi Yolu'nda asfalt çalışması yapılıyor!

Burdur istikametinden Bucak şehir Merkezine kestirme yol olarak kullanılan ve gerek sanayi çalışanlarının gerekse bu güzergâhtaki vatandaşların kullandığı sanayi yoluna sıcak asfalt yapmak için çalışmalar başladı.

Sarıyer Uskumruköy'de asfalt çalışması başladı!

Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Zekeriyaköy'den sonra Uskumruköy'de de asfalt çalışmalarına başladı. Uskumruköy Gülizar Sokak asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı. Uskumruköy asfalt çalışmalarında yeni açılan imarlı yollara öncelik verilecek.

Mimarsinan bölgesi Şirintepe Mahallesi'ne 6 bin ton asfalt!

Mimarsinan Bölgesi, Şirintepe Mahallesinde yer alan MİM-SİN Konutları ile Yavuzselim mahallesi arasında yer alan yolda genişletme çalışması yapılıyor. Mimarsinan bölgesi Şirintepe Mahallesi'ne 6 bin ton asfalt döküldü.

Tonyukuk Anıtı'nın asfalt yolu açılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçen yıl Tonyukuk Anıtı'nı ziyareti sonrası TİKA'ya verdiği talimat doğrultusunda yapımına başlanan asfalt yol tamamlandı. Orhun Anıtları'ndan ilki olan Bilge Tonyukuk'a giden yol bu ay açılacak...

Mersa Geri Dönüşüm Asfalt İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mersa Geri Dönüşüm Asfalt İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Geniş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Çatalca, Yassıören Yolu Üzeri'nde kuruldu.

Konyaaltı Karamersin asfalt çalışmaları Haberi

Konyaaltı Karamersin asfalt çalışmaları


Molla Yusuf Mahallesi'nde geçen yıl yeni yol açma çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, açılan yeni yollarda sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Molla Yusuf Mahallesi Karamersin mevkiinde kanalizasyon, doğalgaz, içme suyu, telefon ve elektrik gibi alt yapı çalışmaların tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Fen İşleri Müdürlüğü'nün 1465, 1467, 1478, 1477 ve 1460 sokaklarda sıcak asfalt kaplama çalışmasına başladığını bildirdi. 


Başkan Böcek, 3 kilometre uzunluğunda olan bu sokakları 20 gün içinde sıcak asfalt ile kaplamayı planladıklarını söyledi. Yeni açılan yollarla birlikte altyapısı tamamlanan bölgede son derece modern konutların yükseldiğine işaret eden Başkan Muhittin Böcek, güneyinden kuzeyine, doğusundan batısına Konyaaltı'nda her bölgeye hizmet götürdüklerinin altını çizdi. Yapılan alt ve üst yapı çalışmalarıyla birlikte Karamersin'in yeni cazibe merkezi haline geldiğini dile getiren...