27 / 04 / 2024

Mimarsinan bölgesi Şirintepe Mahallesi'ne 6 bin ton asfalt!

Mimarsinan bölgesi Şirintepe Mahallesi'ne 6 bin ton asfalt!

Mimarsinan Bölgesi, Şirintepe Mahallesinde yer alan MİM-SİN Konutları ile Yavuzselim mahallesi arasında yer alan yolda genişletme çalışması yapılıyor. Mimarsinan bölgesi Şirintepe Mahallesi'ne 6 bin ton asfalt döküldü.



Melikgazi Belediye Başkam Dr. Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Bölgesi, Şirintepe Mahallesinde yer alan MİM-SİN Konutları ile Yavuzselim mahallesi arasında yer alan yolda genişletme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını şu anda 1 cadde ile 4 sokakta yoğun bir asfaltlama çalışmasının devam ettiğini bildirdi. 


Çevresi ve Doğası ile uyumlu çalışmalar Yol genişletme ve düzenleme çalışması yaptıklarını ve bu çalışma üe 1 cadde ve 4 sokak üe bunlara bağlantılı tüm yollarda asfalt çalışmasına başladıklarıbı hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükküıç, 1 cadde üe 4 sokak ve bunlara bağlantılı yollarda 10 bin ton alt yapı malzemesi üe 6 bin ton asfalt kuüanüdığını belirtti. 


Yapılan çalışmaların semt halkına hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu üe ügili olarak şunlan söyledi Melücgazüi olmanın farklılığı "Mimarsinan Bölgesi, Şirintepe mahallesi toplu konut alanların yapüması ile hem alan olarak büyümüş hem de nüfusu artmıştır. Güvenli ve seri bir ulaşım için öncelikle imar planında yer alan cadde ve sokaklar açılmaktadır. 


Artan nüfusa ve büyüyen alan neden üe mahaüede çevresi üe ve doğası üe uyumlu çalışmalar başlatılmıştır. 

Bu semte yer alan Ahmet Tkner Kışlalı Caddesi üe 2138, 2088, Hitit ve Kübra sokaklar üe bunlara bağlantılı tüm yoüarda alt yapı çalışmasını gerçekleştirdik. 


Şu anda asfaltlama çalışmasına başladık. Yol genişletme ve çevre düzenleme, yaya yolu üe semt otopark yapımı sonrası Şirintepe Mahaüesinin tümyoüan asfalüanac aktır. 


Bu çalışma esnasında diğer kurum ve kuruluşlar üe ortak çalışma yerine getirildi" dedi. 


Ülker Kayseri Gazetesi


Geri Dön