08 / 05 / 2024

Şirintepe mahallesi altyapı çalışmaları

Şirintepe mahallesi altyapı çalışmaları

Mimarsinan Bölgesi, Şirintepe Mahallesinde yer alan MİM-SİN Konutları ile Yavuzselim mahallesi arasında yer alan yolda genişletme çalışması yapılıyor. Mimarsinan bölgesi Şirintepe Mahallesi'ne 6 bin ton asfalt döküldü.

Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı 2025'te açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı'nı 2025 yılında hizmete açacaklarını söyledi.

Ankara Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri 15 yıllık konut sorunlarının çözülmesini istiyor!

Ankara Yenimahalle ilçesi Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri, başlatılması için karar alınan ancak hayata geçirilemeyen Yamaçevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan konutlarının yerine yeni konutların yapılmasını ve senelerdir çözülemeyen altyapı sıkıntılarının da çözülmesini istiyor.

Tozkoparan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm gerginliği!

İstanbul'un Güngören ilçesindeki Tozkoparan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm tartışmalarında sular durulmuyor. Bölgenin altyapı hizmetlerini kesmek amacıyla Tozkoparan Mahallesi'ne giden ekipler, mahalle sakinlerinin tepkisiyle karşılaştı.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Hakkari Gazi Mahallesi 297 konut ihalesi bugün!

Hakkari İli, Merkez İlçesi, Gazi Mahallesi 297 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Adıyaman Petrol Mahallesi 377 konut ihalesi bugün!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi 377 Adet Konut, 1 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ İzmir Selçuk Zafer Mahallesi 3.Etap 209 konut ihalesi yarın!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 3.Etap 209 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir’de kentsel dönüşüm için gözlerin çevrildiği en önemli bölgelerden biri olan Ege Mahallesi’nin birinci etabı için yapılan kat karşılığı anahtar teslim yapım ihalesi, sonuçlandı. 3 firmadan teklif sunulan ihaleyi Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ve Baykan Otomobil A.Ş. aldı. 

İBB'den Rumelihisarı'nda altyapı, çevre düzenlemesi ve satış ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş İlçesi'ne bağlı Rumelihisarı Mahallesi'nde altyapı, çevre düzenlemesi ve satış işi ihale ediyor..

Kağıthane Güzeldere Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Kağıthane Şirintepe Mahallesi’nde yer alan Güzeldere Mahalle Konağı ve Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi hizmete açıldı.

TOKİ Afyon Çetinkaya Mahallesi 215 konut ihalesi bugün!

Afyonkarahisar İli Merkez İlçesi Çetinkaya Mahallesi 215 Adet Konut ve Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün yapılacak.

Denizli Tavas'a altyapı müjdesi!

Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Tavas İlçesi’nin Baharlar Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı.

Manisa Demirci sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Çataloluk Mahallesi’nin içme suyu şebekesini yenilemesinin ardından, mahalleye 5 bin 700 metre uzunluğunda sağlıklı kanalizasyon altyapısı kurmak için de çalışmalarına başladı.

Şirintepe mahallesi altyapı çalışmaları Haberi

Şirintepe mahallesi altyapı çalışmaları

Melikgazi Belediye Başkam Dr. Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Bölgesi, Şirintepe Mahallesinde yer alan MİM-SİN Konutları ile Yavuzselim mahallesi arasında yer alan yolda genişletme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını şu anda 1 cadde ile 4 sokakta yoğun bir asfaltlama çalışmasının devam ettiğini bildirdi. 


Çevresi ve Doğası ile uyumlu çalışmalar Yol genişletme ve düzenleme çalışması yaptıklarını ve bu çalışma üe 1 cadde ve 4 sokak üe bunlara bağlantılı tüm yollarda asfalt çalışmasına başladıklarıbı hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükküıç, 1 cadde üe 4 sokak ve bunlara bağlantılı yollarda 10 bin ton alt yapı malzemesi üe 6 bin ton asfalt kuüanüdığını belirtti. 


Yapılan çalışmaların semt halkına hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu üe ügili olarak şunlan söyledi Melücgazüi olmanın farklılığı "Mimarsinan Bölgesi, Şirintepe mahallesi...