04 / 05 / 2024

Konyaaltı parkları

Konyaaltı parkları

Antalya Konyaaltı Belediyesi 2014 yılı içinde 7 yeni park inşaat ederek bölge halkına 10 bin 646 metrekare yeşil alan kazandırırken. 34 parkı ise revize ederek modern yapıya kavuşturdu.

Kuşadası'nın parkları yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bir yandan yeni parkların yapımını sürdürürken bir yandan da mevcut parkları yeniliyor.

Antalya Konyaaltı'da projeler hazır!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Öğretmenevleri Mahallesi'nde Kapalı Semt Pazarı; Uncu Ali Parkı içersinde ise ATM Parkı yapımı için projeleri tamamlandı Konyaaltı Belediyesi, modern kent yapısının bir parçası haline gelen kapalı semt pazarı sayısını artırıyor.

Kağıthane'deki deprem parkları maliyetini karşıladı!

17 Ağustos depreminin yıl dönümünde Başkan Fazlı Kılıç, Kağıthane’de bulunan deprem parklarının denetimini yaptı. Parkların içerisine yapılan ilk yardım depolarının güneş ve rüzgar enerjisi kullanımından elde edilen elektrik ile maliyetlerini 2 yıl içerisinde karşıladığı belirtildi.

Büyükçekmece'nin parkları yenilendi!

Türkiye'nin en fazla yeşil alanına sahip ilçelerinden biri olan Büyükçekmece, yeni yapılan ve yenilenen parklarıyla hem yeşil alanlarını arttırıyor, hem de çok daha renkli bir görünüme kavuşuyor.

Beylikdüzü yeni parklarına kavuştu!

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçeye park kazandırmaya devam ediyor. Müdürlük, son 6 ay içerisinde 30 bin 648 metrekare alana yeni parklar yaptı.

Kocaeli Kartepe'de parklar yenileniyor!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parkların daha güzel olmaları için yaptıkları düzenlemelere hız verdi. Bu kapsamda, Kartepe geneli park alanlarında ve çocuk oyun grubu zeminlerinde kauçuk döşemesi yapılacak.

Didim Akbük’e yeni parklar kazandırılıyor!

Didim Belediyesi tarafından Türkiye’nin önemli tatil beldelerinden olan Akbük’e yeni parklar kazandırılıyor. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Ağustos ayına kadar parkı hizmete açmayı planladıklarını dile getirdi.

Konyaaltı Uncalı Muhtar Evi hizmete açıldı!

Konyaaltı Belediyesi, Uncalı Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan muhtar evini hizmeti açtı. Başkan Böcek, “Konyaaltı Belediyesi olarak muhtar hizmet binalarını kısa bir süre içinde inşa ediyoruz." dedi.

Antalya Konyaaltı Sahili ihaleye çıkacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi temmuz ayı devam oturumu gerçekleşti. Oturumda Konyaaltı Sahili'nin ihaleye çıkarılması için belediye encümenine yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Konyaaltı Belediyesi yeni projeler için hazır!

Konyaaltı Belediyesi, 5 ayrı muhtarevi, kapalı semt pazar yeri, anfi tiyatro ve kırsal bölgeler için sosyal etkinlik alanı projeleri için ihale sürecini başlatıyor.

İşte Antalya Konyaaltı'nda ihaleye çıkacak projeler!

Konyaaltı Belediyesi, 5 ayrı muhtarevi, kapalı semt pazar yeri, anfi tiyatro ve kırsal bölgeler için sosyal etkinlik alanı projeleri için ihale sürecini başlatıyor.

Eskişehir Tepebaşı'ndaki parklar yenileniyor!

Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki parkların bakımını yaparken diğer taraftan da yeni yaşam aşanları inşa ediyor.

Konak'ın parklarını üniversite öğrencileri tasarlayacak!

"Konak için tasarlıyoruz" atölye çalışmasına katılan üniversite öğrencileri, oturma alanlarından peyzaj düzenlemelerine kadar Konak’ın parkları için birçok farklı tasarım üretti.

Konyaaltı parkları Haberi

Konyaaltı parkları

Antalya Konyaaltı Belediyesi 2014 yılı içinde 7 yeni park inşaat ederek bölge halkına 10 bin 646 metrekare yeşil alan kazandırırken. 34 parkı ise revize ederek modern yapıya kavuşturdu. Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün 2014 yılı içinde 7 ycııi parkı hizmete açarak bölge halkına 10 bin 646 metrekare yeşil alan kazandırdığı belirtildi. Hurma Mahallesi'nde 2 bin 340 metrekare ve 2 bin 748 metrekare olmak iizere iki ayrı park. Uluç Mahallesi'nde bin 947 metrekare. Pınarbaşı Mahallesi'nde 783 metrekare. Geyikbayırı Mahallesi muhtarlık binası yanında 500 metrekare. Liman Mahallesi Akdeniz Bulvarı- Atatürk Bulvarı kesişimin de 500 metrekare. Siteler Mahallesi'nde ise bin 828 metrekare olmak üzere toplamda 7 adet parkın 2014 yılında hizmete açıldığı bildirildi. İlçede 34 adet muhtelif park alanında bulunan çocuk...