04 / 05 / 2024

Konyaaltı Plajı ücretli mi

Konyaaltı Plajı ücretli mi

Akdeniz Bulvarı' nda düzenlenen açılış töreninde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Plajı ' nın dünyanın en büyük halk plajlarından biri olduğunu söyledi...

Sayıştay raporu resmen belgeledi! Dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı işgal altında!

Antalya’nın dünyaca ünlü plajları arasında yer alan Konyaaltı sahilindeki işletmeci işgali, Sayıştay raporuna girdi. İşte konu ile ilgili detaylar....

Antalya'nın Konyaaltı plajı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkarıldı! Tam 89.6 milyon TL'ye!

Antalya Büyükşehir, Türkiye’nin gözde sahil şeridi Konyaaltı’nı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkardı. Peki muhammen bedel ve geçici teminat bedeli ne kadar?

Antalya Konyaaltı'ndaki aykırı işletmelere müdahale edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahili’nde kendi alanı dışına taşan işletmelerin halkın plajı kullanımını kısıtlayıcı uygulamalarına müdahalede bulundu. Vatandaşların sahilden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için, localar ve ihlaller işletme sınırları içine alındı. 

Antalya'ya ikinci kadınlar plajı geliyor!

Antalya'da ilki dünyaca ünlü Konyaaltı sahibinin devamında, kentin Kemer'e çıkış yolu üzerinde Sarısu mesire alanında oluşturulan 'Kadınlar Plajı'nın ikincisi için ihale süreci başladı.

Antalya'daki plajlar yeni sezona hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır

Antalya sahilleri yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin en güzel plajları arasında yer alan Mavi Bayraklı Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır.

Kaş Kaputaş Plajı'nda girişler ücretli mi olacak?

Antalya’nın Kaş İlçesi’ndeki dünyaca ünlü Kaputaş Plajı’nın işletmesini alan Kaş Belediyesi, iş makinesiyle çalışma yaptı. Plajın üst kısmına tuvalet, büfe, soyunma kabini ve jeneratör konuldu.

İztuzu Plajı'nın son hali!

DÜNYACA ünlü İztuzu Plajı’nın özelleştirilmek istenmesine karşı tepkiler ve davalar sürerken, belirsizlik nedeniyle buradaki tesisler her geçen gün bakımsızlıktan kullanılmaz hale geliyor.

1978 yılında Florya'da 300 bin metrekare genişlikte plaj yapılacakmış!

1978 yılında Florya'da 30 bin kişinin denize girebileceği halk plajı yapılıyormuş. Florya - Yeşilköy arasında, 300 bin metrekare araziye yapılacak plajdan halk çoz para vererek yararlanacakmış.

İdris Güllüce İztuzu plajına sahip çıktı!

Çevrecilerin günlerce nöbet tuttuğu Muğla’nın Ortaca ilçesindeki İztuzu Plajı’nın işletme hakkının İngiliz ortaklı bir firmaya verilmesiyle başlayan tartışmalarla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’den önemli mesajlar geldi.

1978 yılında Adalar'ın çevresi halka açık plaj olacakmış!

1978 yılında Marmara Denizi'ndeki Kınalı, Burgaz, Heybeli adalarının tüm çevresi ve Büyükada'nın 1 kilometrelik bölümü halka açık plaj yapılacakmış. Kınalı, Burgaz ve Heybeli adalarında da çevre yolları yapılacakmış.

2015 yılı mavi bayraklı plaj ve marina adayları belirlendi!

Türkiye'nin 2015 yılı Mavi Bayrak ile ödüllendirilecek plaj ve marinaları Kuşadası'nda masaya yatırıldı. Pine Bay Otel'de düzenlenen Ulusal Jüri toplantısında Türkiye'nin 2015 yılı Mavi Bayrak ile ödüllendirilecek plaj ve marinaları belirlendi.

1977 yılında İstanbul'un plaj sayısı 167'den 17'ye düşmüş!

1977 yılında İstanbul'da 167 plajdan ancak 17'sinde denize girilebilecekmiş. İstanbul Belediyesi, İstanbul sahillerindeki 167 plajdan 150 plaj için ''Burada denize girmek tehlikeli ve yasaktır'' levhaları yazdırmış.

Konyaaltı Plajı ücretli mi Haberi

Konyaaltı Plajı ücretli mi

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konyallı Plajı'nın halka ücretsiz kullanımına açılması dolayısıyla tören düzenlendi.Akdeniz Bulvarı'nda düzenlenen açılış töreninde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Plajı'nın dünyanın en büyük halk plajlarından biri olduğunu söyledi. Göreve gelmelerinin ardından Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Konyaaltı sahilinin kullanım hakkının kendilerine verildiğini kaydeden Türel, bu iznin ardından tüm hizmetlerin ücretsiz olacağı bir plaj için çalışma başlattıklarını dile getirdi. Bugün itibariyle çalışmaların sona erdiğini 7 bin şezlong. 3 bin 500 şemsiye, 30 tuvalet ve soyunma kabiniyle Konyaaltı Plajfnı. ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine açtıklarını anlatan Türel. "Bugün halkın sahilini halka teslim ediyoruz. Konyaaltı'na gelen ve daha önce herşeyden ücretli yararlanan vatandaşlar artık şezlonga, şemsiyeye ve tuvaletlere hiçbir ücret ödemeyecek. Konyaaltı'nın bütün nimetlerinden tek kuruş ödemeden...