05 / 05 / 2024

Konyaaltı Sahili yarışma projesi

Konyaaltı Sahili yarışma projesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dünya’nın en uzun plajları arasında yer alan Konyaaltı Sahili’nde; bilim adamlarının ve mimarların seçeceği en güzel projeyi Antalya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Halkbank’tan Jet Luck yarışması! Asansörde 50 saniyede iş fikrini anlatıp jüriyi ikna edenlere nakit para ödülü!

Halkbank kendi işini kurmak isteyenlere yönelik Jet Luck adlı bir yarışma düzenlediğini açıkladı. Banka’nın genel müdürlük binasındaki asansörlerde düzenlenen yarışmada, 50 saniyede iş fikrini başarıyla anlatıp jüriyi ikna edenler nakit ödül kazanacak.

Kayseri Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Talas Belediyesi tarafından İl Jandarma Komutanlığı içindeki 100 bin metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi için yarışma düzenleyecek. Düzenlenecek yarışma için başvurular başladı. 

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Kayseri Talas Belediyesi, ilçede hayata geçecek olan millet bahçesi projesini yarışmayla belirleyecek. 

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı.  Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen yarışma sonucunda kazananlara 74 bin TL’lik para ödülü verildi.

Taksim meydanını şekillendirecek yarışma sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kamusal alanları; erişilebilir, özgür, canlı, huzurlu ve güvenli yerler olması amacıyla başlattığı bir kentsel yarışması daha tamamlandı

İBB'den Yenikapı'daki Theodosius Limanı için yarışma!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenikapı kazılarında ortaya çıkan tarihi Theodosius Limanı ve kalıntılarının sergileneceği bir merkez inşa edecek. Merkezin mimari tasarımı için proje yarışması gerçekleştiriyor. Proje teslim tarihi 26 Ekim 2020 şeklinde belirlendi.

Antalya Konyaaltı'ndaki aykırı işletmelere müdahale edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahili’nde kendi alanı dışına taşan işletmelerin halkın plajı kullanımını kısıtlayıcı uygulamalarına müdahalede bulundu. Vatandaşların sahilden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için, localar ve ihlaller işletme sınırları içine alındı. 

İBB'den 'Deprem Hackhatonu' yarışması!

İBB deprem anında ve sonrasındaki iletişim problemlerinin çözülmesi için fikir geliştirilmesi üzerine 'Deprem Hackhatonu' yarışması düzenliyor. Yarışma 28 Mayıs-3 Haziran tarihlerinde yapılacak...

Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor!

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Akın Akıncı, 2020 yılı  3’üncü olağan üye toplantısında yaptığı konuşmada," Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor dedi...

Antalya Büyükşehir'den Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına yanıt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer ve Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına cevap verdi.

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı Sahili açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili işletme ihalesi iptali ile ilgili bir açıklama yaptı. Böcek, “Resmi olarak belediyemize yazı girmemiştir, yürütmeyi durdurma nihai bir karar değildir. Türk adaletine güvenimiz tamdır” diye konuştu.

Konyaaltı Sahili yarışma projesi Haberi

Konyaaltı Sahili yarışma projesi


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dünya’nın en uzun plajları arasında yer alan Konyaaltı Sahili’nde; bilim adamlarının ve mimarların seçeceği en güzel projeyi Antalya’ya kazandıracaklarını söyledi.


Konyaaltı Sahili’nde uygulanacak yarışma projesi hakkında bilgi veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Sahili’nin Antalya için çok önemli olduğunu belirtti. Konyaaltı Sahili 6.2 kilometrelik uzunluğu ile dünyadaki en uzun plajlardan bir tanesi olduğunu ifade eden Türel “Herkes Brezilya’daki Copacabana Plajı’nı anlatır. Copacabana 4 kilometredir. Gittiğimde sabah sporu yapma imkânım oldu. Ama güvenlik açısından plaja çok yaklaşmayın diye ikazda bulundular” dedi.

Konyaaltı Sahili’ni ücretsiz olarak halkın hizmetine sunduklarını hatırlatan Başkan Türel “Biz dünya cenneti bir plaja sahibiz. Göreve gelir gelmez sahilde her türlü hizmeti ücretsiz karşılayacağız dediğimizde bize inanmadılar. Şezlong, şemsiye, tuvalet ve duş...