14 / 05 / 2024

Konyaaltında iki park açıldı

Konyaaltında iki park açıldı

Gürsu Mahallesi’nde park yapımı için start veren Konyaaltı Belediyesi, 2 bin metrekare büyüklüğünde iki yeni parkı hizmete açtı.

Antalya Konyaaltı'nda 8.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsayı 8 milyon 604 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Vakıflar Kanunu’nun 30. maddesi kapsamında Gezi Parkı'nın devri mümkün mü?

Vakıflar Kanunu’nun 30. maddesi kapsamında Gezi Parkı'nın bir vakfın mülkiyetine geçmesi doğru mu? Avukat Mehmet Bayraktar anlattı...

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Antalya Konyaaltı'nda kamu arazisindeki lüks konut inşaatı için suç duyurusu!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde 1980 öncesinde üniversite alanı olarak kamulaştırılan sonrasında 30 Temmuz 2018'de Millet Bahçesi yapılması sebebiyle önce TOKİ’ye, oradan da özel bir inşaat şirketine satılan alanda lüks konut ve iş yeri inşaatı yapımı sürüyor...

Konya'daki arsa kavgasında iki kişi yaralandı!

Konya Selçuklu ilçesi Horuzluhan Mahallesi'ndeki tarla kavgasında iki kişi yaralandı...

Altındağ Servis Park projesinin yapımında sona gelindi!

Ankara Altındağ'da, yapımına kısa bir süre önce başlanan "Servis Park" projesinin yapımı tamamlanıyor. ServisPark ile Altındağ'ın önemli bir sorununu daha çözülecek.

Antalya Konyaaltı'nda bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya ili, Konyaaltı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Narlıdere Metrosu’nda iki istasyon birleşti!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği Fahrettin Altay ile Narlıdere arasındaki 7,2 kilometrelik metro hattında ilk iki istasyon birbirine bağlandı.

Konyaaltı'nda planlanan yerler yapılaşıyor!

Çakırlar bölgesinde 7 mahalleyi kapsayan halk buluşmasında konuşan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ''Konyaaltı'nda planlanan yerlerin yapılaşması yüzde 90 seviyesinde tamamlandı. Yeni alanların planlanması lazım'' dedi.

Semih Esen: Konyaaltı’nda 40 yıllık imar hataları var!

30-40 yıl öncesinden gelen imar problemlerinin devam ettiğini söyleyen Millet İttifakı’nın Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen Konyaaltı’nda imar bekleyen mahallelere imar gelmesini sağlayacaklarını ifade etti.

Kuşadası'nda iki tarihi ev turizme kazandırıldı!

Kuşadası Belediyesi’nin Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan (GEKA) aldığı destekle yaşama geçirdiği "Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi" kapsamında restore edilen iki tarihi Kuşadası evi turizme kazandırıldı...

Konyaaltı Sahil Projesi için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Antalya Konyaaltı Sahil Projesi kapsamında, Beach Park içerisindeki binaların tamamının yıkımı gerçekleştirildi.

Antalya Konyaaltı'nda yapı inşaatı ihalesi 13 Temmuz'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı İlçesinde yer alan alanda, hazırlanan avan ve/veya konsept projeler kapsamında yer alan ünitelerin/yapıların yapımı ve işletilmesi için ihale yapacak..

Konyaaltında iki park açıldı Haberi

Konyaaltında iki park açıldı

Gürsu Mahallesi’nde park yapımı için start veren Konyaaltı Belediyesi, 2 bin metrekare büyüklüğünde iki yeni parkı hizmete açtı. Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Gürsu Mahallesi’nde biri 1500 metrekare diğeri 1100 metrekare büyüklüğünde iki yeni parkı bölge halkının hizmetine sundu. Gürsu Mahallesi 340 ile 349 sokak kesiminde 1500 metrekare alan üzerine inşa edilen park içerisinde 4 adet çatılı ahşap piknik masası, 6 adet bank vatandaşların rahatlıkla kullanımına ve ulaşımına uygun şekilde konumlandırıldığı, 896 metrekare yeşil alan içerisinde bulunan mevcut narenciye ağaçlarının gerekli bakım ve budama işlemleri yapılarak, ilave narenciye ve orkide ağaçlarıyla yeşil dokunun zenginleştirildiği bildirildi. Gürsu Mahallesi’nde 350 ve 351 sokak kesişiminde bulunan alanın ise yeşil dokuya kavuşturulduğu, volkanik tüf taşının iki rengiyle oluşturulan yürüme yolları, görme engelli...