09 / 05 / 2024

KonyaBeyşehir Karayolu

KonyaBeyşehir Karayolu

Bölünmüş yol çalışmaları devam eden Konya-Beyşehir Karayolu’nun Altınapa Barajı mevkisindeki viyadük bağlantı yolu yapım çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin metro ve karayolu inşaatı devam edecek mi?

İBB'den Başakşehir Şehir Hastanesi'nin metro ve karayolu inşaatına ilişkin yapılan açıklamada, metro ve karayolu inşaatının devam edip edilmeyeceğine ilişkin girişimde bulunulmadı dendi...

İzmir'in en uzun karayolu tünelinde inşaat durdu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca ve Bornova arasında yapımına başladığı karayolu tünelinin çalışmaları ihaleyi alan firma tarafından durduruldu…

İstanbul'un 2 önemli karayolu tüneli 2019'da açılacak!

İBB’nin 23 milyar 800 milyon liralık 2019 Yılı Bütçesini Meclise sunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, “2019'da 2 önemli karayolu tüneli hizmete açılacak" dedi.

İzmir Mithatpaşa Karayolu Altgeçidi açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği Mithatpaşa Karayolu Altgeçidi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kullandığı aracın gerçekleştirdiği ilk seferin ardından hizmete açıldı.

Eskişehir Sivrihisar-Polatlı karayoluna ilişkin 4 sorun mecliste!

Eskişehir Sivrihisar-Polatlı karayolu yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli D-100 Karayolu genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 Karayolu’nun Sabancı Kavşağı ve Gölcük Kavşağı arasındaki kuzey ve güney yan yollarında genişletme ve sanat yapıları çalışmasına devam ediyor.

Adana D-400 Karayolu'nda son hamle!

D-400 Karayolu Projesi’nin son hamlesi olan eski Orduevi’ndeki karargah binasının yıkımı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün katılımıyla gerçekleştirildi

Konya Beyşehir'in çehresi Karayolu ve YHT ile değişecek!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, merkez mahalle muhtarları ile yemekte bir araya geldi.

Kocaeli D-100 Karayolu’na yan yollar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 Karayolu’nun Sabancı Kavşağı ve Gölcük Kavşağı arasındaki kuzey ve güney yan yollarda genişletme ve sanat yapıları çalışmasına devam ediyor.

Kocaeli D-100 Karayolu’na yeni üst geçit!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, D-100 Karayolu’nun Sabancı Kavşağı ve Gölcük Kavşağı arasındaki yan yol ve sanat yapıları proje çalışmalarına devam ediyor. Çalışma kapsamında güney yan yolda uygulamalar yapılıyor. Kuzey yan yolda da kanal çalışması gerçekleştiriliyor.

Ankara Temelli'ye rehabilitasyon merkezi inşa ediliyor!

Ankara-Eskişehir Karayolu'nun 50. kilometresinde bulunan Temelli'nin girişinde, göl kenarında 26 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan dev tesiste, uyuşturucu bağımlıları, sağlığına kavuşturulacak.

Bolu’daki sanayi tesisleri şehir dışına taşınıyor!

Bolu’daki sanayi tesisleri şehir dışına taşınıyor, kentin içinden geçen D100 Karayolu’nun ise yeri değişiyor

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi 700 günde bitecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı planlanan Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi’nin ihale süreci bu ay içinde başlıyor. Tünelin, yer tesliminden sonra 700 günde tamamlanması planlanıyor.

KonyaBeyşehir Karayolu Haberi

KonyaBeyşehir Karayolu

Beyşehir Belediye Başkanlığı’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirme doğrultusunda, 8-12 Aralık 2015 tarihleri arasında saat 09.00 ile 16.00 aralığında çift yönlü olarak trafiğe kapatıldığı duyurulan Konya-Beyşehir devlet yolunun 19+200 ile 58+500 arasındaki kesim olan Altınapa viyadüğü bağlantı yolu yapım çalışmalarının 11 Aralık 2015 tarihi itibariyle tamamlandığının belirtildiği ifade edilerek, “Çalışmaların tamamlanmasının ardından karayolunun bugün itibariyle yeniden trafiğe açıldığı bildirilmiştir. Karayollarında Beyşehir-Konya arasındaki güzergahı kullanan sürücülerimiz bugünden itibaren yeniden bu karayolunu çift yönlü olarak kullanmaya başlayabileceklerdir” denildi.

Öte yandan, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ile AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol da Karayolları ekipleri tarafından çalışma yürütülen Altınapa Viyadüğü bağlantı yolunda incelemelerde...