09 / 05 / 2024

Konyada ilçelere şehir konakları yapılıyor

Konyada ilçelere şehir konakları yapılıyor

Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında tüm ilçelere önemli yatırımlar yapmakta olan Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilk olarak 9 ilçede başlattığı şehir konaklarının yapımı devam ediyor.

İstanbul’da açılacak yeni AVM’ler belli oldu, bu ilçelere AVM geliyor!

Yüzden fazla AVM’nin bulunduğu megakent İstanbul’da bu yıl 3 yeni AVM daha hizmete giriyor. İşte hizmete girecek AVM’ler ve bulundukları ilçeler.

Ankara'da yatırımcılar en çok bu ilçelere yatırım yapıyor! 

Ankara'da yatırımcıların en çok hangi ilçelere yatırım yaptığı belli oldu. İşte Ankara'nın en gözde yatırım yerleri...

Ankara'ya 3.9 milyar TL'lik dev yatırım! 4 yeni metro istasyonu geliyor, bu ilçelere resmen piyango vurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Şehitler-Forum Raylı Sistem Hattı'nı uzatmak için başvuru yaptı. Söz konusu proje 3 milyar 900 milyon TL'ye mal olacak.

İstanbul'un bu 5 ilçesine dikkat! Naci Görür tek tek açıkladı ve uyardı: Zeminleri iyi değil!

İstanbul'da beklenen depremle ilgili İBB tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda en fazla riskli yapının Büyükçekmece, Küçükçekmece ve Esenyurt'a olduğu açıklandı. Prof. Dr. Naci Görür, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve riskli ilçelere değindi. 

Rakamlar açıklandı! Kira artış oranı yüzde 807 oldu! O ilçelere resmen hücum ediliyor!

Mega kent olan İstanbul'da kira sorunu gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. İBB, sığınmacıların bulunduğu 15 ilçedeki kira artışlarını rakamlar ile duyurdu. İşte rakamlar!

Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul'dan başlayan göç ve arsaya artan talep ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Deprem sonrası İstanbul'da kiralar uçtu! Bu ilçelere giden boş dönüyor

Deprem felaketinin ardından İstanbul'da kira fiyatları arttı. Endeksa'nın yaptığı çalışmaya göre; şubat ayında kira değeri en fazla artan ilçeler Şile, Beşiktaş, Ataşehir ve Ümraniye olurken en az artış görülen ilçeler Avcılar, Beyoğlu ve Bahçelievler olarak karşımıza çıkıyor.

TOKİ Ankara projelerinde son dakika! O ilçelere 2 bin 109 ucuz konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı başkent Ankara projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ Ankara projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? İşte detaylar...

TOKİ İzmir projeleri için tarihler belli oldu! O ilçelere 920 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir projeleri için tarihler belli oldu. TOKİ yeni projeleri kapsamında İzmir'in iki ilçesinde 920 konut inşa edecek.

İstanbul'un merkezinde kaçış başladı! Kiralar uçtu, şehir içi göç arttı!

Ev kiralarındaki yükseliş, Nisan ayında yeni bir rekora imza atarken şehir içi göç dalgasının da hızlandığı görüldü. Yaşadığı merkezden daha uygun fiyatlı çeper ilçelere taşınanlar ve merkezde kendi konutunu daha yüksek kiraya vererek çeperlerde oturmayı seçenler bulunuyor. 

Konut ihtiyaçları ilçelere göre belirlenmeli!

Türkiye Hazır Beton Birliği, 1.4 milyona yaklaşan konut stokunun eritilmesi için konut faizlerinin düşürülmesi ile konut ihtiyacının ilçe bazında belirlenip yapım izninin bu plana göre verilmesi yönünde talepte bulundu. 

Diyarbakır'da ilçelere spor tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eğil, Çüngüş ve Kocaköy ilçelerine spor tesisi inşa edecek.

Kastamonu'da bazı ilçelere spor salonu yapılması önerisi mecliste!

Kastamonu Gazi Stadyumu'nun kapasitesinin artırılması ve bazı ilçelere spor salonu yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konyada ilçelere şehir konakları yapılıyor Haberi

Konyada ilçelere şehir konakları yapılıyor

Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında tüm ilçelere önemli yatırımlar yapmakta olan Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilk olarak 9 ilçede başlattığı şehir konaklarının yapımı devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında ilçelere kazandırdığı şehir konaklarının yapımı devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in bahar aylarında gerçekleştirdiği İlçe Meclisi programlarında temelleri atılan şehir konaklarının yıl içinde tamamlanması planlanıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında ilçe merkezlerinin tamamına en az bir kültür merkezi, şehir konağı, spor salonu gibi sözler verdiklerini hatırlatarak, bu kapsamda bazı ilçelerdeki yatırımların başladığını, diğerlerinin ise projelerinin tamamlandığını dile getirdi. Cihanbeyli, Ilgın, Akşehir, Beyşehir, Seydişehir, Çumra, Ereğli, Karapınar ve Kulu’daki şehir konaklarının yapımına başlandığını kaydeden Başkan Akyürek, bu merkezlerin kadınlar lokali olarak hizmet vereceğini,...