14 / 05 / 2024

konyada kanalizasyon ağı

konyada kanalizasyon ağı

Konya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Genel Müdürlüğü'nün Aslım Kanalizasyon Ana Kolektör Hattı Projesini tamamlamasıyla birlikte Konya'da kanalizasyon hizmet ağı daha da genişliyor.

İSKİ açıkladı! İstanbul'daki barajların doluluk oranı yükseldi...

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) açıkladığı verilerine göre, 11 Kasım 2023'te yüzde 16.18 seviyelerine kadar düşen barajlardaki doluluk oranı yüzde 24.54'e kadar çıktı. İşte 25 Kasım 2023 itibarı ile  barajlardaki doluluk oranında son durum ve ayrıntılar...

Sayıştay, İZBETON raporunda 4 kentsel dönüşüm projesinin ihalesiz devredildiğini açıkladı!

Sayıştay, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Beton ve Asfalt Enerji Üretim ve Dağıtım Tesisleri Su Kanalizasyon Tic. ve San. A.Ş.’ye dair (İZBETON) raporunu yayımladı. Raporda, 4 kentsel dönüşüm projesinin ihalesiz şekilde protokolle devredildiği belirtildi. İşte detaylar...

İSKİ açıkladı, maalesef İstanbul'da barajlar dibi gördü! Su tasarrufu ciddiye alınmalı

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ, dün yüzde 19.13 olan barajlardaki doluluk oranını bugün itibarı ile yüzde 18.88 olarak açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

İzmirlileri Şaşırtan Karar: Suya Yüzde 43,48 Zam! İşte Detaylar...

İzmir'de suya yüzde 43,48 zam yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir ve Su Kanalizasyon İdaresi İZSU Genel Müdürlüğü tarafından alınan karara göre bu zam 1 Ağustos 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak. AK Parti ve MHP grubunun ret oylarına karşılık oy çokluğu sonucunda suya zam yapılacak.

İş arayan mühendisler için düğmeye basıldı! Başvuru şartları tek tek açıklandı! İşte detaylar!

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünce yapılan açıklama kapsamında kurum içinde çalışacak personel alımı yapılacak. İşte iş arayan mühendisler için yayımlanan ilanın detayları!

İSKİ'den borç yapılandırma kararı: Abonelerine ödeme kolaylığı sağlanacak! Detaylar açıklandı!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 31 Aralık 2022 tarihinden önceki su ve atık su borçlarının yapılandırılabileceğini açıkladı. İşte detaylar...

İSKİ’den son dakika açıklaması: Suya zam değil indirim geldi!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul’da su birim fiyatlarına yüzde 17.80 oranında zam yapıldığı yönündeki haberlerle ilgili bir açıklama yaptı. İşte İSKİ'nin o açıklaması...

Manisa Kırkağaç MASKİ binası tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşa daha kaliteli hizmet sunabilmek için Kırkağaç ilçesinde başlattığı yeni hizmet binasının inşaat çalışmalarını tamamladı.

MASKİ’den TOKİ Konutları açıklaması!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesindeki Selimşahlar Mahallesi’nde yer alan TOKİ konutlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Muğla Büyükşehir MUSKİ hizmet binası açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe İlçesi Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde inşaatı tamamlanan Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi binası açıldı.

BUSKİ'den Mustafakemalpaşa'ya 2,6 milyon TL'lik yatırım!

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (BUSKİ), Selimiye Mahallesi'nde 50 yıl önce yapılan 600 tonluk su deposunun yerine 2,6 milyon liralık yatırımla 10 bin metreküplük su deposu inşa edecek.

Manisa Şahyar'a kesintisiz altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir Şahyar Mahallesi’nin içme suyu hattının modernizasyonunu sağlamasının ardından mahalleye sıfırdan kanalizasyon hattı inşa etme çalışmasına başladı.

Sakarya Serdivan'ın altyapısı baştan aşağı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Serdivan’ın tüm altyapısının yenileneceği projeyle ilgili açıklama yaptı.

konyada kanalizasyon ağı Haberi

konyada kanalizasyon ağı

Konya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Genel Müdürlüğü'nün Aslım Kanalizasyon Ana Kolektör Hattı Projesi'yle Konya'da kanalizasyon hizmet ağı daha da genişliyor. 


Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Konya'da su ve kanalizasyon çalışmalarını sorunsuz olarak gerçekleştirmeye devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü'nün, maliyeti yaklaşık 11,2 milyon TL olan Aslım Kanalizasyon Ana Kolektör Hattı inşasını tamamladığı belirtilerek, "Hattın uzunluğu 9 bin 687 metre olarak gerçekleşti. 


Hatta bin 400 mm CTP cinsi boru kullanıldı. Büsan Bölgesi Taşkın Önleme, Konya Ticaret Fuarı Genişleme Sahası, özel sanayiler bölgesi, Kayacık, Aşağı ve Yukarı Pınarbaşı, Aliya İzzet Begoviç Caddesi Bölgesinin kanalizasyon şebeke hizmeti projesi iki kısımdan oluşuyor. 


Projenin ilk etabı olan Aslım Caddesi Ana Kolektör Hattı tamamlandı. Bu hat sayesinde Büsan Bölgesi taşkınları önlenecek, Konya Ticaret Fuarı...