26 / 08 / 2024

Konyalı Kanyon şubesini kapattı

Konyalı Kanyon şubesini kapattı

Türk mutfağının önde gelen temsilcilerinden Konyalı, yüksek kira nedeniyle İstanbul’un lüks alışveriş merkezi Kanyon’daki şubesini dün kapattı. Kira dahil aylık masraflar 100 bin TL’yi bulmuş...

Konyalı, yüksek kira yüküne yenik düştü!

Ortanın üzeri gelir grubundan müşterisi olan Kanyon AVM'deki Konyalı lokantası kira yükü nedeniyle kapandı.İstanbul'da, Kanyon AVM'de 2006 yılından bu yana hizmet veren Konyalı, yüksek kira nedeniyle kapanmak zorunda kaldı.

Kanyon'un kirası Konyalı'yı kaçırttı!

Türk mutfağının önde gelen temsilcilerinden Konyalı, yüksek kira nedeniyle İstanbul’un lüks alışveriş merkezi Kanyon’daki şubesini dün kapattı. Kira dahil aylık masraflar 100 bin TL’yi bulmuş...

Kanyon AVM'ye 920.4 milyon TL değer biçildi!

İş GYO ve EIS Eczacıbaşı İlaç San. ve Tic. A.Ş.'nin yarı yarıya hisselerinin bulunduğu Leventte'ki Kanyon AVM'nin 2013 yılındaki KDV hariç değeri 365 milyon TL iken, 2014 yıl sonu raporuna göre KDV hariç değeri 780 milyon TL'ye yükseldi.

Semerşah Turizm, Kocaeli'nde ilk şubesini açtı!

Türkiye genelinde 29 şubesi bulunan Semerşah Turizm, Kocaeli'ndeki ilk şubesini açtı. Açılışa çok sayıda siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

Kanyon AVM değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde yer alan Kanyon Alışveriş Merkezine ait Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin açıkladığı değerleme raporu...

Gürmar 21'inci şubesini Karşıyaka'da açtı!

Perakende sektörünün önde gelen firmalarından Gürmar A.Ş, Karşıyaka'da 4'ncü, İzmir'de 21'inci şubesini Şemikler'de açtı. Açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, indirimli fiyatların sürekli olacağı dile getirildi.

Antalya Köprülü Kanyon'a yeni uygulama planı!

Antalya Köprülü Kanyon'a yeni uygulama planı uygulanacak. Manavgat'ta bulunan Köprülü Kanyon Milli Parkı'nda vatandaşların uzun yıllardır en büyük problemi haline gelen yerleşim yerlerine ilişkin sorunları çözüme kavuşturuluyor

Happy Center Ordu şubesini yeniledi!

Happy Center, Güney Marmara şubelerinden Ordu Şubesi’ni yenileyerek hizmete sundu. Çoğunluğu İstanbul’da olmak üzere Balıkesir, Bursa ve Çanakkale’de şubeleri bulunan Happy Center , Bandırma Ordu Şubesini yeniledi.

Köprülü Kanyon'a yeni uygulama planı!

Köprülü Kanyon'a yeni uygulama planı hazırlanıyor. MANAVGAT'ta bulunan Köprülü Kanyon Milli Parkı'nda vatandaşların uzun yıllardır en büyük problemi haline gelen yerleşim yerlerine ilişkin sorunları çözüme kavuşturuluyor.

Burger King 89 şubesini kapatıyor!

Almanya'da ortaya çıkan hijyen skandalının ardından Burger King, 89 şubesini kapatma kararı aldı. Bu karar, çok sayıda Türk de dahil yaklaşık üç bin kişiyi işsiz bırakacak

Burger King Almanya'da 89 şubesini kapatacak!

Burger King, 89 şubesini kapatma kararı aldı. Dev restoran zincirinin bu kararı aralarında çok sayıda Türk'ün de bulunduğu yaklaşık üç bin kişiyi işsiz bırakacak.

Bank Asya 80 şubesini kapattı!

Bank Asya finansallarındaki değişim nedeniyle 80 şubesini kapattı. KAP’a yapılan açıklamada, Bank Asya finansal büyüklüklerinde meydana gelen değişim doğrultusunda 80 şubesini diğer şubelerle birleştirerek kapattığını duyurdu.

Domino’s Pizza, 400’üncü şubesini açtı!

Türkiye’de 63 ilde 399 şubeyle hizmet veren Domino’s Pizza, 400’üncü şubesini İstanbul Zeytinburnu’nda açtı. Şirket 2014 sonunda 450 şubeye ulaşmayı planlıyor. Domino’s Pizza, Doğu ve Güneydoğu’da 21 olan şube sayısını 26'ya çıkaracak...

Konyalı Kanyon şubesini kapattı Haberi

Konyalı Kanyon şubesini kapattı

Kanyon’da 2006’dan beri faaliyet gösteren Konyalı, özellikle Maslak ve Levent çevresindeki iş dünyasının ve yurtdışından gelen misafirlerinin gözdesiydi.

Vişneli yalancı dolması, Konyalı yoğurtlusu ve piruhisiyle tanınan Konyalı son günlerde gelen müşterilere ‘özet’ bir menüyle hizmet veriyor, nedenini soranlara, bir süre sonra kapanacaklarını bildiriyordu.


Edinilen bilgilere göre kira dahil aylık masraflar 100 bin TL’yi bulunca Konyalı’nın Kanyon macerası sona erdi. Milliyet’e konuşan Konyalı’nın sahibi Mehmet Eren Doğanbey, “Çıkıyoruz, bir bilgilendirme yapılacak” demekle yetindi. Konyalı yönetiminin konuyla ilgili toplantı üstüne toplantı yaptığı öğrenildi.


Yerini Topaz alacak...


Kanyon’daki Konyalı’nın yerine ise Taksim’in ünlü restoranı Topaz’ın sahibi Yücel Özalp’in yeni restoran açacağı konuşuluyor. Konuyu sorduğumuz Özalp, söz konusu restoran alanının Eczacıbaşı - İş GYO ortaklığına ait olduğunu belirterek, “Konyalı’nın yerinde bir proje geliştirmek için çalışmalarımız var. Daha...