02 / 05 / 2024

Konyalı Saat mağazaları

Konyalı Saat mağazaları

Konyalı Saat, 28 Şubat'ta ilk mağaza açılışını İstanbul Canpark AVM'de gerçekleştirdi. Konyalı Saat diğer mağazasını ise Anadolu Yakası'nın en prestijli AVM'lerinden biri olmaya aday Akasya AVM'de açtı.

Konyalı Saat Akasya AVM'de mağaza açtı!

8 Şubat'ta İstanbul Canpark AVM'de açılışı gerçekleşen mağazasıyla büyük ilgi gören Konyalı Saat, Anadolu Yakası'nın en prestijli AVM'lerinden biri olmaya aday Akasya AVM'de de mağaza açtı

Konyalı Saat 2017 yılına kadar 50 mağaza açmayı hedefliyor!

Yıl sonuna kadar 6 mağaza daha açacak olan Konyalı Saat, yine İstanbul'da Metro Garden, Mail of İstanbul, Koru Florya ve İzmir Mavibahçe AVM'de yeni şubeler açacak.

Konyalı Saat online mağazada ünlü markalarda kaçırılmayacak indirimler! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Saat kişiliğinizi yansıtır, sizinle ilgili çok şey söyler. Aynı zamanda kadın ya da erkeğin en önemli aksesuarıdır. Konyalı Saat de birbirinden ünlü markaların şık tasarımlarını yıllardır kalite ve güven anlayışıyla müşterilerine sunuyor. Şimdi de Konyalı Saat online mağazasında kaçırılmayacak fırsa

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

BMD'den "Çarşılar ve mağazalar kapanmasın" çağrısı!

İstanbul’da 3 AVM’de mağazaların iki saat geç açılması konusunda BMD Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, markalı organize perakende sektöründe son yıllarda yaşanan türbülansa dikkat çekildi. 

Batışehir'in alışveriş caddesindeki dükkan ve mağazalar ihaleye çıkıyor

İstanbul Bağcılar'da bulunan Batışehir'in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar, 166 Bin TL'den başlayan muhammen bedelle, 13 Aralık saat 10:00'da ihaleye çıkıyor.

Batışehir’de dükkan ve mağazalar ihaleye çıkıyor!

Batışehir’in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar 166.000 - TL’den başlayan fiyatlarla 13 Aralık 2014’te saat 10:00 ’da açık artırmaya çıkıyor.

TOKİ Mahall Ankara'nın otelini ve mağazalarını satışa çıkarıyor!

TOKİ, Mahall Ankara projesinin otelini ve mağazalarını satışa çıkarıyor. İhalesinin 20 Kasım 2014 tarihinde saat 11:00'de gerçekleşeceği projede mağaza fiyatları 934 bin 354 TL'den başlıyor. Otel fiyatı ise 59 milyon 506 bin 426 TL olarak belirlendi.

Metrogarden AVM Çekmeköy 'de hangi mağazalar var?

Metrogarden AVM Çekmeköy 'de hangi mağazalar var sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 80 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Metrogarden AVM bugün saat 16:00 'da Mustafa Sandal Konseri ile açılıyor.

The Istanbul Veliefendi mağazaları 26 Haziran'da satışta!

Veliefendi'de konumlandırılan The Istanbul Residence ve The Istanbul Veliefendi'nin mağazaları açık artırma usulüyle satışa sunuluyor. 26 Haziran, saat 14:00'da Kiptaş tarafından başlayacak olan açık artırmaya yoğun ilgi bekleniyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

Konyalı Saat mağazaları Haberi

Konyalı Saat mağazaları


Konyalı Saat 2014 yılında mağazalaşma hızıyla dikkat çekiyor. 28 Şubat'ta İstanbul Canpark AVM'de açılışı gerçekleşen mağazasıyla büyük ilgi gören Konyalı Saat, 6 Mart 2014 tarihinde ise Anadolu Yakası'nın en prestijli AVM'lerinden biri olmaya aday Akasya AVM'de açtı. 


Yılsonuna kadar 6 mağaza daha açacak olan Konyalı Saat, yine İstanbul'da Metro Garden, Mail of İstanbul, Koru Florya ve İzmir Mavibahçe AVM'de yeni şubeler açacak. 


Konyalı Saat, 2017 yılına kadar 50 mağazalık bir yapıya ulaşmayı ve 2015 yılından itibaren franchise sistemini de kullanarak Türkiye'nin lider saat perakendecisi olmaya aday. 


Kullanıcı Dostu Yeni Web Sitesi! Konyalı Saat, web sitesini internet alışverişinin göz ardı edilemeyecek derecede kullanılır hale gelişi ile tamamen yenilikçi, kullanım kolaylığı nedeniyle de kullanıcı dostu bir web sitesi haline getirdi. Çok kısa bir süre...