02 / 05 / 2024

konyalı vinççiler

konyalı vinççiler

Türkiye pazarında yüzde 20 paya sahip olan Konyalı vinççiler, tanımı olmadığı için elektrikçiler ve kargo taşımacıları arasında görünen sektörlerine yasal çerçeve kazandırılmasını istiyor...

Fdn Vinç Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fdn Vinç Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Fedayi Mutlu imzasıyla kuruldu.

Gurbetçiler emlak yatırımlarını askıya aldı!

Gurbetçiler önceki yıllarda emlak alanında ciddi bir yatırım yaparken bu yıl ülkede yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminden dolayı yatırımlarını askıya aldı.

Aymes İnşaat Metal Makina Ve Vinç Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aymes İnşaat Metal Makina Ve Vinç Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Nail Kaçar tarafından 320 bin TL sermaya bedeli ile Kartal'ta kuruldu.

Avrupa Vinç Anonim Şirketi kuruldu!

Avrupa Vinç Anonim Şirketi bugün Hüseyin Benli ve Mehmet Coşkun ortaklığında 500 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde kuruldu.

Timsah Arena vinç kazası davasında karar çıktı!

BURSA’da, geçen şubat ayında lodos nedeniyle Timsah Arena Stadı inşaatında devrilen vinç altında kalan taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih Demirkıran’ın ölümü, yolcu Kübra A.’nın ağır yaralanması davasında karar verildi.

Kepez Kirişçiler Yolu bulvar haline geliyor!

Kepez Belediyesi, kuzeydeki çevre yollarına bağlantı sağlayacak olan Kirişçiler yolunun genişliğini 8 metreden 30 metreye çıkarıyor.

Vadistanbul 13 adet POTAIN kule vinç ile inşa ediliyor!

Ayazağa’da toplam 424 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselen ve toplam 3 farklı etaptan oluşan VADİSTANBUL, 13 adet POTAIN kule vinç ile inşa ediliyor.

Konyalı sektör temsilcilerinden yeni kampanya istemi!

Emlak Konut GYO'nun 30 projede 15 bin konut ve ticari alan için 1 Ağustos Pazartesi günü başlattığı ve "tarihi" kampanya olarak adlandırdığı çalışmaya dahil edilmeyen Konyalı inşaat sektörünün temsilcileri, "Türkiye, İstanbul'dan ibaret değil" diyerek dile getirdi.

Konecranes'ten yeni CXT UNO vinç!

Konecranes Türkiye’nin Genel Müdürü Sami Korpela, “Tavan vinçlerinin, iki türünün de eşit derecede dayanıklı ve kaliteli” olduğunu ifade ediyor. Korpela, aksine, tek kirişli vinçlerin çift kirişli vinçlere kıyasla aslında daha fazla avantajının olduğunu da söyledi.

​Siemens'ten Konecranes'e 19 vinç siparişi!

​Siemens Rüzgar Enerjisi ve Yenilenebilir Enerji Departmanı, Konecranes’e büyük ölçekte vinç siparişi verdi. 18 adet tavan vinci ve 1 adet portal vinçten oluşan sipariş 2017 yazında teslim edilecek.

Naturel Vinç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naturel Vinç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gülcan Eren Çakmak ve Ümit İnce ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi, Tuğra Sokak'ta kuruldu.

Sinpaş, Konyalıları Marina Ankara'ya davet ediyor!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Sinpaş Yapı, önemli bir projeye imza atıyor. Başkent Ankara'da 2 bin 550 konutluk bir projeyi hayata geçiren Sinpaş, Konyalılar'ı Türkiye'ni temalı en büyük konut projesinde ev almaya davet ediyor.

Karadeniz Vinç İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Vinç İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Turgut Berberoğlu tarafından 400 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

konyalı vinççiler Haberi

konyalı vinççiler

Türkiye'de araç üstü vinç üreten 50 firmadan 30'unun faaliyet gösterdiği Konya'da sektör temsilcileri operatör, yol izin belgeleri, dingil başına düşen tonaj, işletmecilik kuralları gibi konularda yasal düzenleme bekliyor.Vinç imalatçıları ve işletmecileri Konya'da Hidrokon'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen vinç sektörü toplantısında bir araya geldi. Moderatörlüğünü DÜNYA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ'ın yaptığı vinç sektör toplantısında, Türkiye vinç ihtiyacının yüzde 80'inin yerli üretimle karşılandığına dikkat çekilerek, hızlı üretim hedeflendiği için artan talep sayesinde sektörün 2010 yılında bu yana hızlı bir toparlanma yaşadığı ifade edildi.


Yeterlilik belgesi verecek okullar açılmalı


Sektör olarak en önemli sıkıntılarının vinç ve vinç işletmecisinin Türkiye'de tanımının olmaması olduğunu vurgulayan Konya Vinç İşletmeleri Derneği (KONVİNÇDER) Dernek Başkanı Mehmet Sağlam, "Derneğimiz 2010 yılında kuruldu. Sektörümüzün tanımı yok. Vinç üreticileri veya işletmecileri...