29 / 04 / 2024

Konyanın outler avmsi

Konyanın outler avmsi

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık'ın ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya, 12 Haziran'da açılacak.

Konyanın Kapadokya'sı Kilistra, ilgi bekliyor!

Hristiyanlar için önemli bir yere sahip olan ve görünümüyle Konyanın Kapadokyası olarak adlandırılan Kilistra antik kenti, dünya inanç turizmine kazandırılmayı bekliyor

Konya'nın en güzeli Karatay Karayolları Cami seçildi!

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen "Cami Bahçe ve Çevresini Güzelleştirme"yarışması kapsamında, Konyanın en güzel 3 camisi belirlendi. Mevlana kentinin en güzel camisi Karatay ilçesindeki Karayolları Cami oldu

Sonsuz Şükran Köyü'nde Anadoluya Şükran!

Konyanın Hüyük ilçesine bağlı Çavuş beldesinde sanatçılar için oluşturulan Sonsuz Şükran köyünde "Anadoluya Şükran Buluşmaları" Festivali düzenlendi. Projenin mimarı yönetmen Taşdiken, projenin geçen yıldan çok farklı noktalara geldiğini söyledi

Konya'da 7 asırlık Eşrefoğlu Camisi zamana direniyor!

27 merkez arasında yer alan Konyanın Beyşehir ilçesindeki, 1299da ahşaptan yapılan Eşrefoğlu Camisindeki ağaç bölümlerinin nasıl olup da çürümeden bugüne kadar geldiği hala bilinmiyor. Çini işçiliği yönünden bir "Türk ağaç cami müzesi" sayılıyor...

Sektörün yeni yıldızı: Lojistik depoları

Son yıllarda küreselleşme, gayri safi milli hasılanın artması, dış kaynak kullanma yüzdesinin yükselmesi, üretim ölçeklerinin genişlemesi, şirket evlilikleri ve satın almalar nedeniyle lojistik sektörünün hızla büyümekte olduğunu görüyoruz.

Sabri Erbakan: Kentsel dönüşümde yeni modeller bulmalıyız

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Müsteşarı Sabri Özkan Erbakan, "Kentsel dönüşümde finansman konularıyla ilgili yeni modeller üretmek ve bunları uygulamaya sokmak gerekir" dedi.

Boğaz'da üçüncü köprü gün sayıyor

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, İstanbul Boğazı'na yapılacak üçüncü köprünün güzergahının sivil toplum örgütleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yapılacak is

Ramallah konut yapımcılarının gözdesi

www.emlakkulisi.com'dan başka hiçbir yerde bulamayacağınız bir çalışma. Savaş şartlarında Ramallah'ta konut ve inşaat piyasasındaki son durum ne?

Soyak kalite ödülünü kazandı

Soyak, Türkiye Kalite Derneği ( KalDer ) tarafından düzenlenen ve kalite standartlarını en üst düzeyde tutan kurumlara verilen Ulusal Kalite Ödülleri kapsamında 2. kez finalistliğinde, 'Ödüle' layık görüldü.

Beylikdüzü'nün silüetini değiştirecek rezidans

Beylikdüzü'nde Gül Yapı'nın inşaasına başladığı 35 milyon dolara mal olacak 'Skyport Residence' projesi 34 kat, 108 metre yüksekliği ve farklı mimarisiyle bölgenin silüetini değiştirecek.

ULI Başkanı Haluk Sur: ``5 yabancının 1`i yatırımı gayrimenkule yapıyor``

ULI Başkanı Haluk Sur, Türkiye'ye yapılan 20.1 milyar dolarlık yabancı yatırımın 4 milyar dolarının gayrimenkul sektöründeki yatırımlardan oluşturduğunu söyledi..

Fortis, konut kredisi faiz oranını düşürdü

Fortis, konut kredisi faiz oranını 3-12 ay arasındaki vadelerde yüzde 1,30'dan yüzde 0,98'e indirdi.

Gayrimenkul sektörünün yıldızı arsa

Arsaya yatırım yapmanın önemi hakkında Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat Turizm San.Tic.Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan önemli ipuçları veriyor.

Konyanın outler avmsi Haberi

Konyanın outler avmsi

KONYA'NIN ilk outlet alışveriş merkezi olma özelliği taşıyan Novada Outlet Konya, şehrin modem yerleşim alanlarından biri olan Selçuklu bölgesini daha cazibeli kılacak modem buluşma merkezi olarak 12 Haziranda kapılarını Konyalılara açıyor. 



Ankara-lstanbul karayolunun kesiştiği noktada yer alan Novada Outlet Konya, Selçuklu'nun yeni cazibe merkezi olacak. 



KONYA'YA 100 MİLYON DOLARLIK YATIRIM 


12 Haziran tarihinde hizmete açılacak olan 100 milyon dolarlık yatırım değerine sahip Novada Outlet Konya Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bünyesinde yer alacak olan ulusal ve uluslararası markalan ve modem mimarisi ile bölgenin konforlu ve keyifli alışveriş ihtiyacını karşılayacak. Konya Havalimanı, Selçuk ve Mevlana Üniversiteleri üçgeninde yer alan lokasyonu ile geniş bir üniversiteli kitlesinin de dahil olduğu 2,5 milyon kişiye ulaşan etki alanında şehre yeni bir yaşam tarzı sunan Novada Outlet Konya, şık...