06 / 05 / 2024

kooperatif temsilci ücreti

kooperatif temsilci ücreti

Kooperatif birliklerinin en yetkili organı anasözleşmede aksine hüküm bulunmadığı takdirde kooperatif temsilcilerinden teşekkül eden genel kuruldur. Peki temsilci nasıl seçilir? İşte kooperatif temsilci isteği dilekçesi...

Kooperatif genel kurul toplantısı başvuru müracaat formu!

Kooperatif genel kurul toplantısı için Valilikten temsilci isteği yapılabiliyor. Bu istek Kooperatif genel kurul toplantısı başvuru müracaat formu ile yapılabiliyor. İşte kooperatif genel kurul toplantısı başvuru müracaat formu..

Konut kredisi ekspertiz ücreti iadesi olur mu?

Ekspertiz kullanılacak krediye karşılık ipotek alınacak evin özelliklerinin incelenmesi ve gayrimenkule değer biçilmesi işlemi olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisi ekspertiz ücreti iadesi olur mu?

Döner sermaye ücreti nedir?

Tapu dairesinde gerçekleşen emlak alım satım gibi işlemlerde, harç bedelinin yanı sıra döner sermaye ücreti de alınıyor. Peki, tapuda döner sermaye ücreti nedir? Tapuda döner sermaye ücreti ne kadar?

Kira artış davasında avukatlık ücreti!

Kiracı ve mal sahibi arasında yapılan kira anlaşmasında kira bedelinin tespit edilmesi için dava her zaman açılabiliyor. Peki, kira artış davasında avukata ödenecek bedel nedir? Kira artış davasında avukatlık ücreti ne kadar?

Kooperatif adıyla KDV soygunu!

Buna göre kimi sattığı evi kooperatif inşaatı gibi gösterip KDV'deki indirimden yararlanıp devleti trilyonlarca lira tokatlarken, kimi de vatandaşın haberi olmadan sattığı evi bankaya ipotek edip kredi çekiyor...

İpotek fek yazısı ücreti nasıl geri alınır?

Konut kredisi ödemesi tamamlandıktan sonra banka tarafından konutun üzerindeki ipoteğin kaldırıldığını gösteren ipotek fek yazısı için ücret talep edilebiliyor. Peki, ipotek fek yazısı ücreti nasıl geri alınır?

Fek yazısı ücreti ne kadar?

Konut alabilmek için kullanılan konut kredisinin tamamlanmasının ardından konut üzerinden ki ipoteğin kaldırılması gerekiyor.İpotek fek yazısı bankadan alınıyor. Peki, fek yazısı ücreti ne kadar?

Kooperatif tapulu ev alınır mı?

Bir kooperatif en az 7 ortak tarafından imzalanan ana sözleşme ile kuruluyor. Ana sözleşmedeki imzaların noterce onaylanması gerekiyor. Peki, kooperatif tapulu ev alınır mı?

Kiracı tahliye davası avukat ücreti!

Kiracı tahliye davası, bazı haklı nedenlerin söz konusu olması halinde kiracının kiralamış olduğu gayrimenkulü tahliyesi için kiralayan tarafından açılabiliyor. Peki, kiracı tahliye davası avukat ücreti ne kadardır?

Kira tespit davasında avukatlık ücreti!

Kiracı ve mal sahibi arasında yapılan kira anlaşmasında kira bedelinin tespit edilmesi için dava açılması kanunen her zaman istenebiliyor. Kira tespit davasında avukatlık ücreti ne kadardır?

Kooperatif sayısında yüzde 8,59 artış oldu!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Ekim ayına ilişkin kurulan-kapanan şirket istatistiklerini açıkladı. 2014 Ekim ayında kurulan şirket sayısında bir önceki aya göre yüzde 15,63, kooperatif sayısında yüzde 10.00 azalma oldu...

Noter vekalet ücreti 2014!

Kişilerin herhangi bir hukuki işlem ya da davalarına ilişkin, kendilerini temsil etmek üzere bir başka kimseyi ya da avukatı atama işlemine vekalet deniyor. Peki, noter vekalet ücreti 2014 ne kadar?

Kira kontratı avukatlık ücreti 2014!

Kira sözleşmesi, taraflar arasında bir şahit huzurunda yapılabiliyor. Ancak bununla yetinmek istemeyen taşınmaz mal sahibi veya kiracılar kira sözleşmesini bir avukat yardımı ile hazırlayabiliyor. İşte kira kontratı avukatlık ücreti 2014..

kooperatif temsilci ücreti Haberi

kooperatif temsilci ücreti

Kooperatif temsilci isteği dilekçesi!

Kooperatif birliklerinin en yetkili organı anasözleşmede aksine hüküm bulunmadığı takdirde kooperatif temsilcilerinden teşekkül eden genel kuruldur. Yönetim kurulu üyelerinin temsilci seçilmesi mümkün oluyor. Peki kooperatif temsilci istemi nasıl yapılır?


Kooperatif temsilci isteği dilekçe örneği...

Sayı :  

…/.../…

Konu : Temsilci İsteği


................... VALİLİĞİNE

(Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü)


Kooperatifimizin ………… yılı olağan/olağanüstü genel kurul toplantısı; …/…/…. günü, saat …’de …… adresinde yapılacaktır.


Toplantının yukarıda belirtilen gün ve saatte yapılmaması durumunda, Bakanlığınızdan yeniden temsilci isteminde bulunulacaktır.


Bilgi edinilmesini, genel kurul toplantısında Bakanlığınızdan …… adet temsilcinin hazır bulundurulmasını arz ederim.



Çağrıya Yetkili Kişilerin

İsim ve İmzaları

(En Az 2 Kişi)


KOOPERATİFİN :

UNVANI :

TİCARET SİCİL NO :

VERGİ NO :

ORTAK SAYISI :

TELEFON :

YAZIŞMA ADRESİ :


EKLERİ :

1-Çağrı için alınan kararın örneği,


2-Çağrıyı...