05 / 05 / 2024

Kop Dağı milli park ilanı

Kop Dağı milli park ilanı

Birinci Dünya Savaşı yıllarında Kafkasya Cephesi'nde Osmanlı-Rus Savaşı'nın yaşandığı Kop Dağı'nın milli park ilan edilmesi için çalışma yürütülüyor.

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

Bakan Özhaseki'den Murat Dağı talimatı: Milli park olmalı!

Uşak Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı, Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki'ye 'Murat Dağı Milli Park olmalıdır' talebini iletti.

Milli Emlak Ankara'da 32 bin liraya konut imarlı arsa hissesi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son Yayımlanan ilanlar arasında Ankara'daki konut imarlı arsa da yer alıyor.

Milli Emlak Tekirdağ'da 81 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Tekirdağ'da da imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak Konya'da 27 bin 900 liraya konut imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eylül ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Konya'da da konut imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak Konya'da 52 bin 100 liraya konut imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül ayındaki ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Konya'da da arsa satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak Tekirdağ'da 20 bin 625 liraya arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Ekim 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Tekirdağ'da da arsa satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak İstanbul'da 550 bin liraya kamu konutu hissesi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül 2022 ihale ilanlarını yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak İstanbul'da kamu konutu satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak Ankara'da 32 bin liraya arsa hissesi satıyor! 

Satışa sunulan arsaların ihalelerini merak eden ve araştıran yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayı içerisindeki ihale ilanlarını da araştırmaya devam ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da arsa hissesi satıyor.

Milli Emlak Ankara'da arsa hissesi satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Arsa veya konut sahibi olmak isteyen yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül 2022 ihale ilanlarını da yakından takip ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da arsa hissesi satıyor...

Milli Emlak'tan Samsun'da satılık arsa fırsatı!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Samsun'da yer alan arsayı da satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Bursa'da 65 bin TL'ye tarla fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili, Keles ilçesi Alpagut Mahallesi'nde bulunan tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Bursa'da satılık tarla fırsatı! Siz de 65 bin TL'ye tarla sahibi olabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili Keles ilçesi, Alpagut Mahallesi'nde yer alan imarlı tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Kop Dağı milli park ilanı Haberi

Kop Dağı milli park ilanı

Birinci Dünya Savaşı yıllarında Kafkasya Cephesi'nde Osmanlı-Rus Savaşı'nın yaşandığı Kop Dağı'nın milli park ilan edilmesi için çalışma yürütülüyor.


Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, yaptığı açıklamada, Bayburt'ta göreve başladığı günden itibaren kente değer katan ve tarihi misyonunda yer alan belirli yerleri incelediğini belirterek, bu mekanların başında da Kop savunmasının yaşandığı Kop Dağı'nın geldiğini söyledi.


Kop Dağı'nda 1916 yılında çok çetin ve bir o kadar da önemli savaş yaşandığına dikkati çeken Ustaoğlu, "Buraları yerinde görelim ve inceleyelim istedik. Burada tarihi bir kez daha yerinde görmüş ve yaşamış olduk. Günümüzden tam 100 yıl önce, 1916'nın şubat ayından temmuzun 16'sına kadar çok çetin savaşların sürdüğü Kop Dağı'nda mevzilerin hala yerinde olduğunu, hala savaş kalıntıları diyebileceğimiz mermi gibi savaş mühimmatıyla bile zaman zaman karşılaştık." dedi.


Vali Ustaoğlu, Türklerin...