16 / 05 / 2024

Kopenhag ile Hamburg arası kaç saat

Kopenhag ile Hamburg arası kaç saat

Danimarka ile Almanya arasında denizin altında inşa edilecek 18 kilometrelik Fehmarnbelt tünelinin, 41 milyon kron maliyetle 2021'de tamamlanması planlanıyor. Tünel, İskandinavya'nın Avrupa ana karasına bağlantısını 1,5 saat kısaltacak

Köksal Holoğlu, Almanya'dan hastane satın alacak!

Köksal Holoğlu'nun hastane yatırımlarını hızlandırdığı, Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde hastane için yer aradığı ifade edildi.

Almanya Hamburg'da konut sorunu çözülecek!

Almanya'da en fazla iç göç alan eyaletlerden biri olan Hamburg'da, mülteci akını ile birlikte kendini iyice belli etmeye başlayan konut sorunu 'Şehir içerisinde şehir' ve 'Farklı yerde yeni yerleşim' başikili strateji ile çözülecek.

Hamburg Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamburg Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, K.Rashıd Azeez Azeez ve Y.Taha Qadır ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Fatih, Mesihpaşa Mahallesi, Aksaray Caddesi, Ceylan Sokak'ta kuruldu.

3. Havaalanı'nın danışmanlığını Seul ve Kopenhag yapacak!

İstanbul’a yapılacak 3. Havaalanı’nın danışmanlığını Seul Incheon ile Kopenhag Havalimanı üstlendi. Beş yıl sürecek bu anlaşma, 3. Havaalanı’nı küresel havacılık sektörünün en önemli çekim merkezi haline getirme hedefine yaklaştırdı.

3. havalimanı için Seul Incheon ve Kopenhag ile anlaşma imzalanıyor!

Üçüncü havalimanı için, Seul Incheon ve Kopenhag havalimanlarıyla anlaşma imzalanıyor. Beş yıllık anlaşmayla İstanbul Yeni Havalimanı, küresel havacılığın çekim merkezi hedefine bir adım daha yaklaşacak.

Kopenhag'a inşa edilecek cami için imar planı hazırlanacak!

Kopenhag Belediyesi, yeni cami projesine yeşil ışık yaktı. KOPENHAG Belediyesi İmar Komisyonu oy birliği ile yeni cami projesi için Norrebro semtinde yeni imar planı hazırlanmasına onay verdi.

Fehmarnbelt Tüneli ile Kopenhag ile Hamburg arası 3 saate inecek!

Danimarka ile Almanya arasında denizin altında inşa edilecek 18 kilometrelik Fehmarnbelt tünelinin, 41 milyon kron maliyetle 2021'de tamamlanması planlanıyor. Tünel, İskandinavya'nın Avrupa ana karasına bağlantısını 1,5 saat kısaltacak

Havaş, Avrupa'da hizmet ağına yeni havayolları ekledi!

Havaş Europe ile Almanya'nın Münih Havalimanı'nda Türk Hava Yolları ve Air Europa ile Hamburg Havalimanı'nda Alitalia ve Brussels Airlines ile Letonya'nın Riga Havalimanı'nda da UTAir Ukraine ile el sıkıştı...

Hamburg'da 4 katlı binada yangın çıktı!

Hamburg polisinden yapılan açıklamada, Hamburg' da 4 katlı binada yangın çıktı. Almanya’ nın Hamburg kentinde bir binada çıkan yangında Pakistanlı anne ile iki çocuğu öldü...

Delta Hamburg Türkiye'de 5 fabrikayla et fiyatını düşürecek!

Avrupa'da en ünlü otel ve restoranların et tedarikçisi Delta Hamburg, yatırım rotasına Türkiye'yi aldı. Şirketin patronu Höper'in hedefi, kuracağı 5 fabrika ile Türkiye'deki yüksek talebe yanıt vermek ve fiyatları düşürmek

Hamburg ve İstanbul'un kentsel dönüşümü iki ayrı sergide!

Kentsel dönüşüm fikrini ve kent planlamasını yansıtan "İstanbul-Transfer" adlı mimarlık sergisi ile "Hamburg ve İstanbulda Sanatsal Araştırma Kapsamında Kent ve Kimlik-Floating Volumes" adlı çağdaş sanat sergisi, Hamburgda birlikte açıldı.

Metin Şentürk, Fikret İnan'ın ferrarisi ile yarışacak!

400 bin euro'luk Ferrari ile rekor denemesi 2 Nisan'da

Hadise ile Sinan Akçıl Astoria'daki evlerini ayırdı!

Hadise ile müzisyen Sinan Akçıl Astoria'da beraber yaşadıkları evi boşalttılar

Kopenhag ile Hamburg arası kaç saat Haberi

Kopenhag ile Hamburg arası kaç saat


Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ın da üzerinde bulunduğu Sjaelland adası ve devamındaki Lolland üzerinden İskandinavları Almanya'ya bağlayacak büyük tünel projesinin hazırlıkları sürüyor.


Danimarka'daki yabancı basın kuruluşlarının temsilcileri, tünel inşaatının yapılacağı Lolland'daki Rödby Limanı'na götürüldü.


Kopenhag'daki firma binasında projeyi tanıtıcı sunum yapan Femern firmasının direktörü Claus F. Baunkjaer, 2015 yılında başlayacak projenin, 2021'de tamamlanmasının öngörüldüğünü belirterek bütçesi yaklaşık 41 milyar Danimarka Kronu (5,5 milyar avro) tutacak projenin finansmanının Danimarka hükümeti tarafından ve AB garantisinde sağlandığını söyledi.


6,5 yılda tamamlanması planlanan projenin seyahati kolaylaştırarak turizm, daha rekabetçi bir bölge yaratma ve istihdam konusunda büyük katkı yapacağını ifade eden Claus F. Baunkjaer, çalışmanın yılda 3 bini Danimarka tarafında olmak üzere 4 bin kişiye iş imkanı sağlayacağını bildirdi.


Gazetecilerin soruları üzerine tünelin çok güvenli olacağını söyleyen Baunkjaer, 4 tüpü...