15 / 05 / 2024

köprü 5 ay gelir

köprü 5 ay gelir

2013 yılının ilk 5 ayında Türkiye'de köprü ve otoyollardan toplam 151 milyon 769 bin 996 araç geçti...

ABD'de mortgage faizi 5 ayın en yüksek seviyesinde...

Amerika'da geçen hafta mortgage faizlerinde yaşanan yükseliş devam etti ve yaklaşık olarak 5 ayın en fazla seviyesine ulaştı ve başvurular buna bağlı olarak da düşüşe geçmiş oldu.

1942'de alınan karar: Karayolları ve köprüler için her sene 5 milyon lira harcanacak!

1942 yılında karayolları ve köprüleri ilgilendiren bir kanun projesi hazırlanmış. Projeye göre her sene karayolları ve köprüler için 5 milyon lira harcanılmasına karar verilmiş. 

14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündeminde! 1,5 ay önce üretim durmuştu! Araziye ne olacak? 

Edremit'teki 14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündemine taşındı. Vakıf Zeytinleri Genel Müdürlüğüne ait işletmede üretim 1,5 ay önce durdurulurken, buradaki arazinin ne olacağı merak ediliyor. 

Gram altının 5 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Altın Kahini İslam Memiş müjdeyi verdi! Duyduk duymadık demeyin!

Altın yatırımcılarının heyecanla beklediği rekor rakam belli oldu. Altın Kahini İslam Memiş şu dakikalarda 1107 liradan işlem gören gram altının 5 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı. Duyduk duymadık demeyin!

1915 Çanakkale Köprüsü planlanandan 18 ay önce tamamlandı!

2023 metrelik orta açıklığıyla 'dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü' olan 1915 Çanakkale Köprüsü ile Malkara-Çanakkale Otoyolu, öngörülenden 18 ay önce tamamlandı ve hizmete sunuldu. Böylece iki kıta birbirine bağlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü 2 ay erken açılacak!

Çanakkale ziyareti sırasında, Troya Müzesi'nde düzenlenen Ezineli Yahya Çavuş Belgeseli galasına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün iki ay erken açılacağını dile getirdi. 

ABD'de konut başlangıçları 5 ayın en düşük seviyesine indi!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, ABD'de konut başlangıçları, geçen ay yüzde 1,6 azaldı ve 1 milyon 555 bine gerileyerek son 5 ayın en düşük seviyesine inmiş oldu...

FuzulEv, 2021'in ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı!

Ev ve araba sahibi olmak isteyenleri faizsiz seçeneklerle ev ve araba sahibi yapan FuzulEv, 2021'in ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı...

Antalya Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı'nın çevresel zararları TBMM'de!

Antalya'da yer alan Yukarı Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı ve HES Projesi'nin çevreye verdiği zararlara dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elazığ Kömürhan Köprüsü Aralık ayında açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Kömürhan Köprüsü hem Elazığ hem bölge hem Türkiye hem de dünya için örnek projelerden biri. Bitmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Aralık ayının içerisinde inşallah burayı tamamlayıp vatandaşımızın, bölgenin hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün maliyeti 2,5 milyar avro!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adik Karaismailoğlu, yap-işlet-devret projelerinin dünyanın her yerinde kullanılan ekonomik bir model olduğunu belirtti. Karaismailoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün de bu yöntemle yapıldığını ve maliyetinin  2,5 milyar avro olduğunu söyledi...

köprü 5 ay gelir Haberi

köprü 5 ay gelir

Türkiye'de 2013 yılının ilk 5 ayında köprü ve otoyollardan büyük gelir elde edildi. İlk 5 ayda 151 milyon 769 bin 996 aracın geçtiği  köprü ve otoyollardan sağlanan toplam gelir 316 milyon 911 bin 476 TL olarak...