24 / 07 / 2024

köprü ogs gişesi

köprü ogs gişesi

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Boğaziçi Köprüsü’nde HGS ve OGS kullanıcılarını aynı sistemde buluşturacak çalışmalar gece yarısı başladı. Köprülerde HGS OGS ayrımı kalkıyor...

TOKİ'den Nusaybin'e 2 yeni köprü! İhalesi bugün!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet Köprü İnşaatları İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Mardin'e 2 yeni köprü!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet köprü ve 1 Adet 72 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Adıyaman Altınlı Köprüsü'nün restorasyonu tamamlandı!

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde, 'Adıyaman- Göksu- Araban Projesi' kapsamında yapımı gerçekleştirilen tarihi Altınlı Köprüsü'nün restorasyon çalışmaları sona erdi.

Antalya Elmalı Bayralar’a yeni köprü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı İlçesi Bayralar Mahallesi grup yolunda bulunan köprüyü baştan aşağı  yeniliyor. Köprü tamamlandığında daha geniş ve modern olacak.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nde önemli aşamaya geçildi!

Çanakkale ili Gelibolu İlçesi Sütlüce Köyü'nde inşaatı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nde sona yaklaşılıyor. Proje kapsamında destek ayaklarının inşaatı tamamlandı.

Dicle'nin iki yakası 327 metrelik köprüyle bağlanacak!

Şırnak'ın Cizle İlçesi'nden geçen Dicle Nehri'nin iki yakası 327 metre uzunluğundaki  taş yaya köprüsü ile bağlanacak. 11 gözlü taş köprü, 25 milyon liraya mal olacak.

Okmeydanı Araç Köprüsü Projesi imar planı askıda!

Beyoğlu İlçesi, D-100 Karayolu Üzeri Halıcıoğlu - Okmeydanı Araç Köprüsü Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı..

Büyükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma Alanı Kara Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı.

Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesi imar planı değişikliği askıda!

Eyüp İlçesi, Alibeyköy Mahallesi, Atatürk Caddesi ve Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesine ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü imar planı askıda!

İstanbul Bakırköy ilçesi, Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı...

Kastamonu Taşköprü TOKİ 310 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kastamonu İli, Taşköprü İlçesi, Gizlice Mahallesi, Kurban Tepe Mevkii 310 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Taşköprü Gizlice 310 konut için ihale 19 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu İli, Taşköprü İlçesi, Gizlice Mahallesi, Kurban Tepe Mevkii'nde inşa edilecek olan 310 konut için ihale 19 Haziran'da.

köprü ogs gişesi Haberi

köprü ogs gişesi

31 Ocak’ta sona erecek çalışmalar kademeli olarak yapılacak. HGS etiketi ile OGS cihazını aynı anda okuyabilecek olan sistemde, geçiş ücreti sürücünün hesabından otomatik düşecek. Sürücülerin şerit değiştirmeden geçiş yapmalarını sağlayacak yeni sistemin sorunsuz işlediğinin belirlenmesinin ardından kurulduğu yerlerdeki HGS ve OGS gişeleri yıkılacak.


Eyüp Serbest/Hürriyet...