28 / 04 / 2024

köprübaşının yolları yenileniyor mu

köprübaşının yolları yenileniyor mu

Manisa Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinin 107 kilometre şarampol açma ve düzeltme çalışması ile birlikte Döğüşören mahallesinin yollarında yama çalışması yapıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatı TBMM'de!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatında, ihale şartnamesinde ifade edilen “sıvı izolasyon standartlarına aykırı bir malzemenin kullanıldığı” iddiasını TBMM'ye götürdü.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün silüeti belli oldu!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün ana hatlarının çekilmesi ile  çalışma platformu olarak kullanılacak kedi yolunun inşaatı büyük oranda bitti. Avrupa ve Asya kıtaları, Lapseki'den Gelibolu yakasına kadar uzanan kedi yolu ile birbirine bağlanınca, Çanakkale Köprüsü silueti de ortaya çıktı. 

800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonuna soruşturma!

Sivas Divriği'deki 800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonunda, üzerine iş makinesi çıkarılması ve sosyal medyada tepki çekmesinden sonra valilik tarafından idari soruşturma başlatıldı.

TOKİ Manisa Köprübaşı kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Köprübaşı 2020 projesindeki dairelerin kura çekimleri bugün yapılacak. saat 10:00'de çekilecek.

Manisa Köprübaşı TOKİ kura çekimi 2020 yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Köprübaşı 2020 projesinde yer alan konutların kuraları yarın saat 10:00'de çekilecek.

Ukrayna Dinyeper Köprüsü'nü Onur Taahhüt inşa edecek!

Ukrayna’nın başkenti Kiev’i ülkenin güneydoğusuna bağlayacak olan Dinyeper Köprüsü’nün inşaat ihalesini Onur Taahhüt kazandı.

Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nün demiryolu kısmını hizmete açtı!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nün demiryolu kısmını hizmete açtı. Kırım Köprüsü üzerinden yaklaşık olarak 14 milyon kişinin geçmesi bekleniyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım çalışmaları devam ediyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım çalışmalarının iş programına uygun devam ettiğini bildirdi.

Çanakkale Köprüsü'nün destek yapılarının imalatına başlandı!

Tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" olacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün destek yapılarının imalatına başlandı.

Yalova KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Yalova ile Çiftlikköy arasında bulunan alternatif bağlantı noktalarından biri olan KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı geçtiğimiz günlerde başladı.

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nün inşaatı tam gaz!

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Gökoğlu kentte hayata geçirilen Devlet Bahçeli Köprüsü’nü inceledi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım maliyeti meclis gündeminde!

Bağımsız Isparta Milletvekili Nuri Okutan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım maliyetlerine ilişkin olarak soru önergesi hazırladı. Okutan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

köprübaşının yolları yenileniyor mu Haberi

köprübaşının yolları yenileniyor mu


Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde başlattığı çalışmalarla vatandaşların yüzünü güldürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinin 107 kilometre şarampol açma ve düzeltme çalışması ile birlikte Döğüşören mahallesinin yollarında yama çalışması yapıldı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda ilçelerimizde asfalt, yama, bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyoruz. 2016 yılı asfalt programımız kapsamında tüm ekibimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Köprübaşı ilçesinin de 107 kilometrelik şarampol açma ve düzeltme çalışması yaptık. Ayrıca bozulmalar tespit ettiğimiz Döğüşören mahallesinin yollarında da bakım çalışmaları gerçekleştirdik”  diye konuştu.



Manisa Büyükşehir...