21 / 05 / 2024

Koray Akman turizm işsizliğe çare olur

Koray Akman turizm işsizliğe çare olur

İzmir Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Program Başkanı Yrd. Doç. Dr. Koray Akman, doğru yatırımların yapılması halinde turizmin, İzmir'in 15,4 olarak açıklanan işsizlik sorununa çare olabileceğini söyledi.

Martur Otelcilik Turizm Danışmanlık Satış Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Martur Otelcilik Turizm Danışmanlık Satış Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Koray Öngen tarafından kuruldu.

Kids Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kids Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Tırpancı tarafından kuruldu.

Glentur Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glentur Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Koray Göksu, Mutlu Ayata ve Ali Doğaner ortaklığında kuruldu.

Akman Holding’den Kanada’da ikinci dev proje!

İnşaat, turizm, gıda ve otomotiv gibi sektörlerde 40 yıllık birikime sahip Akman Holding, Kanada'daki 2. dev projesine başladı...

Vuman Oto Ekspertiz Otomotiv İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vuman Oto Ekspertiz Otomotiv İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Koray Vural ve Erkan Karaduman ortaklığında kuruldu.

Borulday Turizm İnşaat Organizasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Borulday Turizm İnşaat Organizasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Koray Okuşluk tarafından açıldı.

Sultann Turizm Otelcilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultann Turizm Otelcilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çiçek ve Koray Nibat ortaklığında kuruldu. 

Deka Yatırım İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Yatırım İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Koray Cora tarafından kuruldu.

Konit Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Konit Turizm Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Kuzu tarafından kuruldu. 

Akman Holding Kanada'da konut sektörüne girdi!

Türkiye’nin ilk meyve suyu ihracatını Ersu markası ile gerçekleştiren Ali Akman, inşaat ve turizm işinde de hızlı büyüyor. Akman’ın Kanada-Toronto’da 600 milyon dolar yatırımla yükselen inşaat projesi, 1.350 konuttan oluşuyor.

Koray Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cahit Baykız tarafından 50 bin TL ile Zeytinburnu'nda kuruldu.

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Koray Öngen tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Bayrampaşa, Orta Mahallesi, Emin Efendi Sokak Apartman'da kuruldu.

Bodrum Misket Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Misket Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Koray Özdoğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Kağıthane, Çağlayan Mahallesi, Kağıthane Caddesi'nde kuruldu.

Koray Akman turizm işsizliğe çare olur Haberi

Koray Akman turizm işsizliğe çare olur

İzmir Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Program Başkanı Yrd. Doç. Dr. Koray Akman, doğru yatırımların yapılması halinde turizmin, İzmir'in 15,4 olarak açıklanan işsizlik sorununa çare olabileceğini söyledi. Yıllar boyunca "fuarlar ve kongreler kenti" olarak tanımlanan, turizmi ile Türkiye'nin en önemli merkezlerinden biri kabul edilen, üniversiteleri ile atağa kalkan İzmir, artan işsizlik rakamları ile gündemde. Son yıllarda sürekli olarak işsizlik oranı ülke genelinin üzerinde seyrederken 2013 yılında Türkiye genelinde işsizlik oranı 9,7 iken İzmir'de işsizliğin 15,4'e yükselmesi çeşitli tartışmaları da beraberinde getirdi. Kültürü, tarihi, doğası ile yerli ve yabancı turistler için önemli bir çekim merkezi olan İzmir'de kendinden başka 54 sektör için iş kaynağı olan turizmin işsizlik sorununa en hızlı çözümlerden biri olacağını belirten İzmir Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği...