19 / 05 / 2024

Koray Gömer

Koray Gömer

Lamarko Gayrimenkul Limited Şirketi, Koray Gömer tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı Dumankaya Mix' de kuruldu.

Bakan Ömer Bolat konut sektörü için kolları sıvadı! Sektörün gelişmesi için gerekli çaba gösterilecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası tarafından geçen ay düzenlenen “Konut Sektöründe Akademik Merkezi İdare Sivil Toplum Kuruluşları Buluşma Çalıştayı”nın raporu tamamlandı. Raporda Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın konut sektörü için açıklamaları gündeme damga vurdu.

Ömer Fethi Gürer: Her 13 daireye karşılık olarak bir daire yabancıların oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancıya konut satışı ile ilgili önemli rakamları paylaştı. Yabancıya satışları Meclis gündemine taşıyan her 13 daireye karşılık olarak bir dairenin yabancılar tarafından alındığını belirtti. İşte o açıklama...

Ömer Fethi Gürer'den emekliye kira yardımı önerisi: Büyük kentlerde ev kirası emekli maaşından fazla! 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Meclis'te emekli vatandaşların kiralarını ödeyemediklerinin altını çizdi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Oskay ve Koray Göçmen ortaklığında kuruldu.

Yeni Ticaret Bakanı Ömer Bolat kimdir? Ömer Bolat hangi görevlerde bulundu?

Yeni Cumhurbaşkanlığı kabinesi açıklandı ve Ticaret Bakanı olarak Ömer Bolat atandı. Peki, Ömer Bolat kimdir? Ömer Bolat, Türk siyasetçidir ve Ticaret Bakanı olarak atanmadan önce farklı görevlerde bulunmuştur.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Koray GYO, Eyüpsultan Göktürk'teki arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi'ne hibe etti! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Eyüpsultan Göktürk'te yer alan arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi lehine kayıtsız ve şartsız olarak hibe edildi. İşte ayrıntılar...

Koray GYO Liberté ön satışta! Koray GYO'dan Göktürk'e 118 konutluk yeni proje!

İstanbul'un yükselen yerleşim bölgeleri arasında yer alan Göktürk'te hayata geçirilen Koray GYO Liberté ön satışa çıktı.

Koray GYO Göktürk parselinin değeri açıklandı! İşte o rakam! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Mahallesi, 200 ada 13 nolu parselin değeri resmen açıklandı. İşte o rakam...

Koray GYO'dan Göktürk 218 Yapı ve Orka Yapı açıklaması! 

Koray GYO, Göktürk 218 Yapı'nın satın alım işlemlerine ilişkin ve Orka Yapı'nın hisselerinin alımına ilişkin açıklama yaptı. 

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ömer Fethi Gürer'den ev kiraları için önlem tavsiyesi!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM Genel Kurulu'nda söz aldı ve  konut, dükkan, işyeri ve tarla kiralarındaki yükseliş ve bu sebeple oluşan mağduriyetin altını çizdi.

Koray GYO Göktürk arsasının değeri ne kadar?

Koray GYO, Göktürk arsasına ilişkin değerleme raporunu yayınladı. Peki Koray GYO'nun Göktürk arsasının değeri ne kadar oldu?

Koray Gömer Haberi

Koray Gömer

Lamarko Gayrimenkul Limited Şirketi, Koray Gömer tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı Dumankaya Mix'de kuruldu. 


Lamarko Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...