13 / 05 / 2024

Korçil İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Korçil İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Korçil İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hami Korçil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta Ümraniye, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlhan tarafından kuruldu.

Bağlam İnşaat Metal Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bağlam İnşaat Metal Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Durdu Yeşil tarafından kuruldu. 

Ay Hırdavat İnşaat Metal Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Hırdavat İnşaat Metal Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Okan tarafından kuruldu. 

Esergün İnşaat Metal Otomotiv Hafriyat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esergün İnşaat Metal Otomotiv Hafriyat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Eyüp Esergün tarafından kuruldu.

Daşer İnşaat Metal Hırdavat Lojistik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daşer İnşaat Metal Hırdavat Lojistik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ercan Karadaş tarafından 20 bin TL sermaye il bugün kuruldu.

Set Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Nakliyecilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Set Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Nakliyecilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Negiz tarafından kuruldu.

Yeşil Global İnşaat, Yeşil İnşaat'taki paylarını alıyor!

Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, önemli nitelikteki işlem tanımına giren Yeşil Global İnşaat'ın yüzde 65,44'nin Yeşil İnşaat'a 282 milyon 314 bin 5 TL bedel ile satın alınarak Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik'e iştirak edilmesi teklif edildi.

Akdoğan Makina İnşaat Metal Geri Dönüşüm ve Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan Makina İnşaat Metal Geri Dönüşüm ve Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yunis Akdoğan tarafından 40 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Esenyurt, Selahhaddin Eyyubi Mahallesi'nde kuruldu.

Yetmiş İnşaat Metal Nakliyat Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yetmiş İnşaat Metal Nakliyat Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi, İsmail Kaleli tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Sultanbeyli, Turgut Reis Mahallesi, Fatih Bulvarı'nda kuruldu.

Korçil İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Korçil İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Korçil İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hami Korçil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta kuruldu. 


Korçil İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde...