02 / 05 / 2024

kordon da kentsel dönüşüm olacak mı

kordon da kentsel dönüşüm olacak mı

Ege-Koop’un en büyük ve en prestijli girişimi olarak kabul edilen ‘Kordon Kentsel Dönüşüm Projesi’nin altyapı çalışması olan ‘Olası Depremlerde Zeminin Sismik Davranışları’ adlı bilimsel araştırma tamamlandı.

Meram'da kentsel dönüşüm protesto edildi!

Meram'da kentsel dönüşüm eylemleri devam ediyor. Meram Belediyesi tarafından Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka ve Fahrunnisa mahallelerinde başlatılan “Kentsel Dönüşüm ve İmar Uygulaması Projesi” bölge sakinleri tarafından ikinci kez protesto edildi

İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar?

Kentsel dönüşümde, riskli binası yıkılan kimseler, Bakanlık tarafından sunulan kira yardımlarından faydalanabiliyor. Peki, 2016 yılında kira yardımları ne kadar oldu? İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar?

2016'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar yapılacak?

2016 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı ücretleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki, 2016'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar yapılacak? İşte il il kira yardımı bedelleri..

Adana Yüreğir için Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm şart!

Adana'nın MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Lokum FM'in canlı yayınında merak edilenleri yanıtladı. Sözlü, "Sinanpaşa'da kentsel dönüşümü gerçekleştirirsek Yüreğir'in terk edilmişliği ortadan kalkar'' dedi.

İBB meclis üyeleri Latin Amerika'da kentsel dönüşümü inceleyecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Latin Amerika turuna çıkıyor. 7 AKP’li, 2 CHP’li meclis üyesi 18 Şubat’ta Brezilya Arjantin ve Şili yolcusu heyet Rio, Sao Paulo, Buenos Aires ile Santiago’da kentsel dönüşümü inceleyecek.

Çankaya'da kentsel dönüşüm yerinde yapılıyor!

Radikal Gazetesi'nde yazan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çankaya'da kentsel dönüşümü kent halkıyla birlikte ve yerinde yapmayı sürdüreceklerini belirtti. İşte Taşdelen'in o yazısı...

Bursa'da kentsel dönüşüm nasıl gerçekleşecek?

Bursa Olay Gazetesi'nin köşe yazarlarından olan Mustafa Özdal bugünkü yazısında Bursa'da kentsel dönüşümün nasıl gerçekleşeceğini kaleme aldı. İşte Özdal'ın o yazısı...

Beyaz inşaat, 2016'da kentsel dönüşüm projeleriyle büyüyecek!

Beyaz inşaat, 2016'da kentsel dönüşüm projeleriyle büyüyecek. Topkapı Beyaz Park Projesini hayata geçiren Beyaz, "Önümüzdeki 10 yıl içinde ağırlıklı olarak fabrika arazileri üzerinde konut, ticari alan ve otel projeleri üretmeyi planlıyoruz" dedi.

Antakya'da kentsel dönüşüme ilk kazma 30 Mart'ta vurulacak!

Antakya Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği aylık basın bilgilendirme toplantısı Büyük Antakya Oteli' nde yapıldı. Toplantıda kentsel dönüşüm ve Antakya'daki projeler hakkında bilgi verildi.

Ordu Fatsa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Fatsa’da, Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında şahsi mülk ve arsalarda kamulaştırma çalışmaları yapılarak, ilk kazma vurulacak. Abdullah Uçar, “Kentsel dönüşüm ivedilikle hem bölgemiz hem Ordu hem de Fatsa için kazandırılacaktır” dedi.

Bursa'da kentsel dönüşüm için durdurma kararı!

Bursa’da kentsel dönüşüm için başlatılan ve riskli binaların yenilenmesine ilişkin 0,50 emsal artış kararı, yerel mahkemece durduruldu.

Beyaz İnşaat, 2016’da kentsel dönüşümle büyüyecek!

Beyaz İnşaat, 2016’da kentsel dönüşüm projeleriyle büyüyecek. Şirket, önümüzdeki 10 yıl içinde ağırlıklı olarak fabrika arazileri üzerinde konut, ticari alan ve otel projeleri üretecek.

Tekirdağ'da Kentsel Dönüşüm Master Plan Toplantısı yapıldı!

Tekirdağ'da Kentsel Dönüşüm Master Plan Toplantısı yapıldı, İTÜ ve Pamukkale Üniversitesinden hocaların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Ulaşım Daire Başkanlığı ile Pamukkale Üniversitesinin yapmış olduğu Ulaşım Projeleri hakkında bilgi verildi.

kordon da kentsel dönüşüm olacak mı Haberi

kordon da kentsel dönüşüm olacak mı


 Ege-Koop’un en büyük ve en prestijli girişimi olarak kabul edilen ‘Kordon Kentsel Dönüşüm Projesi’nin altyapı çalışması olan ‘Olası Depremlerde Zeminin Sismik Davranışları’ adlı bilimsel araştırma tamamlandı. Ortaya çıkan araştırma raporu hayli ürkütücü. CHP Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ve Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Zafer Akçığ, ortak bir basın toplantısı düzenleyerek, ‘Kordon Kentsel Dönüşüm Projesi’nin en önemli altyapı çalışması olan ve ‘Zeminin Sismik Davranışları’nı içeren bilimsel araştırma raporunu İzmir ile paylaştı. Aynı zamanda olası bir depremde yapılarda meydana gelebilecek hasarları da bilimsel verilerle inceleyen araştırma raporu hayli ürkütücü. Aslan, öncelikle kimsenin paniğe kapılmadan, bilimsel gerçekleri anlaması gerektiğini vurgulayarak, “İlk veriler, sözkonusu bölgenin çok önemli riskler taşıdığını ortaya koymuştur. Bölgelerdeki yapıların...