17 / 05 / 2024

kordon esnafına çöp uyarısı

kordon esnafına çöp uyarısı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak Kordon ve Pasaport esnafından, yer altına alınan çöp konteynerlerinin kullanımına özen gösterilmesini ve büyük çöp poşetlerinin doğrudan çöp kamyonlarına verilmesini istedi.

Kordon ve Pasaport esnafına çöp uyarısı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kordon ve Pasaport esnafından, yer altına alınan çöp konteynerlerinin kullanımına özen gösterilmesini ve büyük çöp poşetlerinin doğrudan çöp kamyonlarına verilmesini istedi.

Tebernüş Kireçci sordu: Parasını dolara, avroya veya altına yatırmayıp konutu tercih edenler ne suç işledi?

Türklerin yurt dışı gayrimenkul yatırımı 2023'te yüzde 163,7 oranında arttı ve rekor kırıldı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından 'Parasını dolara, avroya veya altına yatırmayıp konutu tercih edenler ne suç işledi?' sorusunu yöneltti.

Ev sahibi kiracıyı 'Ben oturacağım' diye çıkarıp evi başkasına kiralayabilir mi? Bu durumda kiracının hakları nedir?

Ev sahiplerinin kiracıları çıkarmak için başvurdukları yöntemlerden bir tanesi de “Kendim oturacağım” demek. Peki ev sahibi kiracıyı 'Ben oturacağım' diye çıkarıp evi başkasına kiralayabilir mi?

Bakan Şimşek'ten enflasyon müjdesi: Bir yıl içinde enflasyonu ciddi oranda kontrol altına alıp düşüreceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, müjdeyi verdi. Bakan Şimşek, gerçekleştirilecek reformlar ile bir yıl içinde enflasyonu ciddi oranda kontrol altına alıp düşüreceklerini açıkladı.

Kahramanmaraş esnafına imar müjdesi! İş yerlerini aynı yere yapabilecekler!

Kahramanmaraş'ta toptancılar sitesindeki esnaflar için hibe destekli imar hakkı müjdesi geldi. Buna göre esnaflar iş yerlerini aynı yere yapabilecekler.

Tüp fiyatlarına dev zam geldi! Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz'ın yeni fiyatları şok etti!

Tüp fiyatlarına dev zam geldi... Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz'ın tek tek açıklanan yeni fiyatları şok etti...

Tüp fiyatlarına dev zam geldi! İşte Aygaz, İpragaz, Milangaz, Bizimgaz son dakika mutfak tüpü fiyatları!

Verilen son dakika bilgilerine göre, tüp fiyatlarına dev zam geldi. Peki tüp fiyatlarında son durum ne? İşte Aygaz, İpragaz, Milangaz, Bizimgaz son dakika mutfak tüpü fiyatları...

Tüp fiyatlarına zam geldi! Tüp fiyatlarını gören yemek yapmaktan korkuyor! Aygaz, İpragaz, Bizimgaz güncel fiyat listesi

Yüksek enflasyondan dolayı sürekli olarak zam gelen tüm fiyatlarına beklenen Ağustos zammı geldi. Tüp fiyatların gören evinde yemek yapmaktan korkar hale geldi. Peki tüp fiyatları ne kadar oldu?  Aygaz, İpragaz, Bizimgaz güncel fiyat listesi.

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Elinde belli bir birikimi olan yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını araştırıyor. Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Tüp fiyatlarına mayıs indirimi geldi! Mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor! 16 Mayıs 2023 tüp fiyat listesi

Son dönemlerde sürekli zam gelen tüp fiyatları 2023 yılı ile birlikte düşmeye başladı. Mayıs ayında da tüp fiyatlarına indirim gelirken, mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor! Güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs 2023 tüp fiyat listesi.

Tüp fiyatlarına mayıs sürprizi! 12 kiloluk tüp fiyatı kaç lira? Aygaz, İpragaz...6 Mayıs 2023 fiyat listesi!

Mutfak tüpü fiyatlarına yeni zam geldi mi? Tüp fiyatları ne kadar oldu? İşte Aygaz, İpragaz ve Milangaz mutfak tüp fiyatlarındaki son gelişmeler!

Son dakika! Pazarcı esnafına vergi müjdesi! Meyve, sebze fiyatları düşecek! İndirim geliyor!

Pazar esnafını gelir vergisinden muaf tutacak düzenleme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Pazarcıların gerekli kriterleri yerine getirmesi halinde gelir vergisinden istisna tutulacak. Peki bu durumda tezgahlara nasıl yansıyacak? İşte detaylar...

Pazarcı esnafına sağlanacak vergi desteğinin detayları ortaya çıktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı pazarcı esnafına yapılacak vergi desteği sayesinde 80 bin esnaf senelik satım hadleri çerçevesinde basit usule tabi olabilecek.

Euro alıp kenara atanlar hemen baksın! Euro tam tamına bu kadar olacak! Peş peşe rakamlar açıklandı!

Dün 22,28 TL'den kapanış yapan euro/TL kuru yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Euro alıp yükselmesini bekleyen yatırımcılar euronun ne kadar olacağını araştırıyor. İşte Euro tam tamına bu kadar olacak! Peş peşe rakamlar açıklandı!

kordon esnafına çöp uyarısı Haberi

kordon esnafına çöp uyarısı


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kordon ve Pasaport esnafından, yer altına alınan çöp konteynerlerine sığmayan büyük çöp poşetlerinin günde üç kez geçecek kamyona verilmesini istedi zmir Büyükşehir Belediyesi'nin 1. Kordon'a yaptığı yeraltı çöp konteynırlan verimli kullanılamadı. Restoranlar çöplerini büyük poşetlere topladığından konteynırlann girişine sığmadı, birsüre sonra da açığa bırakılmaya başlandı. Bıınun üzerine Belediye yeni bir uygulamaya gitti, bilgilendirme broşürü hazırladı. Büyükşehir Belediyesi, broşürleri Kordon ve Pasaport'taki esnafa tek tek dağıttı. İşyeri sahipleri ve çalışanlarına daha temiz bir çevre için, çöplerin belli kurallara uyularak atılması gerektiği hakkında kısa bilgilendirme de yapan belediye ekipleri, yeni sistemin sağlıklı çalışması için konteynerlerin kullanımında daha özenli olunmasını ve konteynerlere sığmayan büyük çöp poşetlerinin 23 Haziran 2014 Pazartesi'den itibaren günde üç kez geçecek çöp kamyonlarına atılmasını istedi. 

Çöp...