25 / 07 / 2024

Kordsa Global 2016

Kordsa Global 2016

Lastik, inşaat ve kompozit güçlendirme devi Kordsa Global, 2015 yılı sonuçlarını değerlendirdiği, 2016’ya yönelik hedeflerini paylaştığı basın toplantısında yeni yatırımlarını ve bu alandaki teknoloji liderliğini paylaştı.

İzmir’de 2016’nın ilk yarısında 11 milyar TL konut kredisi kullanıldı!

EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, İzmir’in 2016 yılında gerek ülke içinde, gerekse global ölçekte yaşanan ekonomik ve siyasi sıkıntılara rağmen gayrimenkul piyasasında olumsuz sayılamayacak bir yıl geçirdiğini belirtti.

MAPIC 2016, 16-18 Kasım'da!

16-18 Kasım tarihlerinde dünyanın en önemli perakendecileri ve AVM yatırımcılarını 22. defa bir araya getirmeye hazırlanan MAPIC 2016’ya Türkiye’nin global adımlarda hız kesmeyen markalarının liderleri de katılıyor.

Cityscape Turkey için geri sayım başladı!

Dubai Cityscape Global 2016, bu yıl 41 bin metrekare alan üzerinde toplam 272 firmanın katılımıyla yapıldı. Türk gayrimenkul firmaları, Körfez bölgesinin en büyük gayrimenkul fuarı olan Cityscape Global’de her yıl olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılaştı.

Manzara Adalar, Cityscape Global 2016’da sergilendi!

Cityscape Global 2016 Fuarı’na katılan İş GYO, İstanbul’un eşsiz noktalarından birinde konumlanan Manzara Adalar projesini bir kez daha ziyaretçilerle buluşturdu.

Ahmet Akbalık: Gayrimenkul sektörü hiçbir zaman kaybetmez!

Dün Dubai'de kapılarını açan Cityscape Global 2016 Fuarı'na katılan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "Gayrimenkul sektörü hiçbir zaman kaybetmez. " dedi.

Cityscape Global'de Türkiye'ye yoğun ilgi!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global 2016 bu yıl 15’inci kez düzenleniyor. Fuara Türkiye’den toplam 26 firma katılırken, firmaların hemen hepsi Körfez yatırımcısının Türkiye’ye olan güvenlerinin tam olduğunu belirtiyor.

İstanbul Tower 205 Levent Projesi!

İstanbul Tower 205 Levent projesi Metal Yapı Konut A.Ş. imzasını taşıyor. İstanbul Tower 205 projesinin tanıtımı Cityscape Global 2016 Fuarı'nda gerçekleştirildi...

Tahincioğlu 3 projesiyle Dubai Cityscape Global 2016'ya katıldı!

Cityscape Global 2016 fuarında Nidakule Ataşehir Batı, Nidakule Finans Merkezi ve Nidapark Kayaşehir projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Yabancıya nasıl konut satılır?

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya bugünkü yazısında Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı'ndan bahsetti. Gökkaya, emlak sektörünün bu fuarla ‘Yıkılmadık, yıkamazlar’ mesajı verdiğini söyledi.

Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı için İngilizce ek çıkarıldı!

Yeni Şafak, birçok yatırımcıyı bir araya getiren dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından biri olan Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı'na özel İngilizce ek çıkardı.

İstanbul Tower 205, Cityscape Global 2016'da tanıtılıyor!

Gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründeki 36 yıllık tecrübesiyle, İstanbul’da birçok önemli projeyi hayata geçiren Metal Yapı Konut, iki büyük projesi ‘Blue Lake’ ve ‘İstanbul Tower 205’ ile Cityscape Global 2016’ya katılıyor.

Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı kapılarını açtı!

Darbe girişiminin ardından güç birliği yapan inşaat sektörünün baş isimleri, yurtdışı tanıtımlarına ağırlık vermeye başladı. Bu kapsamdaki ilk adres ise bu ay Dubai'de gerçekleştirilecek Cityscape Fuarı oldu. Firmalar, fuarda "Türkiye yatırım için doğru adres" mesajını veriyor.

Metal Yapı Konut, projelerini Dubai’de tanıtacak!

Gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründeki 36 yıllık tecrübesiyle, İstanbul’da birçok önemli projeyi hayata geçiren Metal Yapı Konut, iki büyük projesi ‘Blue Lake’ ve ‘İstanbul Tower 205’ ile Cityscape Global 2016’ya katılıyor.

Kordsa Global 2016 Haberi

Kordsa Global 2016

“Güçlendirici” konumlandırmasıyla global pazarda lastik teknolojisini şekillendiren Kordsa Global, 2014 yılında girdiği inşaat güçlendirme pazarı ve 2015 yılı başında Asya Pasifik bölgesinde hayata geçirdiği lastik güçlendirme yatırımlarının geri dönüşünü almaya başlamış ve 2015 sonunda esas faaliyet kârını bir önceki yıla göre %59 artırdığını açıklamıştı. Ayrıca 2015 yılının ilk yarısında Sabancı Holding’in Kordsa Global hisselerinin %20’sini nitelikli yatırımcılara arz etmesiyle Kordsa Global’in Borsa İstanbul’daki halka açıklığı %29’a yükselmiş ve bu gelişmeler Kordsa Global'i BIST100 endeksine taşımıştı. 2015’i 116,4 Milyon TL net kârla kapatan Kordsa Global lastik güçlendirme tecrübesini, inşaat ve kompozit pazarlarına yönelterek yeni iş alanlarına giriyor, sektördeki öncü ve çevreye duyarlı konumunu pekiştiren inovasyon çalışmalarına devam ediyor.


Kordsa Global CEO’su Cenk Alper düzenlenen basın toplantısında Kordsa Global’in 2015 yılında elde...