04 / 05 / 2024

Kordsa Global Turkeybuild 2014

Kordsa Global Turkeybuild 2014

Takviye malzemeleri sektörünün dünya lideri olan Kordsa Global, inşaat alanındaki güçlendirme çözümlerini yapı fuarı Turkeybuild’te yapı sektörünün dikkatine sunuyor. Kordsa Global, Turkeybuild İstanbul 2014'te yerini alacak...

Kordsa Global 2016 hedeflerini açıkladı!

Lastik, inşaat ve kompozit güçlendirme devi Kordsa Global, 2015 yılı sonuçlarını değerlendirdiği, 2016’ya yönelik hedeflerini paylaştığı basın toplantısında yeni yatırımlarını ve bu alandaki teknoloji liderliğini paylaştı.

Kordsa Global inşaat sektöründe büyüyecek!

KORDSA Global CEO'su Cenk Alper, ana iş kolları olan lastik dışında, kompozit ve inşaatta büyüme stratejisi izleyeceklerini belirterek; bu kapsamda Avrupa ve Amerika'da kompozit alanında satın almalar planladıklarını söyledi.

Kordsa Global inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Lastik ve inşaat alanındaki yatırımlarını tamamlayan Kordsa Global'in önümüzdeki yıl faaliyete geçecek olan kompozit üretimi, şirketi bir adım daha ileriye götürecek. Şirket kompozitte yurtdışı satın almalarla da ilgileniyor.

Kordsa Global, beton güçlendirici Kratos'u Yapı Fuarı'nda tanıttı!

Güçlendirme malzemeleri sektöründe dünya lideri Kordsa Global, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkey Build İstanbul’a katılarak beton güçlendirme malzemesi Kratos’u tanıttı.

Sabancı'dan Endonezya’ya dev yatırım!

Kordsa Global, kurduğu ikinci fabrikasıyla sektöründe Asya Pasifik'in en güçlü oyuncusu oldu. Bölgede büyümeye devam edeceklerini söyleyen Güler Sabancı, "Türkiye'nin gerçek anlamda ilk küresel şirketi Kordsa'nın yatırımları sürecek" dedi

Kordsa Global Endonezya’da ikinci fabrikasını açtı!

Kordsa Global, 100 milyon $ yatırımla Endonezya’da ikinci fabrikasını açtı. Güler Sabancı, “7 yıldır buradayız. Kendimizi burada güvende hissediyoruz. 200 milyon $’dan fazla yatırım yaptık” dedi.

Kompozit Teknolojiler Mükemmeliyet Merkezi 65 milyona mal olacak!

Sabancı Holding şirketlerinden Kordsa Global Teknopark İstanbul 'da 'Kompozit Teknolojiler Mükemmeliyet Merkezi' inşaası ve ilgili merkezin kurulumu için 65 milyon TL bütçe ayrılmasına onay verdi.

Kratos, Ankara Yapı Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluştu!

Kratos, Ankara Yapı Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluştu. Takviye malzemeleri sektöründe dünya lideri olan Kordsa Global, uzmanlık ve de deneyimini yeni ürünü Kratos’la yapı sektörüne taşıyor.

Kratos, Ankara Yapı Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluşuyor!

Kratos, Ankara Yapı Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluşuyor. Takviye malzemeleri sektöründe dünya lideri olan Kordsa Global, uzmanlık ve deneyimini yeni ürünü Kratos ile yapı sektörüne taşıyor.

Fikri Işık, 37. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'u ziyaret etti!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği ’ nin davetlisi olarak " 37. Yapı Fuarı -Turkeybuild İstanbul ”u ziyaret etti...

37.Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünün liderlerini buluşturdu!

37.Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünün liderlerini buluşturdu. Yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’a 27 üye firması ile birlikte katılan ÇATIDER katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

37. Yapı Fuarı -Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı!

TÜYAP-Büyükçekmece'de YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen fuarın açılışında konuşan YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, her yıl olduğu gibi bu yıl da yapı sektörünün kalbinin 'Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul' fuarında atacağını söyledi.

37. Yapı Fuarı -Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı!

Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen "37. Yapı Fuarı -Turkeybuild İstanbul" da Kaya Yapı Ürünleri hakkında bilgi verdi...

Kordsa Global Turkeybuild 2014 Haberi

Kordsa Global Turkeybuild 2014


YAPI FUARI - TURKEYBUILD İstanbul 2014 'te yeni ürünümüz KRATOS’u tanıtacağımız Kordsa Global standına bekliyoruz.


Takviye malzemeleri sektörünün dünya lideri olan Kordsa Global, inşaat alanındaki güçlendirme çözümlerini yapı fuarı Turkeybuild’te yapı sektörünün dikkatine sunuyor. Geliştirdiği ileri teknolojilerle ulaştığı yüksek güçlendirme çözümleri tüm dünyada takdir toplayan Kordsa Global, bu uzmanlık ve deneyimini beton güçlendirme ürünleriyle inşaat sektörüne...