03 / 05 / 2024

Kordsa Global yatırımları

Kordsa Global yatırımları

Kordsa Global, kurduğu ikinci fabrikasıyla sektöründe Asya Pasifik'in en güçlü oyuncusu oldu. Bölgede büyümeye devam edeceklerini söyleyen Güler Sabancı, "Türkiye'nin gerçek anlamda ilk küresel şirketi Kordsa'nın yatırımları sürecek" dedi

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi açıldı!

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi 4 milyon 237 bin 49  TL yatırım bedeli ile Nahit Sağlık tarafından açıldı.

RAMS Global Türkiye'deki konut yatırımlarını hızlandıracak!

Kazakistan merkezli Türk şirketi RAMS Global yaptığı açıklamada Türkiye’de sağlık tesisleri ve konut alanındaki yatırımlarını hızlandıracağını kaydetti.

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi açıldı!

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yama tarafından açıldı.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli Baha Erdem tarafından kuruldu.

Kunet Global Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kunet Global Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Ahsen Global Gayrimenkul Yatırımları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Global Gayrimenkul Yatırımları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Bilen tarafından kuruldu. 

Global Yatırım Holding'in gayrimenkul satışı iptal edildi!

Global Yatırım Holding, bağlı ortaklığı Ardus Gayrimenkul Yatırımları AŞ'nin hisseleri ile tüm gayrimenkul yatırımlarının Okullu Gıda AŞ'ye satışına ilişkin sözleşmenin iptal edildiğini açıkladı.

Yakın Doğu ve Asya'dan gelen yatırımlar arttı!

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde,"Yeni Global Düzen: Ekonomi ve Politika" oturumunda yaptığı konuşmada Türkiye'ye gelen yabancı yatırımların arttığını belirtti.

Nıchefg Global Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nıchefg Global Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Feramuz Gürel tarafından kuruldu.

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yenibosna'da Nahit Sağlık tarafından kuruldu.

Cosentino, Türkiye’deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Dünyanın en büyük kuvars taşı üreticilerinden Cosentino, Türkiye’deki yatırımlarını hızlandırıyor. Global alanda da 2019’a kadar 380 milyon euroluk yatırım planlayan İspanyol şirket, bu miktardan Türkiye’ye de önemli bir pay ayıracak.

Kordsa Global yatırımları Haberi

Kordsa Global yatırımları


Kordsa Global, Endonezya'da 100 milyon dolara kurduğu ikinci fabrikasıyla sektöründe Asya Pasifik'in en güçlü oyuncusu oldu. Bölgede büyümeye devam edeceklerini söyleyen Güler Sabancı, "Türkiye'nin gerçek anlamda ilk küresel şirketi Kordsa'nın yatırımları sürecek" dedi


Kordsa Global, 100 milyon dolar yatırımla Endonezya'da ikinci lastik kord bezi ve polyester iplik fabrikasını hizmete açtı. 2007'den bu yana Endonezya'da IndoKordsa ile faaliyet gösteren şirket, yeni yatırımıyla Asya-Pasifik Bölgesi'nde sektörünün en güçlü oyuncusu haline geldi. Söz konusu hamle, Sabancı Holding'in yurtdışındaki en büyük tutarlı yatırımı olma özelliği taşıyor. 41 yıllık şirketleri için bu açılışın çok anlamlı olduğunu söyleyen Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Kordsa Global'in sadece ticari değil teknolojik olarak da sektör lideri olmasından gurur duyduklarını anlattı. Bu yatırımla 200 milyon dolar seviyesinde olan...