18 / 05 / 2024

Kore Finansal Yatırımlar birliği

Kore Finansal Yatırımlar birliği

Kore'nin en büyük fon sahipleri ve onlara eşlik eden heyetlere, Türkiye sermaye piyasalarının eğitim kuruluşu SPL tarafından 16-17 Ekim günlerinde İstanbul'da verilen eğitim programı, birçok yatırım için zemin oluşturdu.

TVF Finansal Yatırımlar ve Vakıfbank hisse devir sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun hissedarı Güneş Sigorta AŞ sermayesinin yüzde 51,1'ini temsil eden hisselerin TVF Finansal Yatırımlar'a devri amacıyla, alıcı sıfatıyla TVF Finansal Yatırımlar ile satıcı sıfatıyla Vakıfbank arasında hisse devir sözleşmesi imzalandı.

Koreli firmaların Türkiye'ye yönelik yatırımları arttı!

Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Cha Young Cheol, son dönemlerde Koreli firmaların Türkiye'ye yönelik yatırımlarında artış olduğunu, iş yapma süreçlerinin daha da iyileşme göstermesi halinde bunun daha da artacağını söyledi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul finansal yatırımlarını açıkladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayı ve Ticaret A.Ş., bugün Kamu Aydınlatma Platormu'nda (KAP) Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlarını açıkladı.

Saf GYO finansal yatırımlarını açıkladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bağlı ortaklıklar, finansal duran varlıklar ile finansal yatırımlara ilişkin bilgiler yayınlandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul finansal yatırımlarını açıkladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat ve Sanayii A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bağlı ortaklıklar, finansal duran varlıklar ile finansal yatırımlara ilişkin bilgiler yayınlandı.

Timur GYO finansal yatırımlarına ilişkin durum raporu!

Timur Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Bağlı Ortaklıklar, Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlara İlişkin Bilgilerine ait bilgilerini yayınladı.

Martı Otel, Martı GYO ortaklığı finansal yatırımlarını açıkladı!

Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bağlı ortaklıklar, finansal duran varlıklar ile finansal yatırımlara ilişkin bilgiler yayınlandı.

Altyapı çevre yatırımları çerçevesinde Almanya'ya teknik ziyaret düzenlendi!

Altyapı çevre yatırımları çerçevesinde Almanya'ya teknik ziyaret düzenlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen Alt Yapı Çevre yatırımları Avrupa Birliği Finansal desteği ile gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Boyner Tekstil Yatırımları finansal raporları için ek süre aldı!

Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Boyner Tekstil Yatırımları finansal raporları için ek süre aldı.

Türkiye'deki yatırımlar hız kazanacak!

119 milyarlık kredi hacmine sahip Finansal Kurumlar Birliği'nin Başkan Vekili Altun, Türkiye'den yabancı yatırımcının çıkmayacağını aksine secim sonrası yatırımların artacağını belirtti. Altun "Türkiye bakir ve potansiyeli olan bir ülke, yabancı kâra baka

Proestate Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Proestate Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi 50 bin TL 'lik sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihinde Esentepe Mahallesi Kore Şehitleri Caddesi adresinde Cem Hakan Elmas, Murat Yavuz, Uygar Kahaoğlu tarafından kuruldu.

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Kore Finansal Yatırımlar birliği Haberi

Kore Finansal Yatırımlar birliği


Kore'nin en büyük fon sahipleri ve onlara eşlik eden heyetlere, Türkiye sermaye piyasalarının eğitim kuruluşu SPL tarafından 16-17 Ekim günlerinde İstanbul'da verilen eğitim programı, birçok yatırım için zemin oluşturdu. SPL ile Kore Finansal Yatırımlar birliği (KOFIA) arasında imzalanan anlaşma doğrultusunda bu kez Türk heyeti Seul'e gidecek. SPL Genel Müdürü Serkan Karabacak, yatırım kaynaklı ilişkilerin son şeklini alması amacıyla Güney Kore'de şubatta düzenlenecek organizasyonun çok önemli olduğunu söyledi. 5 büyük Kore kamusal fonunun Türkiye'deki yatırımlarla ilgilendiğini belirten Karabacak, "SPL olarak, Seulİstanbul arasında kurduğumuz köprü, İstanbul'un finans merkezi yolundaki adımlarını da hızlandıracak"...