09 / 05 / 2024

körfez akademi lise açıldı mı

körfez akademi lise açıldı mı

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, lise öğrencilerine yönelik ücretsiz hizmet veren Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini de ekliyor.

Kocaeli Körfez Akademi Lise için geri sayım başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, lise öğrencilerine yönelik ücretsiz hizmet veren Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini de ekliyor.

Akademi Lisesi Körfez şubesi için çalışmalar başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Beediyesi, Akademi Lisesi Körfez şubesi için düğmeye bastı.

Kocaeli Körfez'e Akademi Lise müjdesi!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini ekleyecek.

Kocaeli Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise açılıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise'yi hizmete açıyor.

Gebze Akademi Lise açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Gebze Şubesi hizmete açıldı

Akademi Lise Gebze Şubesi bugün açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Gebze şubesi bugün açılıyor.

Akademi Lise Gölcük Şubesi açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın en önemli projelerinden biri olan Akademi Lise, eğitim zincirine bir yenisini daha ekliyor.

Akademi Lise Gebze Şubesi açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Akademi Lise’nin Gebze şubesini açıyor.

Ahmet Boztaş: Alanya'ya Körfez ülkelerinden turist gelecek!

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş yaptığı açıklamada 29 Temmuzda Körfez ülkelerinden Antalya'ya direkt uçak seferlerinin başlayacağını belirterek, bölgedeki birçok ülkeden ilçeye turist geleceğini söyledi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 2015 yılına kadar tamamlanacak!

İzmir'i İstanbul'a bağlayacak Gebze-İzmir Otoyol Projesi'nin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün inşaatı hızla ilerliyor. 1.5 milyar dolarlık maliyetle inşa edilen köprünün 1 yılda yaklaşık 870 milyon liralık tasarruf sağlanacak...

Lütfi Elvan:Tem otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönü bu gece açılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs’tan bu yana kısmen trafiğe kapatılan TEM otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün bu gece açılacağını bildirdi.

Gebze-Körfez ilçeleri arasındaki yol çalışmalarına 20 Mayıs'tan itibaren ara veriliyor!

Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs'ta trafiğe kapatılması ile yaşanan trafik çilesi nedeniyle çalışmalara 20 Mayıs'tan itibaren ara verileceğini açıklandı...

Erdinç Varlıbaş: Projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep var!

Varyap Meridian ve Metropol İstanbul gibi projeleriyle bilinen Varyap, İstanbul'dan sonra yönünü tatil beldelerine çevirdi. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep olduğunu söyledi.

körfez akademi lise açıldı mı Haberi

körfez akademi lise açıldı mı


Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, gençlerin gelişimlerine önemli bir katkı sunan Akademi Lise projesi büyük ilgi gördü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Halen Gebze, İzmit, Gölcük, Derince, Karamürsel, Kartepe ve Kandıra’da hizmet veren Akademi Lise şubelerine önümüzdeki dönemde Körfez de dâhil olacak. Güney Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi’nde bulunan binada hizmet verecek olan Körfez Akademi Lise, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nin karşısında bulunuyor.

TERAS SERAMİKLE KAPLANDI


Körfezli gençlerin faydalanacağı ve gelişimine katkı sağlayacağı Körfez Akademi Lisesi, asma kat, 1 ve 2’nci kat ile terastan meydana gelecek. Selçuklu motifleriyle işlenen dış cephe caddeye ayrı bir hava katarken, tadilat çalışmaları da hummalı şekilde sürüyor. Gençlere ücretsiz olarak hizmet verecek binanın terasına yapılan seramik kaplama işi tamamlandı. Kapı kanatlarının montajını da...