27 / 04 / 2024

Kocaeli Körfez Akademi Lise için geri sayım başladı!

Kocaeli Körfez Akademi Lise için geri sayım başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, lise öğrencilerine yönelik ücretsiz hizmet veren Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini de ekliyor.




Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, gençlerin gelişimlerine önemli bir katkı sunan Akademi Lise projesi büyük ilgi gördü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Halen Gebze, İzmit, Gölcük, Derince, Karamürsel, Kartepe ve Kandıra’da hizmet veren Akademi Lise şubelerine önümüzdeki dönemde Körfez de dâhil olacak. Güney Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi’nde bulunan binada hizmet verecek olan Körfez Akademi Lise, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nin karşısında bulunuyor.

TERAS SERAMİKLE KAPLANDI


Körfezli gençlerin faydalanacağı ve gelişimine katkı sağlayacağı Körfez Akademi Lisesi, asma kat, 1 ve 2’nci kat ile terastan meydana gelecek. Selçuklu motifleriyle işlenen dış cephe caddeye ayrı bir hava katarken, tadilat çalışmaları da hummalı şekilde sürüyor. Gençlere ücretsiz olarak hizmet verecek binanın terasına yapılan seramik kaplama işi tamamlandı. Kapı kanatlarının montajını da tamamlayan ekipler, sahne kısmının laminant döşemesi de gerçekleştirildi.

 

2800 METREKARELİK KAPALI ALAN


Körfez Akademi Lise, Adnan Kahveci Caddesi’nde hizmete açılacak. 2800 metrekarelik kapalı alana hayata geçirilen binada eğitim verecek olan Akademi Lise içinde 13 derslik yer alacak. Bunun yanı sıra bina içinde çok amaçlı salon, kulüp sınıfı, kütüphane, pinpon odası, bilgisayar sınıfı, sanat atölyesi de bulunacak.
 


Geri Dön