26 / 05 / 2024

Körfez-Avrasya İşadamları Derneği kongresi

Körfez-Avrasya İşadamları Derneği kongresi

Körfez ülkelerinin üst düzey yöneticileri gayrimenkul yatırım fırsatları için Türkiye'ye geldi, 3 gün İstanbul'da kalacak olan iş adamları ve üst düzey yöneticiler İstanbul ve Yalova'da proje beğenecek

Asrın İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

Asrın İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin açıklamasına tepki gösterdi. ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, 103 emekli amiralin açıklamasıyla ilgili "Bu çağda hala darbe düşüncesi ile iktidarları hizaya çekmek ya da değişimini hayal etmek tam anlamıyla ilkelliktir" dedi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

Emlak Konut Kocaeli Körfez değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Koceli Körfez Yarımca mahallesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Körfez Geçiş Projesi hakkında yürütmeyi durdurma kararı verildi!

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, EGEÇEP ve Doğa Derneği’nin İzmir Körfez Geçiş Projesi karşısında açtığı davada yürütmeyi durdurma kararı verildi. 

Arap Türk İş Adamları Derneği Kartal Wings'i ziyaret etti!

Arap Türk İş Adamları Derneği [ARTİAD] Başkanı Cemalettin Kerim ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal Wings‘i ziyaret ederek proje hakkında bilgi aldı. 

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nde sona doğru!

Körfez Belediyesi, Körfez’in çehresini değiştirecek, bölgeyi hem sosyal hem de ekonomik anlamda geliştirecek olan yatırımlar hayata geçiriyor. 

EKGER İnşaat, Körfez şantiyesi için mühendis arıyor!

EKGER İnşaat Mühendislik yükleniminde yapılan Körfez şantiyesinde saha şefliği ile görevlendirilecek en az 4 yıl deneyimi olan inşaat mühendisi aranıyor.

Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği açıldı!

İzmir ve Manisa merkezli 22 üretici firma tarafından kurulan Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziemir Svalinn Otel'de bir açılış yemeği organize etti.

İşadamları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez ziyaretine odaklandı!

İşadamları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üç Körfez ülkesine ziyaretine odaklandı. Pazar günü başlayacak, dört günlük ziyarette Erdoğan’a çok sayıda işadamı da eşlik edecek.

Kocaeli Körfez'de yollar engelliler için yenileniyor!

Körfez Belediyesi engelli bireylere yönelik çalışmalarına devam ediyor. Görme engellilerin en büyük sorunlarından olan kaldırımlar, Körfez Belediyesi tarafından yeniden düzenleniyor.

BBK, Türk şirketlerini Körfez ve Hindistan’a götürecek!

Türkiye’de temsilcilik açan Bank of Bahrain and Kuwait (BBK), Türk şirketlerinin Körfez ve Hindistan’da iş yapmalarına aracılık yapacak. BBK Türkiye Genel Müdürü Bilgün Gürkan, altyapı, enerji, konut, yol ve yenileme projelerinde fırsatlar olduğunu söyledi

Kocaeli Körfez'in çehresi değişiyor!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatları ile tarihi yapılar tek tek gün yüzüne çıkarılırken, yeni projelerle de Körfez’in çehresi değiştiriliyor

Körfez Geçiş Köprüsü Mart'ta açılacak!

Ulaştırma Bakanı Bilgin, her iki projeyle ilgili açılış tarihi verdi: Körfez geçişi martta hizmete giriyor. Avrasya Tüneli 2016 sonuna yetişiyor.

Körfez-Avrasya İşadamları Derneği kongresi Haberi

Körfez-Avrasya İşadamları Derneği kongresi

Körfez-Avrasya İşadamları Derneği’nin (KORİAD) organizasyonu ile İstanbul’da “Türk-Körfez Gayrimenkul Yatırım ve İşbirliği Kongresi” düzenlendi. Düzenlenen kongreye Kuveyt, Suudi Arabistan, Katar gibi ülkelerden 100 milyar dolarlık yatırım potansiyeline sahip işadamları ve şirketlerinin üst düzey yöneticileri...