07 / 05 / 2024

körfez bölgesi etkili isimleri

körfez bölgesi etkili isimleri

Construction Week tarafından hazırlanan ve inşaat sektöründe Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede TAV Grubu CEO’su Sani Şener, 10’uncu sırada yer aldı.

O bölgeler için korkutan deprem uyarısı! Yeni binalar bile yıkılabilir! 

Türkiye Deprem Tehlike Haritası ve Parametre Değerleri Kararı’nın riskleri eksik gösterdiği iddiası gündeme geldi. Jeoloji Mühendisleri Odası, başta İzmir’in körfez bölgesi olacak şekilde pek çok şehirde depreme dayanıklı olarak yapılacak yeni binaların dahi ilk depremde yıkılabileceğini söyledi.

Kadıköy Merkez E-5 Otoyolu Ara Bölgesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kadıköy ilçesi, Merkez, E-5 ( D-100 ) Otoyolu Ara Bölgesi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Aralık ayında sert düştü!

Açıklanan resmi verilere göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altın alan koronavirüs salgınının hız kazandığı Aralık 2021'de bir önceki aya göre yüzde 4 azalış gösterdi.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki yıkımlar Mart'ta tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı açıklamada Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında kalan son binanın Mart'ta yıkılacağını belirtti.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde 37 binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa’da 600 yıllık hanları çevreleyen 37 binanın yıkılmasıyla Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi tamamen ortaya çıktı. 

Avro Bölgesi'nde bankalar konut kredisi şartlarını sıkılaştırdı!

Merakla beklenen Ekim 2021 Banka Kredi Anketi sonuçları raporuna göre, Avro Bölgesi'nde bankalar konut kredi şartlarını sıkılaştı.

Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi 1 Aralık'ta!

TOKİ, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesini 1 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde çok katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa'da, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı'da hayata geçirilen kentsel tasarım projesi dahilinde çok katlı bir binanın yıkımı daha gerçekleşti. 

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon martta yüzde 1,3 oldu!

Avro Bölgesi'nde, şubatta yüzde 0,9 olan yıllık enflasyon, mart ayında yüzde 1,3 seviyesine çıktı.

Bursa Hanlar Bölgesi'nde yıkımlar başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hanlar Bölgesi'nde yıkım çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Hanlar Bölgesi'ni kamufle eden binaları teker teker ortadan kaldırıyor.

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon aralıkta sıfırın altında!

Avro Bölgesi'nde, yeni tip koronavirüs önlemlerinin devam ettiği aralık ayında yıllık enflasyon yüzde eksi 0,3 olarak belirlendi.

körfez bölgesi etkili isimleri Haberi

körfez bölgesi etkili isimleri

Construction Week tarafından hazırlanan ve inşaat sektöründe Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede TAV Grubu CEO’su Sani Şener, 10’uncu sırada yer aldı. Şener, 2015 yılının listesinde ilk 10’da yer alan tek Türk iş adamı oldu. Şener, listenin sembolik anlam taşısa da, aynı zamanda Türk mühendislik tekniğinin ve işçiliğinin dünyanın en zor pazarlarında gösterdiği başarının bir göstergesi olduğunu...