16 / 05 / 2024

Körfez grup köy yolu ihalesi yapıldı

Körfez grup köy yolu ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Körfez ilçesi Sevindikli, Şemsettin, Demirciler köyleri grup yolu yapım ihalesi yapıldı. 6 kilometre uzunluğunda beton yol yapılacak.

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Geyve ve Şafak Uçak ortaklığında kuruldu.

Batıyakası Köy ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan Zekeriyaköy'e 164 yeni konut geliyor! 

Batıyakası Köy projesinde ön talep süreci başladı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup imzasıyla hayata geçirilen projede 164 konut bulunuyor. İşte Batıyakası Köy projesi ile ilgili merak edilenler...

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Körfez GYO 2021 yılı için değerleme şirketlerini seçti!

Körfez GYO 2021 yılı için; mevcut durumda portföyünde yer alan gayrimenkullere ilişkin değerleme hizmetinin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş'den alınmasına karar verildi.

Köyüm Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köyüm Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi2de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salim Yılmaz tarafından kuruldu.

Bereket Grup bu yıl 4 kıtada faaliyet gösterecek!

Bereket Grup, bugün 125'i aşkın tesisiyle doğrudan 500, tüm iş ortaklarıyla birlikte de 2 bin 500 kişiye istihdam yaratıyor. Yurt dışında da 20 ülkeye ihracat yapan grup, bu yıl yurt dışında daha da büyümeyi planlıyor.

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Yukarıköy Deprem Konutları 1. Etap teslimleri düzenlenen törenle gerçekleşti. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Kuzu Grup 2017 yılında da Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde!

Ataköy'de hayata geçirdiği Sea Pearl projesiyle dikkat çeken Kuzu Grup, 2017 yılında da Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde yer almayı başardı.

Fayat Grup Atık Yönetimi Asfalt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fayat Grup Atık Yönetimi Asfalt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2017 tarihinde Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Atatürk'ün Çanakkale Bigalı köyündeki evi restore ediliyor!

Çanakkale’de, Atatürk’ün Anafartalar Grup Komutanı iken 19. Tümen Karargahı olarak kullandığı Bigalı köyündeki evi yenileniyor.

Kadıköy Şifa Hastanesi resmen el değiştirdi!

Rekabet Kurulu, Kadıköy Şifa Hastanesi AŞ hisselerinin tamamının, Grup Florence Nightingale Hastaneleri AŞ tarafından devralınması işlemine izin verilmesini onayladı.

Körfez grup köy yolu ihalesi yapıldı Haberi

Körfez grup köy yolu ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Körfez ilçesi Sevindikli, Şemsettin, Demirciler köyleri grup yolu yapım ihalesi yapıldı. Sevindikli, Şemsettin, Demirciler köyleri grup yolu, yapılacak çalışmayla İlimtepe yoluna bağlanacak. 2 milyon 729 bin 136 TL yaklaşık maliyet belirlenen ihaleye 12 firma katıldı. 6 kilometre beton yolun yapılacağı grup köy yolunda 1 adet de dere geçişi işi yapılacak. İhaleyi kazanan yüklenici firmadan sözleşmenin imzalanması ve yer tesliminin ardından 270 günde yapım işini tamamlaması...