17 / 05 / 2024

Körfez İlçe Müftülüğünün yeni hizmet binası

Körfez İlçe Müftülüğünün yeni hizmet binası

Körfez Belediyesi tarafından projelendirilip yapımına başlanan Körfez İlçe Müftülüğü’nün yeni hizmet binasındaki çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Müftülük binasının kaba inşaatı bitti, geri sayım başladı.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

E Mühendislik Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Mühendislik Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ata Hamzaçebi tarafından kuruldu.

Bulaşık makinesi almak isteyenlere müjde! Sınıfının en iyilerinden Profilo BMS662V5 solo bulaşık makinesi satışa çıktı!

Profilo, bulaşık makinesi almak isteyenlere müjdeli bir haber vererek sınıfının en iyilerinden BMS662V5 solo bulaşık makinesini görücüye çıkardığını duyurdu. BMS662V5 solo bulaşık makinesi, Profilo’nun resmi internet sitesinde sergilenmeye başladı.

ŞOK Marketler yılın ilk yarısında yüzde 93 büyüdü!

ŞOK Marketler 2023 ilk yarısında kârlılığını koruyarak hedeflerinin üzerinde yüzde 93 büyüdü. Satış gelirlerini 45,4 milyar liraya yükselten şirketin bu dönemde 1,3 milyar lira net kâr elde etti.

Körfez GYO, Kilyos ve Tuzla arsalarının değerini açıkladı! İşte o rakam...

Körfez GYO tarafından, Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri resmen açıklandı. Peki Körfez GYO Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Altın fiyatları resmen toz duman oldu! Acil bakın! Yatırımcıların ağzı açık kaldı! 3 Kasım 2022 altın fiyatları

Güncel altın fiyatlarını merak eden yatırımcılar bugünkü altın fiyatlarını merak ediyor .Bugün altın fiyatları resmen toz duman olurken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını merak ediyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? İşte 3 Kasım 2022 altın fiyatları.

TÜRMOB’dan 'Kat karşılığı inşaatlarda KDV yükümlülüğü eşitlensin' talebi!

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, kat karşılığı inşaatlarda KDV yükümlülüğünün eşitlenmesini talep etti...

Kocaeli Körfez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Kocaeli Körfez Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi bugün!

İBB iştiraki KİPTAŞ, İstanbul'daki muhtelif alanlarda konumlanan 26 dükkan ve 6 arsayla, İGDAŞ mülkiyetinde bulunan taşınmazları 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde satıyor. KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi bugün gerçekleştiriliyor.

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Körfez'de 5 katlı hasarlı bina yıkıldı!

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki 5 katlı binanın yıkımı  Kocaeli  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Emlak Konut GYO Körfez parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Mahallesi'nde yer alan 4 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

İstanbul meydan tasarım yarışmalarının birincileri bugün açıklanıyor!

İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla gerçekleşen meydan tasarımları yarışmasının birincileri bugün açıklanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı törende Taksim, Bakırköy, Kadıköy Meydanları ile Salacak kıyı bandı tasarım yarışmasının birincileri açıklanacak.

Körfez İlçe Müftülüğünün yeni hizmet binası Haberi

Körfez İlçe Müftülüğünün yeni hizmet binası

Körfez İlçe Müftülük binasındaki çalışmalarda sona gelindi. Müftülük binasının kaba inşaatı bitti, geri sayım başladı.


Körfez Belediyesi tarafından projelendirilip yapımına başlanan Körfez İlçe Müftülüğü’nün yeni hizmet binasındaki çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Körfez Belediye Meclisi’nde, çekme payı ve zemin etüt çalışmaları nedeniyle eleştirilen, tartışmalara neden olan bina, kaba inşaat bölümü tamamlanarak bitirilme aşamasına geldi. İslam dininin inançları, ibadet ve ahlak esaslarıyla ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yenileyerek halka daha iyi hizmet vermek amacıyla başlatılan Körfez İlçe Müftülüğü’nün yeni binasındaki kaba inşaat tamamlandı. Binanın tamamlanmasıyla birlikte, Körfez İlçe Müftülüğü dini hizmetleri 4 katlı binada yapacak. İlçe müftülüğü, bugüne kadar hizmetlerini çeşitli binalarda, zor imkanlarda sağlıyordu. Bu binada eğitim verme imkanının da olacağı belirtiliyor.


Bizim...