28 / 04 / 2024

körfez kent havadan videosu

körfez kent havadan videosu

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Körfez bölgesinde hayata geçirilen Körfezkent 1. Etap projesi 28 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Körfezkent 1. Etap Evleri'nin havadan videosu!

Körfez Kent 1. Etap Konutları 25 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Körfezkent 2. Etap Konutları'nın havadan videosu!

Emlak Konut GYO imzası taşıyan Körfez Kent 2. Etap www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Körfez Kent 1. Etap Evleri'nin havadan görüntüleri!

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Körfez Kent 1. Etap www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Körfez Belediyesi ekipleri, kış sonrası bozulan yolların bakım ve onarımlara devam ediyor. Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Körfez Belediyesi kent yenileme çalışmalarını sürdürüyor!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ahmed-i Hani Parkı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

İzmir'deki 9 dernekten Körfez Geçiş Projesi'ne destek!

İzmir'de faaliyet gösteren 9 dernek, Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir Büyükşehir Başkanı adaylığı döneminde kent için açıkladığı 35 projeden biri olan "İzmir Körfez Geçiş Projesi"ne destek verdi.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü havadan görüntülendi!

433 kilometrelik Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en önemli ayağını oluşturan İzmit Körfezi Asma Köprüsü havadan görüntülendi. İşte dev projenin son görüntüleri...

Hasan Topal, Körfez Geçiş Projesi'ni değerlendirdi!

İzmir Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topal, İzmir'in kıyı ve kent tasarımlarını değerlendirerek kentin gündemindeki Körfez geçişi ve diğer plan tartışmalarını değerlendirdi.

Körfez Kent Konut'tan Boğaziçi firmasına tepki!

Körfez Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Kent Konut 2’nci etap sakinleri zam yapılan aidatları ve İstanbullu yönetim şirketi Boğaziçi Yönetim Merkezi’ni protesto edecek.

Körfez Kent Konut'tan Boğaziçi firmasına tepki!

Körfez Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Kent Konut 2’nci etap sakinleri zam yapılan aidatları ve İstanbullu yönetim şirketi Boğaziçi Yönetim Merkezi’ni protesto edecek.

Kocaeli Körfez'deki Hürriyet Caddesi yenilendi!

Körfez ilçesinin önemli arterlerinden olan Hürriyet Caddesi tamamen yenilendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı kent genelinde yol yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Körfez Kent Konseyi çöp fabrikasına tepki gösterdi!

Körfez Kent Konseyi yönetimi, yaptığı yazılı bir açıklama ile ilçede kurulmak istenen çöp fabrikası ile ilgili tepkisini dile getirdi.

Körfez’de camiler yeni çehrelerine kavuşuyor!

Kent imajına uygun projeleri ile Körfez’de çaba harcayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bu çerçevede Körfez’in camilerine estetik dokunuşlar yaparak camilerin yeni çehrelerine kavuşmasını sağlıyor.

Körfez Belediyesi, Kürek Kulübü için yeni tesis inşa ediyor!

Spora yatırımlarını sürdüren Körfez Belediyesi, sporda marka kent oluşturma hedefiyle sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Kürek Kulübü için yeni bir tesis inşa ediyor.

İzmir'de yüzülebilir körfez hedefi hayalden öteye gitmez!

İzmir kent merkezinde körfeze dökülen derelerin pis görüntüsüne dikkat çeken Prof. Dr. Doğan Yaşar, "Dere suları denize karıştığı sürece 'yüzülebilir körfez' hedefi hayalden öteye gitmez" dedi

körfez kent havadan videosu Haberi

körfez kent havadan videosu
1. Etap Körfezkent Evleri'nin havadan videosu için...