29 / 04 / 2024

Körfez Köprüsündeki ev fiyatları

Körfez Köprüsündeki ev fiyatları

Çalışmaları devam eden İzmit Körfezi geçiş köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını hızla artırırken, Körfez hattı da Türk ve yabana yatırımcının yeni gözdesi haline gelmeye başladı.

Galata Köprüsü’ndeki çalışmalar planlanandan önce bitirildi

İBB’nin Eminönü ve Karaköy semtlerini birbirine bağlayan Galata Köprüsü’nde yaptığı “Derz Değişimi ve Asfalt Yenileme İnşaatı” planlanan tarihten önce bitirilerek yol trafiğe açıldı.

Ülgür Gökhan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımını her fırsatta eleştirdiği 1915 Çanakkale Köprüsü’ndeki çalışmaları ilk defa değerlendirdi. Köprüye hayran kalan Gökhan, 333 metre yükseklikte çektirdiği fotoğrafı da paylaştı ve yapılan hizmeti tebrik etti.

1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki kedi yolunun yüzde 70'i tamamlandı!

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde süren ve iki bölümden meydana gelen "kedi yolu"nda çalışmaların yüzde 70'i tamamlandı.

Haliç Köprüsü'ndeki bakım çalışmalarının 2. etabı başladı!

Haliç Köprüsü'nde ilk kısmı tamamlanan derz yenileme çalışmasının ikinci etabı saat 24.00'ten itibaren başladı.

KGM'den Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki hisse devri açıklaması!

Karayolları Genel Müdürlüğü, "Bu hisse devri, 3,1 milyar dolar yatırım değerine sahip otoyolun ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışı anlamına gelmemektedir" şeklinde açıklama yaptı...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde hisse devrine vize!

Rekabet Kurulu, Astaldi S.P.A'nın, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki hisselerinin IC İçtaş'a devrinin izne tabi olmadığı kararını verdi...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün hisse satışında kur tartışması!

İtalyan Astaldi'nin girdiği mali dar boğaz nedeniyle Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki yüzde 33 hissenin Çinli gruba satış görüşmeleri geçiş ücretlerindeki kur ayarlaması nedeniyle  tıkandı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü hisselerine Çinliler talip!

Çinli China Merchants Group'un İtalyan inşaat şirketi Astaldi'nin Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki hisslerine talip olduğu ve görüşmelerin devam ettiği

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son durum havadan görüntülendi!

Türkiye'nin gurur projelerinden biri olan 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki yapılan çalışmaların bulunduğu bölgenin son hali drone ile havadan görüntülendi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı!

Tamamlandığında dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü unvanını alacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki çalışmalar hızlandı.

İtalyanlar Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki hisselerini satıyor!

Astaldi’nin, Türk ortağı IC İçtaş ile beraber 2012'de işletme hakkını aldığı Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ndeki yüzde 33 hissesini devretmek üzere olduğu açıklandı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışı için resmi açıklama!

İtalyanlar Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki paylarını satıyor. Astaldi tarafından yapılan açıklamada Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 3'te 1'inin satışı için görüşmelerin ileri aşamada olduğu belirtildi.

Samsun Hürriyet-Kumtepe Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde hayata geçirilen Hürriyet-Kumtepe Köprüsü'ndeki inşaat çalışmaları tamamlandı.

Körfez Köprüsündeki ev fiyatları Haberi

Körfez Köprüsündeki ev fiyatları

Çalışmaları devam eden İzmit Körfezi geçiş köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını hızla artırırken, Körfez hattı da Türk ve yabana yatırımcının yeni gözdesi haline gelmeye başladı. Kocaeli-Karamürsel'de hayata geçirilen tek nitelikli ve markalı konut projesi Naturalm Çiftlik Evleri'ni inşa eden ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım; Körfez Köprüsünün son bir yıl içinde bölgedeki gayrimenkul fiyatlarım 2 ila 3 katma çıkardığım belirtti. İzmit Körfez bölgesinin en önemli yatırımcıları arasında yerini alan ALM İnşaat da, Kocaeli Karamürsel'de hayata geçirdiği Naturalm Çiftlik Evleri'nde villaların büyük kısmım sattı. Son 13 villayı satışa sunan ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım, Körfez Köprüsünün bölgedeki gayrimenkul fiyatlarım doğrudan etkilediğini ve kısa sürede fiyatların bölgede katlandığım belirtti. 


KÖRFEZDEKİ YATIRIMLAR ARTIYOR 

Kocaeli'de birçok inşaat firmasının arsa yatırımı yaptığını belirten Zuhal...