24 / 07 / 2024

Körfez turizmi edremit

Körfez turizmi edremit

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada " Edremit Körfezi alternatif turizme çok açık. Belediyemizin de yatırımlarıyla yeni bir heyecan geliyor " dedi.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir İli, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde kain Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi değerleme raporu!

Körfez GYO, Balıkesir İli Edremit İlçesi Güre Mahallesinde bulunan Körfez Termal Devremülk Tesisine ilişkin Revize Değerleme Raporunu yayınladı. 

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir ili Edremit ilçesi Güre Mahallesi 1 parsel 404 adada kain Körfez Termal Devremülk Projesine ilişkin 2019 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Körfez GYO Güre Devremülk 2018 yılı değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Ankara Ortaklığı Balıkesir İli, Edremit İlçesi, Güre Mahallesinde yer alan Güre Devremülk projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Körfez GYO'dan özel durum açıklaması!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir Edremit'te Körfez Termal Devremülk Projesi Ticari Alan Satışı yapıyor. Ticari niteliklik tesisin piyasa değeri 6.300.000 TL+KDV olarak belirtiliyor.

Körfez Tatil Beldesi projesinin 2016 sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir Edremit Güre'de bulunan Körfez Tatil Beldesi projesine ait olan 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Edremit Körfez Termal iletişim!

Edremit Körfez Termal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Körfez Termal devremülk projesinde fiyatlar 13 bin liradan başlıyor...

Körfez Termal 13 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Balıkesir Edremit'te Körfez GYO tarafından inşa edilen Körfez Termal 13 bin TL'den başlayan fiyatlarla devremülk sahibi olunabiliyor.

Körfez Tatil Beldesi projesinde devremülk satışı başladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Balıkesir İli Edremit İlçesi Güre Mahallesindeki Körfez Tatil Beldesi projesinde devremülklerin ön satışlarına başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu 'na bildirdi.

Edremit Körfez Güre Tesisi iletişim!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Güre Tatil Köyü'nde toplam 301 adet daire inşa edilecek. Edremit Körfez Güre Tesisi iletişim bilgileri şöyle;

Körfez GYO, Balıkesir'deki devremülk projesi için ruhsat aldı!

Körfez GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Balıkesir Edremit'teki 305 adet bağımsız bölümden oluşan devremülk projesi için ruhsat aldığını bildirdi.

Körfez yatırımcısının Türkiye'ye ilgisi artıyor!

DAP Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, " Körfez yatırımcısının ilgisi artarak devam ediyor. Önümüzdeki yıl Dubai'de, geniş çaplı bir Türkiye tanıtımı yaparak, turizmi de gayrimenkulü de uçururuz” dedi.

Körfez turizmi yeni heyecanlar kazanacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada " Edremit Körfezi alternatif turizme çok açık. Belediyemizin de yatırımlarıyla yeni bir heyecan geliyor " dedi.

Körfez turizmi edremit Haberi

Körfez turizmi edremit


Edremit Turizm İşletmecileri Derneği (ETİD) Başkanı Nevzat Ergün ve yönetim kurulu üyeleri, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret etti. Uğur, "Edremit Körfezi alternatif turizme çok açık. Belediyemizin de yatırımlarıyla yeni bir heyecan geliyor" dedi.

Ziyarete ETİD Başkanı Nevzat Ergün, Başkan Yardımcısı Ali Canlı, dernek sekreteri Fatih Yılmaz, üyeler Volkan Şimşirkaya ve Hıdır Bulgak katıldı. Ergün, körfezde turizmin canlandırılması için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yapmak istediklerini, Başkan Ahmet Edip Uğur'un körfezle ilgili projelerini beğendiklerini ve desteklediklerini söyledi. 


Uçak seferi istiyorlar

Ergün, "Edremit'e bir liman projesinin uygulanmasını istiyoruz. Uğur'un Balıkesir'le ilgili 2023 vizyonunu içeren projelerde körfeze de büyük önem ve ayrıcalık verdiğini memnuniyetle izliyoruz. Cazibeli yatırımlar bekliyoruz. Balıkesir Koca Seyit Havalimanı'na Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan iki özel firmaya ait uçak geldi. Ancak...