13 / 05 / 2024

Körfez ülkelerinde gayrimenkul sektörü

Körfez ülkelerinde gayrimenkul sektörü

Birleşik Arap Emirlikleri'nin ve tüm Körfez bölgesinin ünlü gazetesi Gulf News 16 sayfalık Türkiye İnşaat ve Yapı Eki yayınladı. Türkiye İnşaat ve Yapı Eki; yatırımcılar, uluslararası finans çevreleri ve tüm okurlarla buluştu...

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Necip F. Gümüş tarafından kuruldu.

Oya Zingal halı satıcılığından CEO’luğa baba öğüdü ile yükseldi!

Körfez ülkelerinde gayrimenkul, perakende, IT sektörlerinde yatırımları bulunan Kuveytli Yatırım Fonu Murabahat Group’un Türkiye yapılanması Mresco Türkiye Group CEO’luğunu yapan Oya Zingal’in öğrencilik yıllarında halı satarak başladığı iş yaşamı örnek bir başarı öyküsü.

Kocaeli Körfez'de 10 milyon 585 bin TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 585 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Körfez'de 13.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü,  Kocaeli İli, Körfez İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon 914 bin TL olarak belirlendi. 

BOSS4 Gayrimenkul projelerini Körfez bölgesine tanıttı!

BOSS4 Gayrimenkul, IREXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katıldı. Şirket fuar kapsamında yeni projelerini Körfez ülkelerindeki yatırımcılara tanıttı...

Beyttürk İnşaat Körfez ülkelerine özel online satış departmanı kurdu!

Körfez ülkelerinde bir marka oluşturmak amacıyla yola çıkan Beyttürk İnşaat, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, İran, Bahreyn, Suudi Arabistan, Lübnan ve Irak’taki müşterileri biraraya getirecek ortak bir projeye imza attı.

Yeşil GYO'nun Körfez'deki gayrimenkulünün revize değerleme raporu!

Yeşil GYO Kocaeli, Körfez'de bulunan 21 adet parsele ilişkin 2017 yıl sonu değerleme raporunun revizesini yayınladı...

Kocaeli Körfez'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Körfez İlçesi, Yarımca Şuyulandırma Mahallesi, Köyüstü Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 7 milyon 553 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ilgisi yoğun!

Yerli ve yabancı firmaların katılımıyla açılan Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne Körfez'den yoğun ilgi geldi..

Körfez GYO kar payı dağıtacak mı?

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2017 yılı kar payı dağıtımı hakkında açıklama yaptı. 

Körfez GYO 2017 olağan genel kurul toplantısı yapıldı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2017 yılı olağan genel kurul sonuçları hakkında açıklama yaptı. 

Körfez GYO Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Nisan'da!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı faaliyetlerinin görüşüleceği Olağan Genel Kurulu, 18 Nisan 2018 tarihinde toplanacak...

Körfez ülkelerinde gayrimenkul sektörü Haberi

Körfez ülkelerinde gayrimenkul sektörü

Gulf News gazetesinin 16 sayfalık Türkiye eki Global Connection'da iki ülke arasındaki ticaretten, kültürel ilişkilere kadar birçok konuya ilişkin haberlere yer verildi. 


Birleşik Arap Emirlikleri'nin ve tüm Körfez bölgesinin ünlü gazetesi Gulf News 16 sayfalık Türkiye İnşaat ve Yapı Eki yayınladı. Türkiye İnşaat ve Yapı Eki; yatırımcılar, uluslararası finans çevreleri ve tüm okurlarla buluştu. İngilizce yayınlanan Gulf Nevvs gazetesinin Türkiye eki, Global Connection (GC) admı taşıyor. Körfez bölgesinin etkili gazetesi Gulf Nevvs ile birlikte 24 Kasım 2013'te ikinci kez okurlarla buluşan GC, Türk ve Arap gazeteciler tarafından ortaklaşa hazırlandı. 

Türkiye'nin önde gelen şirketleri ODE Yalıtım, PAKPEN ve Zorlu Center'ın da desteği ile yayma hazırlanan 16 sayfalık Türkiye eki Global Connection'da iki ülke arasındaki ticaretten, kültürel ilişkilere kadar birçok konuya ilişkin haber...