07 / 07 / 2024

Körfez ülkelerinin emlak yyatırımı

Körfez ülkelerinin emlak yyatırımı

Türk-Katar ortaklı Larinvest Gulf Trading&Consultancy firmasının yönetici ortağı Gökhan Çağlar, 26-28 Nisan tarihleri arasında Katar'ın başkenti Doha'da yapılacak olan Cityscape Katar gayrimenkul fuarında açılış gecesi konuşması yapacak.

Körfez GYO Tuzla arsasının tapusunu resmen aldı! 

Körfez GYO, Tuzla arsası kapsamında Emlak Konut GYO lehine 10 milyon 313 bin 365,86 TL ipotek tesis edildiğini açıkladı. Körfez GYO Tuzla arsasının tapusunu aldı. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Körfez'de 130 bin TL'ye satılık iş yeri! İhalesi 26 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke-17 Ağustos Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Emlak Konut GYO Körfez parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Mahallesi'nde yer alan 4 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Körfez GYO Tuzla arsası değerleme raporu!

Körfez GYO'nun Emlak Konut GYO A.Ş ihalesinden alınan Tuzla İçmeler arsasına ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Körfez GYO, Emlak Konut GYO'nun Tuzla'daki arsasını satın aldı!

Körfez GYO, Emlak Konut GYO'nun İstanbul Tuzla İçmeler'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı fonksiyonlu arsasını 51 milyon 466 bin 400 TL bedelle satın aldı...

Körfez GYO, Emlak Konut GYO'nun Tuzla'daki arsasına teklif verecek!

Körfez GYO, Emlak Konut GYO tarafından yapılacak olan İstanbul ili Tuzla ilçesi İçmeler Bölgesinde Yer Alan Ticaret+Turizm+Konut Alanlı Arsasının Satılması İhalesi'ne teklif vereceğini açıkladı. 

Emlak Konut Kocaeli Körfez Parseli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Körfez Parseli ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Kocaeli Körfez değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Koceli Körfez Yarımca mahallesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com, yatırım ortağı olan Ortadoğu'nun lider emlak platformu PropertyFinder ile Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği yaptı..

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

Körfez 4. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kocaeli Körfez 4. Etap değerleme raporu yayınlandı...

Kocaeli Körfez'de yükselen emlak vergisi sorunu TBMM'de!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Kabakoz mevkiinin sanayi alanına çevrilmesiyle yükselen emlak vergilerine ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Emlak Konut Körfez'deki gayrimenkulünün 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut GYO Kocaeli Körfez Yarımca Mahallesi'nde yer alan 4 adet parselin 2017 yıl sonu değerleme raporunu KAP'ta yayınladı. 

Körfez ülkelerinin emlak yyatırımı Haberi

Körfez ülkelerinin emlak yyatırımı

2013 yılından beri İzmir, İstanbul ve Doha ofisleriyle faaliyette bulunan Türk-Katar ortaklı Larinvest Gulf Trading&Consultancy firmasının yönetici ortağı Gökhan Çağlar, 26-28 Nisan tarihleri arasında Katar'ın başkenti Doha'da yapılacak olan Cityscape Katar gayrimenkul fuarında açılış gecesi konuşması yapacak.


Katar başbakanı ve içişleri bakanı olan Şeyh Abdullah Bin Nasser Bin Khalifa Al-Thani'nin himayesinde yapılacak olan Cityscape Katar gayrimenkul fuarında ''Türkiye'deki yatırım ortamı ve fırsatları'' konulu bir konuşma yapacağını belirten Gökhan Çağlar'a göre Türkiye'ye verilen önem şaşırtıcı olmamakla birlikte, Körfez ülkelerinin Türkiye'ye emlak anlamındaki ilgisi bireysel ve kurumsal yatırımcı anlamında sürekli artış göstermekte. 2015 yılında Körfez ülkelerinden ülkemize gelen ziyaretçi sayısı ilk kez 3 milyonu aşıp rekor kırmış olup, 2015 yılında yabancılara yapılan konut satışının %50'ye yakını körfez ülkelerinden gelen alıcılara yapıldı.


Cityscape Katar...