06 / 05 / 2024

Körfez Yatırımcıları ile buluştu

Körfez Yatırımcıları ile buluştu

Yabancıya satışa izin veren mütekabiliyet yasasının ardından konut bedeline göre süresiz oturma izni veya vatandaşlık gündeme geldi. Zeybekci, ”Kim T.C yazan tapu alıyorsa, o vatandaşımızdır” dedi.

Konutta en uzun kriz! Artık yabancı yatırımcı ile mülteci ayırt edilmeli!

Türkiye'den ev alan Rus vatandaşlarının sayısı yüzde 88 düştü. Alanya inşaat ve emlak sektörü temsilcileri, krizin büyüyerek sürdüğüne vurgu yaptı ve artık yabancı yatırımcı ile mültecinin ayırt edilmesi gerektiğini söyledi.

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

İnşaat sektörü Arap yatırımcılar ile buluşacak...

TÜRAP ve TurabExpo, 21. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti'nden yer alan yatırımcılar Türkiye’deki gayrimenkul firmaları ile buluşturacaklar. İşte haberin detayları...

Altın fiyatlarıyla ilgili şok açıklama! Yatırımcılar şaşkına dönecek

Altın fiyatları hakkında şok eden bir açıklama geldi. Yatırımcılar bu açıklama ile şaşkına dönecek.

Karadağ, gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Adriyatik Denizi'ne kıyısı olan Karadağ'ın gayrimenkul piyasasının yazlık ev yatırımcıları ve bölgeye taşınmak isteyen uluslararası alıcıların talebiyle canlandı

Borsadan çıkan yatırımcılar yastık altına yöneldi! Altın ve döviz tercihi arttı! 

Yatırımcıların, sayılı günler kalan seçimin çok öncesinde belirsizlikler ile endişelerini finansal varlıklarına yansıttı. KKM dahil TL mevduat artsa da döviz tevdiat hesapları ile hisse senedinden çıkan yatırımcıların bir kısmının fiziki altın ve döviz ile yastık altına yöneldiğine dikkat çekildi.

Altının piri İslam Memiş altın yatırımcılarını uyardı! 14 gün sonrasına dikkat! Çok büyük vurgun yapacaklar!

Altının piri İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili seçim sonrasını işaret ederek yatırımcıları uyardı. Çok büyük vurgun yapacaklar!

Ramazan Kurtoğlu altın yatırımcılarını son kez uyardı! Düzenbazlık girdabına aman dikkat! Bunu yapan bin pişman olur

Altın yorumları ile piyasalarda ses getiren Ramazan Kurtoğlu, altın yatırımcılarına ''Düzenbazlık girdabına dikkat! diyerek son kez uyardı.

Türkiye'deki fon yatırımları büyüklüğü rekor kırdı! 514,8 milyar TL'nin yüzde 98,5'i yerli yatırımcıların!

Türkiye'deki fon yatırım büyüklüğü rekor kırdı. 514,8 milyar Türk Lirası ile rekora koşan fon büyüklüğünün yüzde 98,5'ini yerli yatırımcıların portföyü meydana getirdi. İşte ayrıntılar...

Gümüş yatırımcıları dikkat sona gelindi! Büyük sıçrama yaşanacak

Gümüş yatırımcılarını mutlu edecek son dakika açıklamaları gelmeye başladı. Gümüş için bir gece ansızın büyük bir sıçrama yaşanacak. İşte gümüşte son dakika açıklaması...

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Körfez Yatırımcıları ile buluştu Haberi

Körfez Yatırımcıları ile buluştu

Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması dün sona erdi. 

3 gün süren etkinlik boyunca Körfez Bölgesi’den gelen yatırımcılara Türk gayrimenkul firmaları sunumlarını yaparak, projelerini tanıtma ve işbirliği yapma fırsatı buldu. Körfez’den 47 şirketin katıldığı etkinlik boyunca karşılıklı 300 görüşme yapıldı. 

Etkinliğin son gününe konuşmacı olarak katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yabancıya satışın döviz kazandırıcı hizmet olarak tanımlanması ve ev alan yabancıya vatandaşlık hakkı gibi konularda olumlu mesajlar verdi. 

Körfez ülkelerinden gelen yatırımcılara, “Burası sizin ülkeniz” diyerek seslenen Bakan Zeybekci, “Yabancılara konut satışı denmemeli. Her kim ki bu ülkeye gelip de üzerinde benim şanlı bayrağımın olduğu, Türkiye Cumhuriyeti yazan tapuyu alıyorsa, bu ülkenin gelecek tarihinde, kaderinde benimle beraber olmayı tercih ediyorsa o benim birinci sınıf vatandaşımdır, kader ortağımdır” dedi. 

Dünyada bir çok ülkede...