01 / 05 / 2024

Korgan Kaymakamı Faruk Doğru

Korgan Kaymakamı Faruk Doğru

Korgan Kaymakamı Faruk Doğru, ilçeye yeni hükümet konağı kazandırmak için çalışma başlattıklarını bildirdi.

Batman Hasankeyf'e butik otel geliyor!

DİKA’nın desteklediği ‘butik otel’ projesi, Batman Hasankeyf'in Üçyol Köyü'nde hayata geçecek. Kaymakam Faruk Baygüven, projenin 3 milyon TL'ye mal olacağını açıkladı. 

Korgan'a yeni hükümet binası yapılacak!

Korgan Kaymakamı Faruk Doğru, ilçeye yeni hükümet konağı kazandırmak için çalışma başlattıklarını bildirdi.

Ordu Korgan'a yeni hükümet konağı müjdesi!

Korgan Kaymakamı Faruk Doğru, ilçeye yeni hükümet konağı kazandırmak için çalışma başlattıklarını bildirdi. Doğru, ilçenin modern ve daha geniş bir hükümet konağına ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Batman Hasankeyf'te ev ve iş yeri başvuruları başladı!

Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, "Hak sahipliği başvuruları 19 Ağustos'a kadar sürecek. Yaklaşık bin başvuru bekliyoruz." dedi.

Eminevim'den Silivri'ye okul müjdesi!

Eminevim, 85. Şubesini Silivri'de açtı. Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar ve Silivri ilçe Başkanı Rıfat Kutlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde, Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Silivri'ye okul yapacaklarının sözünü verdi.

Batman Hasankeyf'deki halı sahası çalışmaları denetlendi!

Batman’ın Hasankeyf İlçe Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven yeni Hasankeyf yerleşkesinde yapımı devam eden halı sahayı denetledi.

Vasip Şahin Çatalca ve Silivri projeleri hakkında bilgi aldı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar ve Silivri İşadamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaşı ziyaret etti.

Faruk Akdoğan: Niğde'ye değer katan projelere imza attık!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan "Göreve geldiğimizden beri Niğde'ye değer katan projeler üreterek, hepsini bir bir hayata geçirdik. Kentet iz bırakan yatırımlara imza atarak, vatandaşımıza yaşanabilir bir kent sunduk."

Birecik Kaymakamı Deniz Zeyrek incelemelerde bulundu!

Birecik Kaymakamı Deniz Zeyrek incelemelerde bulundu. Birecik Kaymakamı Deniz Zeyrek, OSB ve de Birecik'e hizmet getirme konusunda Kaymakamlık olarak her konuda ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Faruk Çelik: Ermenek'te hızlı bir şekilde suyun tahliyesini sağlayacağız!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik: "İnşallah hızlı bir şekilde suyun tahliyesini sağlayacağız. Şu anda eldeki imkanlar son derece iyi koordine ile götürülüyor" dedi.

Lütfi Elvan ile Faruk Çelik Ermenek'te incelemelerde bulundu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ermenek'teki özel şirkete ait maden ocağında su baskını nedeniyle mahsur kalan işçilerin kurtarılması için sürdürülen çalışmaları inceledi.

Faruk Çelik'ten asansör faciasıyla ilgili açıklama!

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 7. İş, Güvenlik ve Yaşam Ankara Zirvesi'ne katıldı.Faruk Çelik'ten asansör faciasıyla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Ömer Faruk Çelik: Şehzadeler Belediyesi olarak yeni bir şehir oluşturacağız!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, özel bir televizyon kanalında canlı yayın konuğu oldu. Belediyenin çalışmalarını anlatan Başkan Çelik, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Korgan Kaymakamı Faruk Doğru Haberi

Korgan Kaymakamı Faruk Doğru

Korgan Kaymakamı Faruk Doğru, ilçeye yeni hükümet konağı kazandırmak için çalışma başlattıklarını bildirdi.


Doğru, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mevcut hükümet konağının ihtiyaca cevap vermediğini ve depreme dayanıklı olmadığını söyledi.


Korgan’ın güzel ve şirin bir ilçe olduğunu belirten Doğru, ilçenin modern ve daha geniş bir hükümet konağına ihtiyacı olduğunu kaydetti.


Mevcut binanın yapılan incelemede depreme dayanıklı olmadığının tespit edildiğini vurgulayan Doğru, şunları kaydetti:


"Mevcut hükümet konağımız eski zamanın şartlarına göre inşa edilmiş. Maalesef artık hükümet konağı ilçenin ihtiyaçlarına cevap veremez hale gelmiş. Binamız depreme dayanıklı değil ve güçlendirilme şansı da yok. Yeni hükümet konağı için imar planında değişikliğe gittik. Yeni hükümet konağını eski sağlık ocağının olduğu bölgeye yapmayı planlıyoruz."

Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ise mevcut hükümet konağını yıkarak ilçeye büyük bir meydan kazandırmak istediklerini...