02 / 05 / 2024

KorkmazKaya Life adres

KorkmazKaya Life adres

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de TMZ-KORKMAZ Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen KorkmazKaya Life Kurtköy projesi 2 blok halinde yükseliyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Academic Life 2.Etap adres bilgisi!

Academic Life 2. Etap projesinde teslimler yıl sonunda yapılacak. Seydanlar İnşaat imzasıyla yükselen projede dairelerin teslimiyle beraber 1.000 TL kira garantisi veriliyor...

Sinpaş Metro Life adres!

Sinpaş Metro Life adres ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Metrolife Sancaktepe'de 544 konut, 10 bin metrekare çarşı alanı olacak...

Tarabya Life Sarıyer Konutları adres!

Tarabya Life Evleri İstanbul Sarıyer'de hayata geçirildi. Projede yüzde 40 peşinat sonrasında 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Tarabya Life Sarıyer açık adres!

Tarabya Life Evleri 15 bin 300 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan projede dairelerin büyüklüğü 71 ile 297 metrekare arasında değişiyor...

Onur Park Life Evleri satış ofisi!

Onur Park Life Evleri satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen Onur Park Life projesinde ilk etap Haziran 2018'de teslim ediliyor...

KorkmazKaya Life Evleri ne zaman teslim?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı KorkmazKaya Life Residence İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçiriliyor. Peki KorkmazKaya Life Evleri ne zaman teslim edilecek?

KorkmazKaya Life Pendik satış ofisi!

KorkmazKaya Life Pendik satış ofisi iletişim numarası 0216 506 18 61 olarak belirtiliyor. Viaport AVM'ye 3 kilometre yakınlıkta olan proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

KorkmazKaya Life nerede?

Çeşitli sosyal yaşam alanlarının yer aldığı KorkmazKaya Life Residence'de dairelerin büyüklükleri 96 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiyor. Peki KorkmazKaya Life nerede?

Korkmazkaya Life Kurtköy fiyatlar!

Korkmazkaya Life Kurtköy fiyatları 229 bin liradan başlayarak değişiyor. 44 konuttan oluşan Korkmazkaya Life Kurtköy projesi bu yıl sonu aralık ayında teslim ediliyor...

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi!

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi 2016 yılı sonu olarak belirtiliyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Teknopark'a 1 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor.

Pendik KorkmazKaya Life iletişim!

Pendik KorkmazKaya Life iletişim için 0216 506 18 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Anahtar teslimlerinin 2016 yılı sonunda yapılması planlanan projede fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor.

KorkmazKaya Life fiyat listesi!

KorkmazKaya Life fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 kilometre mesafede olan projenin yıl sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.

KorkmazKaya Life Kurtköy'de 229 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de TMZ-KORKMAZ Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen KorkmazKaya Life Kurtköy projesi 2 blok halinde yükseliyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

KorkmazKaya Life adres Haberi

KorkmazKaya Life adres

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de  TMZ-KORKMAZ Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen  KorkmazKaya Life  Kurtköy  projesi 2 blok halinde yükseliyor. Sadece 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı projenin Aralık 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Dairelerin 95 metrekare ve 117 metrekare olarak tasarlandığı projede toplam 44 konut yer alıyor.


KorkmazKaya Life  Kurtköy Kurtköy'de daire fiyatları 229 bin tl den başlıyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler esnek ödeme seçeneklerinden birini kullanabiliyor.


KorkmazKaya Life Kurtköy'ün sosyal alanları arasında; her daireye ait kapalı otopark, fitness salonu, toplantı odası, dinlenme alanları, kamelya, tenis kortu ve basketbol sahasını içerisinde barındıran çok amaçlı spor alanı, oyun parkı, yürüyüş parkuru ve kamera sistemi bulunuyor.


KorkmazKaya Life, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 kilometre, Teknopark'a 1 kilometre, Viaport...