27 / 04 / 2024

Korkmazkaya Life Sitesi Kurtköy fiyat

Korkmazkaya Life Sitesi Kurtköy fiyat

Korkmazkaya Life Kurtköy fiyatları 229 bin liradan başlayarak değişiyor. 44 konuttan oluşan Korkmazkaya Life Kurtköy projesi bu yıl sonu aralık ayında teslim ediliyor...

Nida Life Beylik Evler Sitesi'ndeki 204 daire icradan satılıyor!

Esenyurt Piri Resi Mahallesindeki Nida Life Beylik Evler Sitesi'nde yer alan 204 adet konut icradan satışa çıkarıldı.

KorkmazKaya Life Evleri ne zaman teslim?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı KorkmazKaya Life Residence İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçiriliyor. Peki KorkmazKaya Life Evleri ne zaman teslim edilecek?

KorkmazKaya Life Pendik satış ofisi!

KorkmazKaya Life Pendik satış ofisi iletişim numarası 0216 506 18 61 olarak belirtiliyor. Viaport AVM'ye 3 kilometre yakınlıkta olan proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

KorkmazKaya Life nerede?

Çeşitli sosyal yaşam alanlarının yer aldığı KorkmazKaya Life Residence'de dairelerin büyüklükleri 96 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiyor. Peki KorkmazKaya Life nerede?

Korkmazkaya Life Kurtköy fiyatlar!

Korkmazkaya Life Kurtköy fiyatları 229 bin liradan başlayarak değişiyor. 44 konuttan oluşan Korkmazkaya Life Kurtköy projesi bu yıl sonu aralık ayında teslim ediliyor...

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi!

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi 2016 yılı sonu olarak belirtiliyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Teknopark'a 1 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor.

Pendik KorkmazKaya Life iletişim!

Pendik KorkmazKaya Life iletişim için 0216 506 18 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Anahtar teslimlerinin 2016 yılı sonunda yapılması planlanan projede fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor.

KorkmazKaya Life fiyat listesi!

KorkmazKaya Life fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 kilometre mesafede olan projenin yıl sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.

KorkmazKaya Life Kurtköy'de 229 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de TMZ-KORKMAZ Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen KorkmazKaya Life Kurtköy projesi 2 blok halinde yükseliyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

2003 yılında Sinpaş Central Life'da 143 milyar liraya daire!

2003 yılında satışan sunulan Sinpaş Central Life Sitesi'nde bulunan normal kat daireler 142 milyar 900 milyon liradan (bin 50 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Folkart Life Bornova www.folkartlifebornova.com web sitesi açıldı!

Folkart Life Bornova www.folkartlifebornova.com web sitesi açıldı. Folkart Yapı imzası ile yükselen projede daire teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Resuloğulları Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resuloğulları Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İsmet Çetin tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Nisan'da Pendik Kurtköy Mahallesi'nde Turna Life Sitesi'nde kuruldu.

Kayseri Karmir Life projesi 40 konuttan meydana geliyor!

Karmir Yapı tarafından inşa edilen Karmir Life, Kayseri'de 7 bin 100 metrekarelik bir alan üzerinde yükseliyor. Kayseri'nin gerçek anlamda ilk sitesi olan projede, 4+1'lerden oluşan 40 daire bulunuyor.

Korkmazkaya Life Sitesi Kurtköy fiyat Haberi

Korkmazkaya Life Sitesi Kurtköy fiyat


İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy'de yükselen Korkmazkaya Life projesi TMZ-Korkmaz İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.


Korkmazkaya Life Evleri Kurtköy projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Korkmazkaya Life Evleri projesinde teslimler bu yıl aralık ayında yapılıyor.



Korkmazkaya Life Kurtköy fiyatlar!


Korkmazkaya Life Kurtköy fiyatları 229 bin liradan başlayarak değişiyor. Korkmazkaya Life Evleri Kurtköy projesi 44 adet konuttan meydana geliyor. Korkmazkaya Life projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.


Korkmazkaya Life Kurtköy projesinde dairelerin büyüklükleir 96 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiyor. Korkmazkaya Life Evleri'nde fitness, spor sahaları, otopark, oyun parkı, toplantı odası gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Telefon: 0216 506 18 61

Web adresi: http://www.korkmazkayalife.com/

Gülcihan...